ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ερώτήσεις ή απορίες σας και οι ανάλογες απαντήσεις μας


ερωτησεις-απαντησεις

Συχνές ερωτήσεις

Στο σημείο αυτό, μπορείτε να δείτε κάποιες συχνές ερωτήσεις και τις ανάλογες απαντήσεις. Σε περίπτωση που δεν βρείτε την ερώτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας τη θέσετε. Σε πολύ σύντομο χρονικό ιάστημα θα λάβετε την απάντηση επάνω στην ερώτησή σας.

ΟΧΙ. Η πλοήγηση στο χώρο του greekNET24 είναι για όλους τους επισκέπτες δωρεάν.

Η μόνη περίπτωση που θα χρειαστεί να πληρώσετε κάτι, είναι εάν θελήσετε να ενεργοποιήσετε για λογαριασμό σας κάποια από τις υπηρεσίες που θα βρείτε στο τμήμα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Οι όροι χρήσης του greekNET24 απαγορεύουν την αντιγραφή υλικού, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε άλλους χώρους του διαδικτύου.

Εφόσον όμως αντιγράψετε έναν σύνδεσμο που οδηγεί σε κάποιο σημείο του greekNET24 και τον κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πληγώνετε τους όρους αυτούς, επειδή η κοινοποίηση σας θα οδηγεί τους επισκέπτες σας από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πάλι στο χώρο του greekNET24.

Πολύ απλά: όπου δεν υπάρχει κάτι, δεν υπάρχει και λόγος να σας προειδοποιήσουμε για αυτό!

Το greekNET24 είναι - ίσως - η μοναδική ιστοσελίδα στο χώρο της ενημέρωσης, η οποία δεν χρησιμοποιεί ούτε ένα cookie. Κι αυτό, επειδή δεν έχουμε κανένα απολύτως ενδιαφέρον να συλλέξουμε έστω και το παραμικρό στοιχείο σας κατα την επίσκεψή σας στο χώρο μας. Είμαστε ένα "καθαρό" δίκτυο ενημέρωσης, και αυτό θα παραμείνουμε!

Είναι τόσο πολλά τα στοιχεία που μαρτυρούν την πρωτοπορία του greekNET24 ως ενημερωτικό χώρο στο διαδίκτυο, που θα προσπαθήσουμε να σας παρουσιάσουμε τα πιο βασικά και με πολύ λίγα λόγια:

Α) Όπως θα έχετε παρατηρήσει, δεν χρησιμοποιούμε cookies. Κι αυτό, επειδή δεν έχουμε κανένα απολύτως ενδιαφέρον να συλλέξουμε πληροφορίες από την πλοήγηση των επισκεπτών μας. Πιστεύουμε πως είμαστε - ίσως - και η μοναδική ιστοσελίδα αυτού του τομέα που κάνει κάτι τέτοιο.

Β) Όπως θα έχετε επίσης παρατηρήσει, δεν χρησιμοποιούμε διαφημιστικά μηνύματα στον χώρο μας - πουθενά! Επειδή δεν θέλουμε να ξοδέψουμε τα πολύτιμα δεδομένα σας για την προβολή τέτοιων μηνυμάτων - που στην ουσία ούτε εσάς, όμως ούτε και εμάς ενδιαφέρουν. Εισήλθατε στο χώρο μας, επειδή αναζητείτε κάτι συγκεκριμένο. Θα δείτε αυτό και μονον αυτό - και τίποτε άλλο. Εξάλλου, το γνωρίζατε πως κάποια διαφημιστικά μηνύματα, ξοδεύουν αρκετά Mbyte από τα δεδομένα σας χωρίς να ερωτηθείτε;

Γ) Το multimedia υλικό που χρησιμοποιούμε (φωτογραφίες, λογότυπα) ανήκει στους πιο πρωτοποριακούς τύπους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Με τον τρόπο αυτόν, καταφέραμε να πετύχουμε μια εξοικονόμηση δεδομένων που αγγίζει το 500% σε σύγκριση με τον τύπο υλικού που χρησιμοποιούν άλλες ιστοσελίδες. Κι αυτό, σημαίνει ακόμη πιο γρήγορη και σταθερή πλοήγηση.

Δ) Όμως, δεν έχουμε σταματήσει εκεί. Όλα τα δεδομένα που θα διαβιβαστούν στη συσκευή σας κατα την πλοήγηση στον χώρο του greekNET24 έχουν υποστεί τέτοια επεξεργασία, ώστε να αφαιρεθούν από αυτά και τα τελευταία αχρείαστα Bits και Bytes. Κι όσο λιγότερα δεδομένα μεταβιβαστούν, τόσο λιγότερα δεδομένα θα καταναλώσετε εσείς από τα διαθέσιμα σας.

Ε) Κι επειδή θέλουμε να πρωτοπορίσουμε, θα προσθέσουμε ακόμη ένα από επάνω: Εφόσον το αποδέχεται η συσκευή σας (το αποδέχονται συνήθως όλες οι συσκευές των τελευταίων ετών), μεταβιβάζουμε τα δεδομένα που θα ζητήσει η συσκευή σας από τα server μας σε συμπιεσμένη μορφή. Με αυτόν τον τρόπο, λαμβάνετε ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες, όμως με έως και 1200% εξοικονόμηση δεδομένων. Ο περιηγητής σας θα αποσυμπιέσει τα δεδομένα αυτά σε κλάσματα δευτερολέπτων μόλις τα παραλάβει, για να τα προβάλει στην οθόνη σας. 1200% λιγότερα δεδομένα, σημαίνουν και τον ανόλογο λιγότερο χρόνο που απαιτείται για τη μεταφορά τους από τα server μας στη συσκευή σας. Ο χρόνος αποσυμπίεσης είναι κατά πολύ μικρότερος από τον χρόνο μεταφοράς των δεδομένων σε συμπιεσμένη μορφή. Αυτό σημαίνει, πως ο ισολογισμός "μέγεθος δεδομένων" με "χρόνο ανταπόκρισης" βρίσκεται προς όφελος σας.

Και όλα αυτά που έχουμε αναφέρει, δεν σας τα προσφέρουμε μεμονωμένα - αλλά ως ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ! Κι αυτό, είναι η πρωτοπορία του greekNET24 όχι μόνο για τα ελληνικά - αλλά και τα παγκόσμια πρότυπα! Απολαύστε την επίσκεψή σας στο χώρο του greekNET24 - είναι μοναδικός!

Έχετε απορείες;

τεστ προϊοντων

Επικοινωνήστε με το τμήμα
εξυπηρέτησης πελατών.

+30 6994 426971 (Viber messenger)
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top