3ο άρθρο της σειράς Ancient Aliens:

Οι Annunaki - και πως επηρέασαν την ανθρωπότητα!


  • Τελευταία ενημέρωση: 08 Απριλίου 2022

Οι Annunaki - και πως επηρέασαν την ανθρωπότητα!

"...που κατέβηκαν από τον ουρανό για να δημιουργήσουν τον άνθρωπο."

"...κατά μια έννοια, ήταν εξωγήινοι που κυβερνούσαν την ανθρωπότητα."

"...ίσως τροποποίησαν γενετικά τους ανθρώπους που βρήκαν στον πλανήτη μας, ώστε να τους χρησιμοποιήσουν μετά ως σκλάβους."

"...οι πρόγονοί μας δέχτηκαν κάποια βοήθεια. Και αυτή η βοήθεια, ήρθε ...από εκεί επάνω!"

Έχουν επηρεάσει κατά το παρελθόν την ανθρώπινη ιστορία, επισκέπτες από το διάστημα; Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, πιστεύουν πως μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι στο παρελθόν. Τι θα λέγαμε, αν ισχύει αυτό;

Ποιοι ήταν; Για ποιόν λόγο ήρθαν; Τι έχουν αφήσει πίσω τους; Που έχουν πάει; Θα επιστρέψουν ξανά;

Έχουν πραγματικά επηρεάσει κάποιοι εξωγήινοι την ιστορία μας στο παρελθόν; Κι αν ναι, μήπως βρίσκονται αυτά τα στοιχεία κρυμμένα πίσω από την ιστορία των Annunaki;

- Philos vom Berg -


οι Annunaki!

Ιράκ, 10 Απριλίου 2003:

Τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράκ, οι δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών εισβάλλουν στη Βαγδάτη.

Οι Αμερικανοί προσπαθούν να βάλουν τάξη. Όμως οι λεηλάτες γεμίζουν τους δρόμους, λεηλατούν μουσεία και καταστρέφουν αμέτρητα αντικείμενα που βρίσκουν εκεί.

David Childress, συγγραφέας του "Technology of the Gods": Οι λεηλάτες αυτοί κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Εθνικό Μουσείο και έκλεψαν από εκεί τα πάντα. Μεταξύ άλλων, μουσικά όργανα και παλιές πλάκες σε σφηνοειδή γραφή, οι οποίες αναφέρονταν στην ιστορία των Σουμερίων. Μερικές από αυτές ήταν άνω των 6000 ετών.
Στις πλάκες αυτές, ήταν γραμμένη η ιστορία και η καταγωγή των θεών, όπως και κείμενα που μιλούσαν για μια μεγάλη πλημμύρα. Πολλά από αυτά τα πολύ σπουδαία κείμενα, μας λείπουν τώρα.

οι Annunaki!

Jason Martell, συγγραφέας του "Knowledge Apocalypse": Οι λεηλάτες αυτοί, δεν ήταν απλοί πολίτες. Φορούσαν πομπούς ασφαλούς επικοινωνίας μεταξύ τους. Όλο αυτό ήταν φανερά μια προγραμματισμένη δράση. Έχουν καταφέρει να σπάσουν διπλές κλειδωμένες και θωρακισμένες πόρτες, και έχουν αφαιρέσει από εκεί τεχνουργήματα χιλιάδων ετών, τα οποία τεκμηρίωναν με πολύ βασικά στοιχεία την αρχή του ανθρώπινου πολιτισμού.

Γιατί κατέστρεψαν οι "πολεμιστές" αυτοί, όλες αυτές τις πολύτιμες μαρτυρίες; Ήταν μέρος του πολέμου; Πιθανότατα, όχι! Ή μήπως καταστράφηκε σκόπιμα όλη αυτή η αρχαία γνώση που μας είχαν αφήσει κληρονομιά οι αρχαίοι αυτοί πολιτισμοί;

- Philos vom Berg -

Ίσως να καταφέρουμε να μάθουμε περισσότερα, εάν ασχοληθούμε με όσο μεγαλύτερη προσοχή μπορούμε, γύρω από την προέλευση αυτών των ανεκτίμητων θησαυρών.


Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, πολλά από τα τεχνουργήματα του Ιράκ, χρονολογούνται από την εποχή των Σουμερίων, που πιστεύεται ότι ήταν ο αρχαιότερος λαός της Μεσοποταμίας.

