ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Φυλλάδια προσφορών

Δημοσίευση φυλλαδίων προσφορών για εταιρείες και καταστήματα.Δημοσίευση φυλλαδίων προσφορών

Ένας μοναδικός τρόπος, για να προβάλετε τις προσφορές των προϊόντων και υπηρεσιών σας, στην περιοχή του Δήμου όπου βρίσκεται η εταιρική σας έδρα. Δημοσιεύονται σε ένα αρχείο PDF, το οποίο μπορούν να επεξεργαστούν όλοι οι ενημερωμένοι περιηγητές διαδικτύου.

Το ηλεκτρονικό αυτό flyer μπορεί να αποτελείται από μια ή περισσότερες σελίδες - η απόφαση είναι καθαρά δική σας.

Η δημοσίευση γίνεται σε χρονικά πακέτα των 1, 3, 6 ή 12 μηνών - ή συγκεκριμένα μεταξύ αυτών, όταν υπάρχει κάποια ημερομηνία έναρξης και λήξης, και η χρέωση γίνεται ανα σελίδα σε συνδιασμό με το ανάλογο χρονικό πακέτο που θα επιλέξετε.

Η κάθε προσφορά που δημοσιεύεται, αποκτά έναν συγκεκριμέμο σύνδεσμο. Έτσι είναι πολύ απλό και εύκολο, να γίνει η κοινοποίησή της και στα προσωπικά σας προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο σημείο των αποτελεσμάτων αναζήτησης φυλλαδίων προσφορών κάθε περιοχής, εκτός από τα στοιχεία της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την κάθε προσφορά, αναφέρουμε και τα δεδομένα που απαιτούνται για να μπορέσει να δεί κανείς ηλεκτρονικά ολόκληρη την προσφορά σε μορφή PDF. Κατά μέσο όρο - και για την φανταστική αυτή ποιότητα ευκρίνειας, καταφέραμε να χρειαζόμαστε κατα μέσο όρο περίπου 400-500 kByte ανα σελίδα!

Online φυλλάδια προσφορών - για όλους τους επαγγελματίες του greekNET24

Χρόνος επεξεργασίας της υπηρεσίας αυτής μόλις 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Τι περιέχει το πακέτο αυτό

Το πακέτο αυτό έχει δημιουργηθεί για επαγγελματίες και επιχειρήσεις και περιέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Α) Συμπεριλαμβάνει τη δημοσίευση της προσφοράς σας στο χώρο μας (Αναζήτηση/Φυλλάδια προσφορών)
Β) Δημιουργία συγκεκριμένου συνδέσμου, ώστε να μπορείτε να κοινοποιείτε την προσφορά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Γ) Υψηλή ποιότητα ευκρίνειας στα 72dpi.

Προδιαγραφές πακέτου

Για να ενεργοποιήσετε το πακέτο αυτό, θα πρέπει το γραφικό υλικό που θα μας παραχωρήσετε να έχει τις εξής προδιαγραφές:

Α) Διαστάσεις έως DIN-A4 στα 300dpi
Β) Προφίλ χρωμάτων RGB
Γ) Τύπος αρχείου *.jpg σε μέγιστη ποιότητα και χωρίς συμπίεση.

Διαθέσιμα πακέτα και κόστος

Για να δημοσιεύσετε το φυλλάδιο προσφορών της επιχείρησης σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα παρακάτω χρονικά πακέτα:

Α) Πακέτο διάρκειας έως 1 μήνα, με κόστος 4,90€ ανα σελίδα (χωρίς ΦΠΑ)
Β) Πακέτο διάρκειας έως 3 μηνών, με κόστος 11,90€ ανα σελίδα (χωρίς ΦΠΑ)
Γ) Πακέτο διάρκειας έως 6 μηνών, με κόστος 19,90€ ανα σελίδα (χωρίς ΦΠΑ)
Δ) Πακέτο διάρκειας έως 12 μηνών, με κόστος 29,90€ ανα σελίδα (χωρίς ΦΠΑ)

Σε περίπτωση που η μηνιαία συνδρομή σας στο χώρο του greekNET24 σας προσφέρει ένα πακέτο έκπτωσης Ε15 ή Ε30, η έκπτωση αυτή θα αφαιρεθεί από τις παραπάνω αναφερώμενες τιμές.

Εάν δεν έχετε στη διάθεση σας υπεύθυνο γραφικής επεξεργασίας, θα μπορούσε να αναλάβει αυτές τις εργασίες το τμήμα graphics του greekNET24 σε συμβολικές τιμές που προσφέρουμε σε όλους μας τους πελάτες. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα χαρούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας.

Για να μπορέσετε να λάβετε κάποιες υπηρεσίες του greekNET24, θα πρέπει πρώτα να έχει δημιουργηθεί και ενεργοποιηθεί εκ μέρους μας ένας κωδικός μέλους, και ένας κωδικός επαλήθευσης - τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο εξής ως ηλεκτρονική υπογραφή για την ενεργοποίηση μελλοντικών υπηρεσιών που επιθυμείτε.

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία, η οποία λειτουργεί όπως θα σας εξηγήσουμε παρακάτω.

Αφού δηλώσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών το ενδιαφέρον σας να γίνετε μέλος μας (μέσω eMail ή στο Viber messenger), θα σας στείλουμε ένα ενημερωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο όπου θα σας εξηγούμε αναλυτικά τα επόμενα βήματα που έχετε να κάνετε, και στο οποίο θα επισυνάψουμε σε μορφή PDF τις ηλεκτρονικές φόρμες που θα πρέπει να συμπληρώσετε και να μας στείλετε πίσω.

