Λίγα λόγια

Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή "αμπελάκια" του Πολυκάστρου, και συγκεκριμένα στη γωνία Κ. Καραμανλή και Καπετάν Σιωνίδη.



Περιγραφή

Το οικόπεδο βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του Πολυκάστρου, γνωστή και ως "τα αμπελάκια". Στην γύρω περιοχή είναι χτισμένες κυρίως μονοκατοικίες, και ο κύριος δρόμος πρόσβασης προς το οικόπεδο είναι ήδη ασφαλτοστρωμένος.

Ο κεντρικός δρόμος του Πολυκάστρου δεν βρίσκεται μακριά - μολις 3 διασταυρώσεις ή περίπου 5 λεπτά με τα πόδια, και βγαίνετε στο ύψος του αστυνομικού τμήματος και του Δημαρχείου του Δήμου Παιονίας.

Στην 1η διασταύρωση από το οικόπεδο, βρίσκεται ένα νηπιαγωγείο. Λίγο μετά τη 2η διαστάυρωση, βρίσκονται ένα δημοτικό σχολείο, ένα ακόμη νηπιαγωγείο και ένας παιδικός σταθμός. Απέναντι από αυτά, βρίσκεται και το γυμνάσιο Πολυκάστρου. Η αγορά του Πολυκάστρου ξεκινάει από το σημείο που θα βγείτε στον κεντρικό δρόμο.

Είναι ένα ήσυχο οικόπεδο, το οποίο θα έχει μεγάλη αυλή μετά το χτίσιμό του.

Ίσως, ένας από τους πιο κατάλληλους χώρους για οικογένειες με παιδιά.

Για να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, καλέστε στον τηλεφωνικό αριθμό πού έχει δηλώσει ή στείλτε του ένα μύνημα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε περίπτωση που δεν έχει δηλώσει στοιχεία επικοινωνίας, σημαίνει πως δεν επιθυμεί την απευθείας επαφή, ίσως λόγω συχνών ενοχλήσεων.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του greekNET24 που θα βρείτε δίπλα, αναφέροντας τον αριθμό της αγγελίας. Τα στοιχεία και το ενδιαφέρον σας, θα τα μεταβιβάσουμε παραπέρα, και θα δρομολογηθεί η επικοινωνία του ιδιοκτήτη μζί σας.

Στα στοιχεία της αγγελίας που έχουμε κοινοποιήσει πιο επάνω, θα βρείτε και τις GPS συντεταγμένες του ακινήτου.

Μπορείτε να τις αντιγράψετε και να επισκευτείτε μια εφαρμογή χαρτογράφησης (π.χ. GoogleMaps) όπου θα τις επικολήσετε στο σημείο της αναζήτησης. Αμέσως θα δείτε την ακριβή τοποθεσία του ακινητού της αγγελίας.

Για ακόμη καλύτερη εξερεύνηση της γύρω περιοχής, προτείνουμε να ρυθμίσετε την εφαρμογή αυτή έτσι, ώστε να βλέπετε την περιοχή από δορυφορική οπτική.

Το greekNET24 παρέχει πληροφορίες και στοιχεία που μας παραχωρούν τρίτα άτομα. Τα άτομα αυτά δεν τα γνωρίζουμε προσωπικά. Έτσι, τα περιεχόμενα αυτά παρέχονται αποκλειστικά και μόνο προς ενημέρωση σας. Παρά το ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια και την ορθότητα των παρεχόμενων πληροφοριών δεν μπορούμε να τις εγγυηθούμε.

Πριν από οποιαδήποτε αγορά ή απόφαση που θα στηριχθεί σε αυτές τις πληροφορίες, παρακαλούμε όπως ελέγξετε προσωπικά την ορθότητα των στοιχείων και πληροφοριών αυτών. Σε καμία περίπτωση μην πληρώσετε χρήματα, εάν δεν ολοκληρώσετε προηγουμένως τον έλεγχο της ορθότητας των στοιχείων αυτών.

Για να σας προστατέψουμε από άσκοπη κατανάλωση των δεδομένων που έχετε στη διαθεσή σας για την πλοήγηση στο διαδίκτυο, δεν προβάλουμε αυτόματα περισσότερες από μια φωτογραφίες του ακινήτου.

Αν επιθυμείτε όμως να δείτε το ανάλογο φωτογραφικό άλμπουμ, μπορείτε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Στο σημείο αυτό, σας ενημερώνουμε και για τα δεδομένα που θα καταναλώσετε με αυτή την επιλογή σας:

Φωτογραφικό gallery

Για να δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του ακινήτου αυτού σε υψηλή ευκρίνεια, θα καταναλώσετε 3,350 Mbyte από τα διαθέσιμα δεδομένα σας.

Έχετε απορείες;

τεστ προϊοντων

Επικοινωνήστε με το τμήμα
εξυπηρέτησης πελατών.

+30 6994 426971 (Viber messenger)
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top