Ο σωστός τρόπος να φιλάμε

...και πως θα κάνουμε τις γυναίκες μας ευτυχισμένες!


  • Τελευταία ενημέρωση: 12 Σεπτεμβρίου 2021

Ο σωστός τρόπος να φιλάμε - και πως θα κάνουμε τις γυναίκες μας ευτυχισμένες

Σε αυτό το άρθρο μου, θα αναφερθώ στα φιλιά. Και ο λόγος είναι, πως χωρίς να το κάνω εσκεμμένα, άκουσα πρόσφατα τη συζήτηση ενός ζευγαριού, ενώ περίμενα σε ένα καφέ της Θεσσαλονίκης να έρθει η ώρα του επαγγελματικού ραντεβού που είχα. Ενός ζευγαριού που καθόταν στο διπλανό τραπέζι, και έδειχνε φανερά πως είχαν με αυτό το θέμα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους.

Κάποιοι από εσάς τώρα ίσως θα σκεφτούν: "μήπως έκανα λάθος και δεν βρίσκομαι στη σελίδα του GreekNET24, αλλά σε μια σελίδα εφήβων;" Όχι, λάθος σκέψη πέρασε από το μυαλό σας - βρίσκεστε στη σωστή σελίδα και εγώ είμαι ο Philos vom Berg, και σήμερα θα μιλήσουμε γύρω από αυτό το θέμα, εσείς κι εγώ! Γιατί; Θα σας εξηγήσω αμέσως!...

Επειδή οι περισσότεροι άντρες, αγαπάμε τις γυναίκες μας και θέλουμε να τις κάνουμε να αισθάνονται ολοκληρωμένες και όμορφα μαζί μας. Το οτι αναφέρομαι στις γυναίκες στον πληθυντικό, δεν εννοώ πως στηρίζω την σχέση με περισσότερες γυναίκες παράλληλα - κάθε άλλο. Αναφέρομαι όμως σε πολλούς άντρες, επειδή αυτό είναι ένα θέμα που αφορά τους περισσότερους από εμάς - κι έτσι, σε όσους άντρες αναφέρομαι, άλλες τόσες γυναίκες βρίσκονται ξαφνικά μέσα σε αυτήν την υπόθεση σε σχέση ένα προς ένα!

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας μαρτυρήσω μια δυσάρεστη - ή μάλλον όχι, λάθος μου - δύο δυσάρεστες αλήθειες: οι γυναίκες βρίσκουν τον έρωτα χωρίς τα τέλεια φιλιά, πολύ βαρετό. Και δεν αναφέρομαι στο σεξ, αυτό είναι κάτι άλλο, το οποίο ποιοτικά και συναισθηματικά δεν μπορεί να φτάσει τον έρωτα, οπότε - κι επειδή αγαπάμε τις γυναίκες μας - αυτό το αφήνουμε από έξω, για να αναφερθώ στον έρωτα και μόνο αυτόν. Επίσης, οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση με κάποιον άντρα, ο οποίος μετά από 5 χρόνια σχέσης μπορεί να παίρνει 3 φορές την εβδομάδα αυτό που θέλει από την γυναίκα του, αλλά δεν θέλει να την φιλάει άλλο, τις κάνει λυπημένες για την κατάληξη της σχέσης τους, τις μπερδεύει συναισθηματικά, και πολλές φορές δημιουργεί και μια απογοήτευση ή ακόμη και έναν θυμό μέσα τους για αυτόν - τον άνθρωπό τους. Άσχετα αν δεν του το δείχνουν!

Δυστυχώς όμως, τα φιλιά είναι ένα σοβαρό θέμα, το οποίο δημιουργεί ένα μεγάλο εμπόδιο μεταξύ των δύο φύλων σε μια ολοκληρωμένη σχέση: ενώ οι γυναίκες τα αγαπούν και τα λατρεύουν, οι άντρες στην καλύτερη περίπτωση τα βρίσκουν απλά "εντάξει" - για να το πώ με πολύ απλά λόγια. Ενώ για τους περισσότερους "κυρίους" τα παθιασμένα φιλιά είναι κάτι σαν ένα αναγκαίο ορεκτικό που θα τους προσφέρει αμέσως μετά το "κυρίως πιάτο", για τις γυναίκες - τουλάχιστον για όσες γνωρίζω και έχω μιλήσει προσωπικά μαζί τους γύρω από αυτό το θέμα - είναι τα όμορφα και γλυκά φιλιά, το μεγάλο τους πάθος και ο κρυφός τους πόθος πως την επόμενη φορά ίσως θα το απολαύσουν ξανά με τον άνθρωπο που αγαπούν!