Εντός 1-2 ημερών θα λάβετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου τον προσωπικό σας κωδικό μέλους, και στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω SMS τον προσωπικό σας κωδικό επαλήθευσης. Παρακαλούμε κρατήστε τους δύο αυτούς κωδικούς μυστικούς από τρίτα άτομα.

Όταν θελήσετε να ενεργοποιήσετε κάποια υπηρεσία του greekNET24, θα μας στείλετε με τον ίδιο τρόπο ένα μήνυμα, στο οποίο θα μας ενημερώνετε σχετικά με την υπηρεσία που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε, αναφέροντας και τα στοιχεία σας (ονομασία επιχείρησης/ονοματεπώνυμο σε περίπτωση ιδιώτη) όπως και τον προσωπικό σας κωδικό πελάτη.

Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε με τον ίδιο τρόπο μαζί σας, ώστε να μας εξηγήσετε το εύρος της υπηρεσίας που επιθυμείτε. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για το υλικό που θα χρειαστούμε εκ μέρους σας σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να μπορούμε να επεξεργαστούμε την επιθυμία σας.

Παράλληλα, θα λάβετε μια προσφορά η οποία θα αφορά το κόστος της υπηρεσίας που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε. Η προσφορά αυτή θα ισχύει για 14 ημέρες, πριν λήξει από μόνη της. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να καταθέσετε σε έναν από τους αναφερόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς το συνολικό ποσό της προσφοράς αυτής.

Με την είσοδο του συνολικού ποσού σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ενεργοποιείται η διαδικασία ολοκλήρωσης της υπηρεσίας που επιθυμείτε. ΠΡΟΣΟΧΗ: σε περίπτωση που μεταφέρετε τα χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό άλλου τραπεζικού ιδρύματος, φροντίστε να αναλάβετε ΟΛΑ τα τραπεζικά έξοδα της συναλλαγής, επειδή σε διαφορετική περίπτωση αυτά θα παρακρατηθούν από το ποσό που μεταφέρετε, με αποτέλεσμα το τελικό ποσό να μην αρκεί για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας που επιθυμείτε.

Με την είσοδο του συνολικού ποσού σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, θα λάβετε και το ανάλογο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ή την απόδειξη παροχής υπηρεσιών (σε περίπτωση που είστε ιδιώτης), όπως και την απόδειξη του ποσού που έχετε πληρώσει για την υπηρεσία που επιθυμείτε.

Μετά την ολοκλήρωση της τραπεζικής συναλλαγής και της αποστολής εκ μέρους σας του υλικού που σας έχουμε ζητήσει, απαιτείται ένα χρονικό διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών, για την επεξεργασία του υλικού και τη δημοσίευση της υπηρεσίας σας στο χώρο του greekNET24. Σε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις, όταν π.χ. το υλικό που μας στείλετε δεν πληρoί τις προϋποθέσεις που έχουμε ορίσει, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση της δημοσίεσης της υπηρεσίας που επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος έναρξης της υπηρεσίας που έχτε ζητήσει, ξεκινάει από τη στιγμή της δημοσίευσης της υπηρεσίας αυτής στο χώρο του greekNET24.

Κάθε υπηρεσία του greekNET24 έχει μια προκαθορισμένη διάρκεια, η οποία εξαρτάται από τις επιθυμίες τους κάθε πελάτη. Όμως, το ανώτατο όριο διάρκειας για κάθε υπηρεσία ορίζεται σε 365 ημέρες από την ημερομηνία της δημοσίευσης.

Σε περιπτώσεις που οι υπηρεσίες αυτές θα επιθυμείτε να συνεχίσουν να έχουν ισχύ και περα από το διάστημα των 365 ημερών (όπως είναι π.χ. με τις συνδρομές μέλους των επιχειρήσεων), μπορείτε εξ αρχής να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να χειριστούμε την υπηρεσία αυτή:

1ον) την αυτόματη ανανέωση της για το ίδιο χρονικό διάστημα 1 ημέρα πριν τη λήξη της
2ον) την προσωπική σας ενημέρωση 30 ημέρες πριν τη λήξη της, ώστε να έχετε το ανάλογο χρονικό διάστημα στη διάθεσή σας για να αποφασίσετε

Σε περίπτωση που λήξει μια υπηρεσία χωρίς την ανανέωσή της, αφαιρούνται όλα τα δεδομένα της υπηρεσίας αυτής από το χώρο του greekNET24, και για μια εκ νέου ενεργοποίηση της θα πρέπει να ξεκινήσει όλη η διαδικασία από την αρχή.

Λάβετε υπόψιν σας:

Όταν ανανεωθεί έγκαιρα μια υπηρεσία σας, και το κόστος της για τη νέα χρονική περίοδο είναι υψηλότερο από αυτό που είχατε χρεωθεί τελευταία, και η ανανέωση θα έχει το ίδιο κόστος που είχατε χρεωθεί και προηγουμένως. Εάν όμως, το κόστος της ανανεωμένης υπηρεσίας είναι χαμηλότερο από το κόστος που είχατε χρεωθεί την προηγούμενη φορά, και η ανανέωση της υπηρεσίας σας θα χρεωθεί με το νέο χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Σε περίπτωση που λήξει μια υπηρεσία, και επιθυμείτε μετά τη λήξη της να την ενεργοποιήσετε από την αρχή, θα επιβαρυνθείτε το κόστος που ισχύει τη στιγμή της εκ νέου ενεργοποίησης.

Έχετε απορείες;

τεστ προϊοντων

Επικοινωνήστε με το τμήμα
εξυπηρέτησης πελατών.

+30 6994 426971 (Viber messenger)
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top