ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ EXECUTIVE

Συνδρομή executive

Executive συνδρομή μέλους για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.Μηνιαία συνδρομή μέλους Executive

Η πλήρης λύση, για να προβάλετε την επιχείρηση, το κατάστημα, το γραφείο σας, στα αποτελέσματα αναζήτησης επαγγελματιών του greekNET24. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης, αφορά τον Δήμο στον οποίο ανήκετε, και την βασική κατηγορία ασχολίας σας (π.χ. καταστήματα πώλησης υποδημάτων). Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλες επιπλέον κατηγορίες, στις οποίες θα επιθυμούσατε να σας συμπεριλάβουμε (π.χ. καταστήματα πώλησης δερμάτινων ειδών), αυτό ήταν επίσης δυνατό, με την εφάπαξ χρέωση στο ύψος μιας μηνιαίας συνδρομής ανα επιπλέον κατηγορία ως επιπλέον έξοδα επεξεργασίας.

Εκτός από τη φωτογραφία της επιχείρησής σας, δημοσιεύουμε την ονομασία της, τη διεύθυνση της και το τηλέφωνο επικοινωνίας για τους πελάτες σας.

Παράλληλα, κοινοποιούμε έναν σύνδεσμο, ο οποίος θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην προσωπική σας σελίδα στο χώρο του greekNET24, η οποία παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σας - πρόκειται για μια πλήρη μονοσέλιδη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, η οποία διαθέτει το δικό της subdomain τύπου https:// το-όνομα-σας.greeknet24.com.

Με την ενεργοποίηση της συνδρομής μέλους Special, αποκτάτε επίσης το δικαίωμα της δημοσίευσης των φυλλαδίων προσφοράς της επιχείρησης σας στον χώρο του greekNET24/Αναζήτηση/Η περιοχή σας/Φυλλάδια προσφορών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευτείτε το σημείο greekNET24/Υπηρεσίες/Φυλλάδια προσφορών.

Επίσης, με την ενεργοποίηση του πακέτου αυτού, αποκτάτε μια προνομιακή έκπτωση ύψους 30% σε όλες τις υπηρεσίες του greekNET24 - πλην της μηνιαίας συνδρομής Special.

Συνδρομή Special - Η οικονομική λύση, για να προβάλετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Χρόνος επεξεργασίας της συνδρομής αυτής μόλις 5 με 7 εργάσιμες ημέρες.

Τι περιέχει το πακέτο αυτό

Το πακέτο αυτό έχει δημιουργηθεί για επαγγελματίες και επιχειρήσεις και περιέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Α) Συμπεριλαμβάνει τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης στα αποτελέσματα της αναζήτησης για την περιοχή που βρίσκεται η έδρα της (Αναζήτηση/.../Νομός/Δήμος/Επιχειρήσεις/Κατηγορία επιχείρησης)
Β) Σας προσφέρει μια ατομική μονοσέλιδη ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας στο χώρο του greekNET24, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω συνδέσμου από τα στοιχεία σας στα αποτελέσματα της βασικής αναζήτησης.
Γ) Σας προσφέρει ένα προσωπικό subdomain τύπου https:// το-όνομα-σας.greeknet24.com μέσω του οποίου θα μπορούν οι επισκέπτες σας να έχουν απευθείας πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας - ακόμη και χωρίς να επισκευτούν το χώρο του greekNET24.
Δ) Προσφέρει τη δυνατότητα δημοσίευσης φυλλαδίων προσφοράς της επιχείρησης στην περιοχή της έδρας της (Αναζήτηση/.../Νομός/Δήμος/Φυλλάδια προσφορών) στην κατηγορία κόστους Ε30 (30% έκπτωση επί των τιμών που ισχύουν γενικά)
Ε) Η έκπτωση αυτή ισχύει για όλες τις υπηρεσίες του greekNET24 - πλην της μηνιαίας συνδρομής Special.

Για να μπορέσετε να λάβετε κάποιες υπηρεσίες του greekNET24, θα πρέπει πρώτα να έχει δημιουργηθεί και ενεργοποιηθεί εκ μέρους μας ένας κωδικός πελάτη.

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία, η οποία λειτουργεί όπως θα σας εξηγήσουμε παρακάτω.

Στέλνετε ένα απλό μήνυμα (μέσω eMail ή στο Viver messenger), στο οποίο αναγράφετε πως επιθυμείτε τη δημιουργία κωδικού πελάτη, συμπληρώνοντας τα εξής στοιχεία σας:

Ονομασία της επιχείρησης (αν πρόκειται για επαγγελματία), δραστηριότητα της επιχείρησης (αν πρόκειται για επαγγελματία), το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνσή σας (με οδό, ταχ. κώδικα, πόλη), το σταθερό σας τηλέφωνο (αν πρόκειται για επαγγελματία), το κινητό σας τηλέφωνο, το ΑΦΜ και τη ΔΟΥ σας (αν πρόκειται για επαγγελματία), τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας και την ημερομηνία έκδοσης (αν πρόκειται για ιδιώτη).

Εντός 1-2 ημερών θα λάβετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου έναν μυστικό κωδικό. Αυτόν τον κωδικό, θα πρέπει να μας τον στείλετε ως επιβεβαίωση από τον αριθμό του κινητού που έχετε δηλώσει, στο 6994 426971 μέσω SMS ή μέσω Viber messenger.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα λάβετε με eMail μια πιστοποίηση των στοιχείων σας και τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη, τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε μελλοντικά για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών του greekNET24 που επιθυμείτε.