Σχεδόν προγραμματισμένο σεξ στο πρώτο σας ραντεβού; Κρύο, πολύ κρύο. Όμορφα και ζεστά φιλιά για ένα όμορφο ξεκίνημα; Ζεστό, πολύ ζεστό!...

Και μια πολύ καλή συμβουλή, έτσι για να κλείσω την παράγραφο αυτήν: αν ετοιμάζεστε να βρεθείτε για πρώτη φορά με το ραντεβού σας από το Tinder ή το Dating - μην εστιάζετε από την αρχή πως θα ρίξετε την κοπέλα σας στο κρεβάτι. Ξεκινήστε με αυτό που λατρεύουν όλες οι γυναίκες στο πρώτο αυτό ραντεβού, και θα την κάνετε να σας ερωτευτεί κεραυνοβόλα!

Μπορεί να είμαι κι εγώ ένας άντρας, όμως επειδή γνωρίζω πως δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο, μίλησα τον τελευταίο καιρό και με πολλούς άντρες γύρω από αυτό το θέμα. Και δυστυχώς, οι περισσότεροι από αυτούς μου έδωσαν την εντύπωση πως το φιλί με την σύντροφό τους είναι για αυτούς κάτι σαν ένα περιττό εφηβικό σαλιάρισμα που μπορεί να είναι ελκυστικό μεν όταν είσαι φρεσκοερωτευμένος, αργότερα όμως το αισθάνονται ως κάτι μη αναγκαίο - ακόμη και ενοχλητικό. Από την άλλη οι γυναίκες όμως, απογοητεύονται από αυτή την απροθυμία των αντρών τους να τις φιλήσουν, κι αν το κάνουν - από τον βαρετό τρόπο που το κάνουν.

Πρέπει λοιπόν να δουλέψουμε επάνω σε δύο σημεία: την επιθυμία "σας" να φιλήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, και την τεχνική σας για να το κάνετε αυτό σωστά - κι εδώ βγάζω όπως θα δείτε τον εαυτό μου από έξω, επειδή εγώ λατρέυω τα φιλιά μέσα σε μια σχέση

Άς δουλέψουμε λίγο επάνω στην τεχνική - μεγάλα λάθη που πρέπει να αποφεύγετε είναι: μην κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά όταν φιλάτε - δεν υπάρχει κάτι για να δείτε εκείνη την στιγμή. Επίσης, μην χώνετε την γλώσσα σας μέχρι τον λαιμό της συντρόφου σας, κι αν βάλετε τη γλώσσα σας στο στόμα της - μην την αφήσετε παρκαρισμένη και ακίνητη στο σημείο εκείνο, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με κάτι "άλλο". Μην αρχίσετε να γλείφετε την γλώσσα της σαν να είναι γλειφιτζούρι - κατά τη διάρκεια του έρωτα και πάνω από όλα με μέτρο, ίσως να ήταν καλύτερη η στιγμή για κάτι τέτοιο, όμως κατά τη διάρκεια του φιλήματος είναι ένα αθέλητο και περίεργο Move, που πιστέψτε με - δεν θα αρέσει. Φιλήστε το πρόσωπο και τα χείλη της, όμως μην την σαλιάζετε - το αποξηραμένο σάλιο, μοιρασμένο σε όλο της το πρόσωπο, μυρίζει χειρότερα από σαντιγί που την άφησαν για δύο ώρες στον ήλιο και έχει ανάψει - καμία γυναίκα που θα ζήσει μια τέτοιου είδους "επίθεση" εκ μέρους σας, δεν θα δεχτεί να επικοινωνήσει ή να συναντηθεί ξανά μαζί σας.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα, τα οποία είναι καλό να μην αποφύγετε: Κλείστε τα μάτια σας όταν φιλάτε την κοπέλα σας - θα αισθανθείτε πολύ πιο έντονα την μαγεία της στιγμής εκείνης. Δαγκώστε ελαφρά τα χείλη της - με τέτοιον τρόπο ώστε να μην την πονέσετε. Αφήστε τις γλώσσες σας να παίξουν μεταξύ τους - μερικές φορές αργά, και μετά λίγο πιο προκλητικά. Πιάστε το πρόσωπό της με τα δυό σας χέρια απαλά και χαϊδέψτε την. Φιλήστε την με βάθος και με αγάπη, ακόμη και χωρίς τη γλώσσα σας. Και πάνω από όλα, απολαύστε!...

