ΤΟ GREEKNET24

ΤΟ GREEKNET24

Λίγα λόγια για εμάς


λιγα λογια

Η εταιρεία

Το greekNET24 είναι ένα τμήμα της Gantidis-Group, η οποία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 1991 στη Στουττγάρδη της Γερμανίας. Οι υπηρείες που προσφέραμε, αφορούσαν την οργάνωση των επιχειρήσεων και το direct-marketing. Στα χρόνια που ακολούθησαν προσθέσαμε ένα μετά το άλλο και τα υπόλοιπα τμήματα, κι έτσι καταφέραμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εύρος υπηρεσιών στους πελάτες μας - χωρίς να μεταφέρουμε ούτε μια στιγμή κάποιες από αυτές σε εξωτερικούς παράγοντες.

Το Δεκέμβριο του 2018, μεταφέραμε την εταιρική και φορολογική μας έδρα στην Ελλάδα, και μάλιστα στο Πολύκαστρο του παραμεθώριου Νομού Κιλκίς. Από εδώ πλέον, υποστηρίζουμε - όχι μόνον τους νέους μας πελάτες του ελληνικού χώρου, αλλά και αυτούς που εξυπηρετούσαμε έως αυτή τη στιγμή διεθνώς.

Ιστορικο

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 30 χρόνια....

Ιανουάριος του 1991 - Η αρχή του ιστορικού μας

Ίδρυση της εταιρείας Gantidis Direct-Marketing στη Στουττγάρδη της Γερμανίας. Κάναμε αρχή με την οργάνωση επιχειρήσεων και το direct marketing.

Μάρτιος του 1993 - Μια νέα εταιρεία γεννιέται

Ίδρυση μιας νέας θυγατρικής μας εταιρείας, της Netware Graphics. Η εταιρεία αυτή αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής όλες τις επεξεργασίες των γραφικών για τους πελάτες μας, ώστε να υπάρχει μια πιο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες αυτές.

Οκτώβριος του 1993 - Η ομάδα μας μεγαλώνει

Με την Datalink Micro προστίθεται ακόμη μια θυγατρική εταιρεία στην ομάδα μας. Η εταιρεία αυτή αναλαμβάνει από τη στιγμή αυτή όλα τα συστήματα πληροφορικής για τις εταιρείες μας και για τις εταιρείες των πελατών μας.

Αύγουστος του 1995 - Phase Three Expansion

Το 2dogSoundlab έχει ολοκληρωθεί και ξεκινάει με τις πρώτες του εργασίες. Ψηφιακή επεξεργασία ήχου και εικόνας γίνεται πλέον στους δικούς μας χώρους - και με hard- & software που φημίζονται για την υψηλή τους ποιότητα.

Ιούλιος του 1996 - Transition to Full Service

Η νέα θυγατρική μας εταιρεία - η Impuls Soft - ολοκληρώνει την ομάδα μας και μας εντάσει παράλληλα σε ένα σχετικά νέο τμήμα της αγοράς: του Webdesign και του Webhosting. Η είσοδός μας στη "νέα αγορά" ήταν πολύ δυναμική.

Αύγουστος του 2005 - Το μεγάλο "πάντρεμα"

Ήταν μια σωστή απόφαση: όλες οι εταιρείες ενώνονται κάτω από μία "στέγη". Κι αυτή, αποκτάει το όνομα Gantidis-Group.

Φεβρουάριος του 2010 - Το greekNET24 είναι το νέο μας project

Ξεκινάμε τα πρώτα προσεκτικά βήματα στην Ελλάδα με έρευνα της αγοράς και μια νέα πολιτική marketing.

Μάϊος του 2016 - Το greekNET24 κάνει τα πρώτα του δοκιμαστικά βήματα

Ξεκινάμε τα πρώτα προσεκτικά βήματα στον Νομό Κιλκίς. Βρισκόμαστε ακόμη στο προστάδιο, και βλέπουμε ακόμη πολλές αλλαγές και τροποποιήσεις μπροστά μας.

Δεκέμβριος του 2018 - Ελλάδα - ερχόμαστε...

Μετακόμιση της εταιρικής και φορολογικής μας έδρας από τη γερμανική Στουττγάρδη, στο Πολύκαστρο του παραμεθώριου Νομού Κιλκίς. Οι δυσκολίες που συναντήσαμε, πολλές. Όμως, μια μετά την άλλη - τις καταφέραμε κι αυτές. Και τώρα, ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην όμορφη αυτή ιστορία...

Οκτώβριος του 2020 - Το νέο, πρωτοποριακό σε παγκόσμια πρότυπα greekNET24 είναι έτοιμο

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό. Ήρθε η στιγμή, να το δείξουμε στον κόσμο...

Και τώρα, θέλετε να συνεχίσουμε μαζί;...

Scroll to Top