ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ SPECIAL

Συνδρομή special

Special συνδρομή μέλους για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.Μηνιαία συνδρομή μέλους Special

Η μεσαία οικονομική λύση, για να προβάλετε την επιχείρηση, το κατάστημα, το γραφείο σας, στα αποτελέσματα αναζήτησης επαγγελματιών του greekNET24. Το αποτέλεσμα της αναζήτησης, αφορά τον Δήμο στον οποίο ανήκετε, και την βασική κατηγορία ασχολίας σας (π.χ. καταστήματα πώλησης υποδημάτων). Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλες επιπλέον κατηγορίες, στις οποίες θα επιθυμούσατε να σας συμπεριλάβουμε (π.χ. καταστήματα πώλησης δερμάτινων ειδών), αυτό είναι επίσης δυνατό, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Εκτός από τη φωτογραφία της επιχείρησής σας, δημοσιεύουμε την ονομασία της, τη διεύθυνση της και το τηλέφωνο επικοινωνίας για τους πελάτες σας.

Παράλληλα, κοινοποιούμε έναν σύνδεσμο, ο οποίος θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην προσωπική σας σελίδα στο χώρο του greekNET24, η οποία παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σας - κάτι σαν μια μονοσέλιδη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Με την ενεργοποίηση της συνδρομής μέλους Special, αποκτάτε επίσης το δικαίωμα της δημοσίευσης των φυλλαδίων προσφοράς της επιχείρησης σας στον χώρο του greekNET24/Αναζήτηση/Φυλλάδια προσφορών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευτείτε το σημείο greekNET24/Υπηρεσίες/Φυλλάδια προσφορών.

Επίσης, με την ενεργοποίηση του πακέτου αυτού, αποκτάτε μια προνομιακή έκπτωση ύψους 15% σε όλες τις υπηρεσίες του greekNET24 - πλην της μηνιαίας συνδρομής Special.

Συνδρομή Special - Η οικονομική λύση, για να προβάλετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Χρόνος επεξεργασίας της συνδρομής αυτής μόλις 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Τι περιέχει το πακέτο αυτό

Το πακέτο αυτό έχει δημιουργηθεί για επαγγελματίες και επιχειρήσεις και περιέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:

Α) Συμπεριλαμβάνει τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης στα αποτελέσματα της αναζήτησης για την περιοχή που βρίσκεται η έδρα της, μαζί με μια φωτογραφία διαστάσεων 1000x1000 pixels και δυο κείμενα παρουσίασης - ένα 400 χαρακτήρων για τη σύντομη περιγραφή, και ένα 800 χαρακτήρων για την αναλυτική περιγραφή - (Αναζήτηση/Επιχειρήσεις)
Β) Σας προσφέρει μια ατομική σελίδα για την επιχείρησή σας στο χώρο του greekNET24 - κάτι σαν μια μονοσέλιδη ιστοσελίδα διαδικτύου, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω συνδέσμου από τα στοιχεία σας στα αποτελέσματα της βασικής αναζήτησης.
Γ) Προσφέρει τη δυνατότητα δημοσίευσης φυλλαδίων προσφοράς της επιχείρησης στην περιοχή της έδρας της (Αναζήτηση/Φυλλάδια προσφορών) στην κατηγορία κόστους Ε15 (15% έκπτωση επί των τιμών που ισχύουν γενικά)
Δ) Η έκπτωση αυτή ισχύει για όλες τις υπηρεσίες του greekNET24 - πλην της μηνιαίας συνδρομής Special.

Για να μπορέσετε να λάβετε κάποιες υπηρεσίες του greekNET24, θα πρέπει πρώτα να έχει δημιουργηθεί και ενεργοποιηθεί εκ μέρους μας ένας κωδικός μέλους, και ένας κωδικός επαλήθευσης - τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο εξής ως ηλεκτρονική υπογραφή για την ενεργοποίηση μελλοντικών υπηρεσιών που επιθυμείτε.

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία, η οποία λειτουργεί όπως θα σας εξηγήσουμε παρακάτω.

Αφού δηλώσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών το ενδιαφέρον σας να γίνετε μέλος μας (μέσω eMail ή στο Viber messenger), θα σας στείλουμε ένα ενημερωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο όπου θα σας εξηγούμε αναλυτικά τα επόμενα βήματα που έχετε να κάνετε, και στο οποίο θα επισυνάψουμε σε μορφή PDF τις ηλεκτρονικές φόρμες που θα πρέπει να συμπληρώσετε και να μας στείλετε πίσω.

Εντός 1-2 ημερών θα λάβετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου τον προσωπικό σας κωδικό μέλους, και στο κινητό σας τηλέφωνο μέσω SMS τον προσωπικό σας κωδικό επαλήθευσης. Παρακαλούμε κρατήστε τους δύο αυτούς κωδικούς μυστικούς από τρίτα άτομα.

Όταν θελήσετε να ενεργοποιήσετε κάποια υπηρεσία του greekNET24, θα μας καλέσετε ή θα μας στείλετε με τον ίδιο τρόπο ένα μήνυμα, στο οποίο θα μας ενημερώνετε σχετικά με την υπηρεσία που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε, αναφέροντας και τα στοιχεία σας (ονομασία επιχείρησης/ονοματεπώνυμο σε περίπτωση ιδιώτη) όπως και τον προσωπικό σας κωδικό μέλους.

Πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουμε με τον ίδιο τρόπο μαζί σας, ώστε να μας εξηγήσετε το εύρος της υπηρεσίας που επιθυμείτε. Παράλληλα, θα ενημερωθείτε για το υλικό που θα χρειαστούμε εκ μέρους σας σε ηλεκτρονική μορφή, ώστε να μπορούμε να επεξεργαστούμε την επιθυμία σας.

Παράλληλα, θα λάβετε μια προσφορά η οποία θα αφορά το κόστος της υπηρεσίας που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε. Η προσφορά αυτή θα ισχύει για 14 ημέρες, πριν λήξει από μόνη της. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να καταθέσετε σε έναν από τους αναφερόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς το συνολικό ποσό της προσφοράς αυτής.

Με την είσοδο του συνολικού ποσού σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, ενεργοποιείται η διαδικασία ολοκλήρωσης της υπηρεσίας που επιθυμείτε. ΠΡΟΣΟΧΗ: σε περίπτωση που μεταφέρετε τα χρήματα από τραπεζικό λογαριασμό άλλου τραπεζικού ιδρύματος, φροντίστε να αναλάβετε ΟΛΑ τα τραπεζικά έξοδα της συναλλαγής, επειδή σε διαφορετική περίπτωση αυτά θα παρακρατηθούν από το ποσό που μεταφέρετε, με αποτέλεσμα το τελικό ποσό να μην αρκεί για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας που επιθυμείτε.

Με την είσοδο του συνολικού ποσού σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, θα λάβετε και το ανάλογο τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ή την απόδειξη παροχής υπηρεσιών (σε περίπτωση που είστε ιδιώτης), όπως και την απόδειξη του ποσού που έχετε πληρώσει για την υπηρεσία που επιθυμείτε.

Μετά την ολοκλήρωση της τραπεζικής συναλλαγής και της αποστολής εκ μέρους σας του υλικού που σας έχουμε ζητήσει, απαιτείται ένα χρονικό διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών, για την επεξεργασία του υλικού και τη δημοσίευση της υπηρεσίας σας στο χώρο του greekNET24. Σε κάποιες έκτακτες περιπτώσεις, όταν π.χ. το υλικό που μας στείλετε δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έχουμε ορίσει, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση της δημοσίεσης της υπηρεσίας που επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος έναρξης της υπηρεσίας που έχτε ζητήσει, ξεκινάει από τη στιγμή της δημοσίευσης της υπηρεσίας αυτής στο χώρο του greekNET24.

Κάθε υπηρεσία του greekNET24 έχει μια προκαθορισμένη διάρκεια, η οποία εξαρτάται από τις επιθυμίες τους κάθε πελάτη. Όμως, το ανώτατο όριο διάρκειας για κάθε υπηρεσία ορίζεται σε 365 ημέρες από την ημερομηνία της δημοσίευσης.

Σε περιπτώσεις που οι υπηρεσίες αυτές θα επιθυμείτε να συνεχίσουν να έχουν ισχύ και περα από το διάστημα των 365 ημερών (όπως είναι π.χ. με τις συνδρομές μέλους των επιχειρήσεων), μπορείτε εξ αρχής να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να χειριστούμε την υπηρεσία αυτή:

1ον) την αυτόματη ανανέωση της για το ίδιο χρονικό διάστημα 1 ημέρα πριν τη λήξη της
2ον) την προσωπική σας ενημέρωση 30 ημέρες πριν τη λήξη της, ώστε να έχετε το ανάλογο χρονικό διάστημα στη διάθεσή σας για να αποφασίσετε

Σε περίπτωση που λήξει μια υπηρεσία χωρίς την ανανέωσή της, αφαιρούνται όλα τα δεδομένα της υπηρεσίας αυτής από το χώρο του greekNET24, και για μια εκ νέου ενεργοποίηση της θα πρέπει να ξεκινήσει όλη η διαδικασία από την αρχή.

Λάβετε υπόψιν σας:

Όταν ανανεωθεί έγκαιρα μια υπηρεσία σας, και το κόστος της για τη νέα χρονική περίοδο είναι υψηλότερο από αυτό που είχατε χρεωθεί τελευταία, και η ανανέωση θα έχει το ίδιο κόστος που είχατε χρεωθεί και προηγουμένως. Εάν όμως, το κόστος της ανανεωμένης υπηρεσίας είναι χαμηλότερο από το κόστος που είχατε χρεωθεί την προηγούμενη φορά, και η ανανέωση της υπηρεσίας σας θα χρεωθεί με το νέο χαμηλότερο κόστος για εσάς.

Σε περίπτωση που λήξει μια υπηρεσία, και επιθυμείτε μετά τη λήξη της να την ενεργοποιήσετε από την αρχή, θα επιβαρυνθείτε το κόστος που ισχύει τη στιγμή της εκ νέου ενεργοποίησης.

Έχετε απορείες;

τεστ προϊοντων

Επικοινωνήστε με το τμήμα
εξυπηρέτησης πελατών.

+30 6994 426971 (Viber messenger)
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top