Μέχρι εδώ, δεν ήταν και τόσο δύσκολο, έτσι;

Πάμε τώρα να δούμε το πιο δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι - την έλλειψη επιθυμίας που έχουν κάποιοι, για να φιλήσουν την σύντροφό τους. Καταρχήν, προσπαθήστε να βρείτε από που προέρχεται αυτό το πρόβλημα.
Είναι επειδή ο ρομαντισμός στη σχέση σας έχει ξεθωριάσει; Μήπως ο λόγος είναι, πως νιώθετε ότι η συναρπαστικιά εραστής του παρελθόντος έγινε τελευταία η πιο καλή σας φίλη, κι έτσι σας έρχεται δύσκολο να φανείτε ρομαντικός μαζί της; Ή μήπως η γυναίκα των ονείρων σας είναι μια ολική αποτυχία σε ότι αφορά τα φιλιά - και πιθανότατα να ήταν πάντα έτσι; Άν συμβαίνει το τελευταίο, σας συμβουλεύω να την πιάσετε και να την φιλήσετε. Κι όταν πάει να κάνει και πάλι το ίδιο λάθος που δεν σας αρέσει, να της πείτε: "Όχι έτσι Baby - τώρα θα σου δείξω πως γίνεται σωστά..." Και τότε, δείξτε της πως φιλάνε σωστά. Γίνετε ο δάσκαλός της επάνω σε αυτό που κάνει λάθος ίσως και μια ζωή, γίνετε για αυτήν ο Mr. Miyagi της, που θα της μάθει να φιλάει επιτέλους σωστά!

Άν όμως ο λόγος για την έλλειψη επιθυμίας να την φιλήσετε είναι η υπερβολική οικειότητα και η ελάχιστη σπίθα ρομαντισμού που έχει απομείνει στη σχέση σας, σας προτείνω ένα Date Night Out - βγείτε μαζί ένα βραδινό ραντεβού. Απολαύστε τη ζεστή ατμόσφαιρα ενός Club ή την ρομαντική ησυχία ενός όμορφου πάρκου.
Πιείτε μαζί λίγο αλκοόλ για να χαλαρώσετε και αφήστε να ερωτικά ερεθίσματα να βγούν και πάλι στην συναισθηματική σας επιφάνεια, μαζί με τις τόσες όμορφες αναμνήσεις που ζήσατε μαζί και παλιά. Και πριν "ορμήξετε" ο ένας επάνω στον άλλον, πείτε της: "Αυτές τις στιγμές, θέλω να τις ζω μόνο μαζί σου. Όπως τις ζούσαμε μαζί και παλιά. Κάποιες φορές, μου λείπει όλο αυτό!" Θα ανάψετε ξανά αυτή την όμορφη ρομαντική σπίθα μέσα σας, και θα την συναρπάσετε σε τέτοιο σημείο, που θα σας κάνει εκείνη την στιγμή τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο που υπάρχει.

Το πιο πιθανό είναι, εκείνο το βράδι να κάνετε έναν όμορφο έρωτα (και όχι απλά σέξ). Κυρίως όμως θα νιώσετε, πόσο όμορφα μπορεί να αισθανθεί κανείς, όταν φιλάει τον άνθρωπο που αγαπάει - έτσι απλά! Και θα νιώσε επίσης, πόσο κοντά μπορεί να έρθει ξαφνικά ο ένας με τον άλλον σε κάτι τέτοιες όμορφες στιγμές, σε αντίθεση με ένα γρήγορο "νούμερο" πριν πάτε για ύπνο.


Κείμενο: Philos vom Berg

Αν σας έχει αρέσει αυτό το άρθρο, επισκευτείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κοινοποιήστε το ώστε να το διαβάσουν και οι φίλοι σας.

Και, πολύ ευχαρίστως να αφήσετε και το σχόλιο σας!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Philos vom Berg, μπορείτε να το κάνετε σύμφωνα με τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω:

  • greeknet24.team@gmail.com
  • +30 231 231 1367
  • +30 6994 426971 (δωρεάν μέσω Viber messenger)
  • Philos Vom Berg
  • philosvomberg

Έχετε απορείες;

Philos vom Berg

Επικοινωνήστε με τον Philos vom Berg
μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

+30 2312 311367
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top