Όταν θελήσετε να ενεργοποιήσετε κάποια υπηρεσία του greekNET24, θα μας στείλετε με τον ίδιο τρόπο ένα μήνυμα, στο οποίο θα μας ενημερώνετε σχετικά με την υπηρεσία που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε, αναφέροντας και τα στοιχεία σας (ονομασία επιχείρησης/ονοματεπώνυμο σε περίπτωση ιδιώτη) όπως και τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη.

Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε με τον ίδιο τρόπο μαζί σας, ώστε να μας εξηγήσετε το εύρος της υπηρεσίας που επιθυμείτε. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για το υλικό που θα χρειαστούμε εκ μέρους σας σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να μπορούμε να επεξεργαστούμε την επιθυμία σας.

Παράλληλα, θα λάβετε μια προσφορά η οποία θα αφορά το κόστος της υπηρεσίας που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε. Η προσφορά αυτή θα ισχύει για 14 ημέρες, πριν λήξει από μόνη της. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να καταθέσετε σε έναν από τους αναφερόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς το συνολικό ποσό της προσφοράς αυτής.

Με την είσοδο του συνολικού ποσού σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ενεργοποιείται η διαδικασία ολοκλήρωσης της υπηρεσίας που επιθυμείτε. ΠΡΟΣΟΧΗ: σε περίπτωση που μεταφέρετε τα χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό άλλου τραπεζικού ιδρύματος, φροντίστε να αναλάβετε ΟΛΑ τα τραπεζικά έξοδα της συναλλαγής, επειδή σε διαφορετική περίπτωση αυτά θα παρακρατηθούν από το ποσό που μεταφέρετε, με αποτέλεσμα το τελικό ποσό να μην αρκεί για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας που επιθυμείτε.

Με την είσοδο του συνολικού ποσού σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, θα λάβετε και το ανάλογο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ή την απόδειξη παροχής υπηρεσιών (σε περίπτωση που είστε ιδιώτης), όπως και την απόδειξη του ποσού που έχετε πληρώσει για την υπηρεσία που επιθυμείτε.

Μετά την ολοκλήρωση της τραπεζικής συναλλαγής και της αποστολής εκ μέρους σας του υλικού που σας έχουμε ζητήσει, απαιτείται ένα χρονικό διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών, για την επεξεργασία του υλικού και τη δημοσίευση της υπηρεσίας σας στο χώρο του greekNET24. Σε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις, όταν π.χ. το υλικό που μας στείλετε δεν πληρεί τις προϋποθέσεις που έχουμε ορίσει, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση της δημοσίεσης της υπηρεσίας που επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος έναρξης της υπηρεσίας που έχτε ζητήσει, ξεκινάει από τη στιγμή της δημοσίευσης της υπηρεσίας αυτής στο χώρο του greekNET24.

Κάθε υπηρεσία του greekNET24 έχει μια προκαθορισμένη διάρκεια, η οποία εξαρτάται από τις επιθυμίες τους κάθε πελάτη. Όμως, το ανώτατο όριο διάρκειας για κάθε υπηρεσία ορίζεται σε 365 ημέρες από την ημερομηνία της δημοσίευσης.

Σε περιπτώσεις που οι υπηρεσίες αυτές θα επιθυμείτε να συνεχίσουν να έχουν ισχύ και περα από το διάστημα των 365 ημερών (όπως είναι π.χ. με τις συνδρομές μέλους των επιχειρήσεων), μπορείτε εξ αρχής να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να χειριστούμε την υπηρεσία αυτή:

1ον) την αυτόματη ανανέωση της για το ίδιο χρονικό διάστημα 1 ημέρα πριν τη λήξη της
2ον) την προσωπική σας ενημέρωση 30 ημέρες πριν τη λήξη της, ώστε να έχετε το ανάλογο χρονικό διάστημα στη διάθεσή σας για να αποφασίσετε

Σε περίπτωση που λήξει μια υπηρεσία χωρίς την ανανέωσή της, αφαιρούνται όλα τα δεδομένα της υπηρεσίας αυτής από το χώρο του greekNET24, και για μια εκ νέου ενεργοποίηση της θα πρέπει να ξεκινήσει όλη η διαδικασία από την αρχή.

Λάβετε υπόψιν σας:

Όταν ανανεωθεί έγκαιρα μια υπηρεσία σας, και το κόστος της για τη νέα χρονική περίοδο είναι υψηλότερο από αυτό που είχατε χρεωθεί τελευταία, και η ανανέωση θα έχει το ίδιο κόστος που είχατε χρεωθεί και προηγουμένως. Εάν όμως, το κόστος της ανανεωμένης υπηρεσίας είναι χαμηλότερο από το κόστος που είχατε χρεωθεί την προηγούμενη φορά, και η ανανέωση της υπηρεσίας σας θα χρεωθεί με το νέο χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Σε περίπτωση που λήξει μια υπηρεσία, και επιθυμείτε μετά τη λήξη της να την ενεργοποιήσετε από την αρχή, θα επιβαρυνθείτε το κόστος που ισχύει τη στιγμή της εκ νέου ενεργοποίησης.

Έχετε απορείες;

τεστ προϊοντων

Επικοινωνήστε με το τμήμα
εξυπηρέτησης πελατών.

+30 6994 426971 (Viber messenger)
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top