Αυτό το άρωμα

λατρεύουν οι άντρες επάνω σας.


  • Τελευταία ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου 2023
  • Χρόνος ανάγνωσης: περίπου 5 λεπτά

Αυτό το άρωμα λατρεύουν οι άντρες επάνω σας.

Στη σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων, η μυρωδιά τους παίζει ουσιαστικό ρόλο. Οι άντρες λατρεύουν ιδιαίτερα αυτό το άρωμα στις γυναίκες.

Ακούγεται περίεργο, όμως η μύτη μας έχει πάντα τον κύριο λόγο. Και ειδικά, όταν θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιο άτομο μας αρέσει, για ποιο άτομο θα αναπτύξουμε κάποια αισθήματα, και με ποιο άτομο θα θελήσουμε να έχουμε ερωτική επαφή.

Ανεξάρτητα από το αν είναι κανείς ελεύθερος/η, αν ψάχνει να βρει έναν σύντροφο ή να δημιουργήσει μια σχέση - εκτός από τις οπτικές πτυχές και τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας, ο οποίος παίζει πάντα έναν πολύ σημαντικό ρόλο, στο αν θα βρούμε κάποιο άτομο ελκυστικό, και εάν θα θελήσουμε να μείνουμε μαζί του ή όχι.

Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για τη μυρωδιά ενός ανθρώπου. Γιατί ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβανόμαστε συνειδητά: αν δεν μπορούμε να μυρίσουμε ο ένας τον άλλον, δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένοι ο ένας με τον άλλον. (Παρεμπιπτόντως: Τα ευτυχισμένα ζευγάρια πρέπει οπωσδήποτε να ταιριάζουν και στα τρία αυτά τα σημεία.) Πριν όμως τρέξετε τώρα για να δοκιμάσετε διαφορετικά αποσμητικά και αρώματα, περιμένετε λίγο και αφήστε με να ολοκληρώσω αυτό που ήθελα να σας πω - επειδή, οι άντρες βρίσκουν μια πολύ συγκεκριμένη μυρωδιά ιδιαίτερα ελκυστική σε μια γυναίκα.

Οι φερομόνες τρελαίνουν τους άνδρες.

Όλοι μας παράγουμε σε καθημερινή βάση φερομόνες. Πρόκειται για αγγελιοφόρες ουσίες, που στη φύση έχουν το καθήκον να προσελκύουν τα ένστικτα και να διεγείρουν ανθρώπους ή ζώα, στο να κάνουν ορισμένες ενέργειες. Οι ουσίες αυτές, ξεχύνονται χωρίς την παρέμβασή μας, και μας χαρίζουν την πολύ προσωπική μας μυρωδιά.

Οι άλλοι άνθρωποι, αντιλαμβάνονται υποσυνείδητα αυτές τις φερομόνες, και συγκρίνουν τον βαθμό στον οποίο θα μπορούσαν να ταιριάξουν με τα άτομα αυτά, με βάση τις μυρωδιές που έχουν απορροφήσει.

Μην χρησιμοποιείτε πολύ άρωμα

Αντίθετα, αυτό σημαίνει πως όποια γυναίκα χρησιμοποιεί υπερβολική ποσότητα αρώματος, χάνει αυτόματα την πιθανότητα να την «μυρίσει» ένας δυνητικά ιδανικός σύντροφος. Ταυτόχρονα, επηρεάζεται και η δική της οσφρητική αντίληψη, πράγμα που σημαίνει, πως οι άνδρες που ταιριάζουν ιδανικά μαζί της, δεν μπορούν πλέον να γίνουν επίσης αντιληπτοί από την ίδια.

Υπάρχει λοιπόν ένας καλός λόγος που πολλοί άντρες το προτιμούν, όταν το άρωμα μιας γυναίκας δεν μυρίζει υπερβολικά, αλλά μυρίζει εντελώς φυσικά και απαλά. Γιατί μόνο εκείνες οι γυναίκες που μπορούν και χωρίς πολύ άρωμα, πλημμυρίζουν τον αέρα με τη δική τους μυρωδιά, αφήνοντας έτσι το ισχυρότερο ελκυστικό της φύσης να εκτελέσει το έργο του, και έτσι αυξάνουν τις πιθανότητες τους να βρουν τον πραγματικά τέλειο σύντροφο.

Εάν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς άρωμα, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσπαθήσετε να βρείτε ένα άρωμα που δεν θα καλύπτει πλήρως τη φυσική σας μυρωδιά, αλλά αν είναι δυνατόν, θα την υπογραμμίζει κιόλας απαλά.


Κείμενο: Philos vom Berg

Αν σας έχει αρέσει αυτό το άρθρο, επισκευτείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κοινοποιήστε το ώστε να το διαβάσουν και οι φίλοι σας. Τα button που θα σας οδηγήσουν εκεί, θα τα βρείτε στο επάνω μέρος της σελίδας αυτής.

Και, πολύ ευχαρίστως να αφήσετε και το σχόλιο σας!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Philos vom Berg, μπορείτε να το κάνετε σύμφωνα με τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω:

  • greeknet24.team@gmail.com
  • +30 231 231 1367
  • +30 6994 426971 (δωρεάν μέσω Viber messenger)
  • Philos Vom Berg
  • philosvomberg

Έχετε απορείες;

Philos vom Berg

Επικοινωνήστε με τον Philos vom Berg
μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

+30 2312 311367
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top