οι Annunaki!

Dr. Robert Mullins, αρχαιολόγος: Μεσοποταμία σημαίνει ανάμεσα στα ρέματα των ποταμών. Αναφέρεται στη γη μεταξύ του Ευφράτη και του Τίγρη, όπου βρίσκεται το σημερινό Ιράκ.

Εκεί προέκυψαν - το ένα μετά το άλλο - τέσσερα βασίλεια. Το παλαιότερο - το Σουμέριο - διαδέχθηκε η Ακκαδική Αυτοκρατορία. Ακολούθησε η Βαβυλωνία και τέλος η Ασσυρία.

Αν και - τόσο οι άνθρωποι όσο και οι γλώσσες τους - άλλαξαν με την πάροδο του χρόνου, ο πολιτισμός που ίδρυσαν οι Σουμέριοι συνέχιζε να ευδοκιμεί.

Dr. Robert Schoch, συγγραφέας του "Forgotten Civilization": Το αρχαίο Σουμέριο λέγεται πως ήταν ένας από τους αρχαιότερους πολιτισμούς. Πολύ συχνά μάλιστα, πως ήταν και ο πρώτος. Η ιστορία των Σουμερίων χρονολογείται από το 3000 π.Χ. Το γνωρίζουμε αυτό, επειδή έχουμε βρει μαρτυρίες Γραφής επάνω σε πήλινες και πέτρινες πλάκες.

Οι Σουμέριοι εφηύραν τη σφηνοειδή γραφή. Ονομάζεται έτσι, γιατί αποτελείται από οριζόντιες, κάθετες και λοξές σφήνες. Οι χαρακτήρες χαράζονταν σε υγρές πήλινες πλάκες, οι οποίες στη συνέχεια ψήνονταν στη φωτιά. Με αυτόν τον τρόπο, τα γραπτά αυτά διατηρήθηκαν για τον επόμενο κόσμο.


οι Annunaki!

Η αποκρυπτογράφηση των εξωτικών αυτών χαρακτήρων φαινόταν αρχικά αδύνατη.

Μέχρι το 1843, όταν χιλιάδες σφηνοειδείς πίνακες βρέθηκαν σε ένα αρχαίο ασσυριακό παλάτι.

Κι αυτοί, αποτέλεσαν την σταθερή απόδειξη, πως το αρχαίο βασίλειο υπήρξε στην πραγματικότητα.

Ο Γάλλος επιστήμονας Paul-Emile Botta ανακάλυψε τα ερείπια ενός τεράστιου παλατιού στο σημερινό Khorsabad, στο βόρειο Ιράκ. Σε αυτό, βρήκε ένα δωμάτιο, το οποίο ήταν γεμάτο με θησαυρούς και αγάλματα θεών και βασιλιάδων.

οι Annunaki!

David Wilcock, συγγραφέας του "The Source Field Investigations": Οι τοίχοι του παλατιού, ήταν επενδεδυμένοι με κείμενα σε αρχαία Σουμεριανή σφηνοειδή γραφή.

Λίγα χρόνια αργότερα, οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν τα ερείπια της πόλης Ur των Σουμερίων, η οποία ήταν η πατρίδα του Αβραάμ, γνωστού από τη Βίβλο.

οι Annunaki!

Εκεί βρήκαν το Zikkurat του θεού της σελήνης Nanna - έναν βαθμιδωτό ναό, ο οποίος ήταν το διοικητικό κέντρο της πόλης εκείνη την εποχή.

Επιπλέον, έφεραν στην επιφάνεια, πλάκες με σφηνοειδή γραφή και χρυσούς τάφους.

Κι έτσι ξαφνικά, οι επιστήμονες είχαν την απόδειξη στα χέρια τους: οι θρύλοι γύρω από την πόλη των Σουμερίων με τους χρυσούς της τάφους και τους σφηνοειδείς πίνακες, δεν ήταν άλλο μύθος - αλλά γεγονός. Οι ανασκαφές απέδειξαν ότι πραγματικά υπήρχαν.

Στους Σουμέριους αποδίδουμε αναρίθμητα επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού - τη γεωργία, την επιστήμη, την ιατρική, τα μαθηματικά, τη βασιλεία, τους νόμους, τα δικαστήρια, τους δικαστές, τα σχολεία. Όλα αυτά υπήρχαν ήδη πριν από 6000 χρόνια - λίγο μετά τη Λίθινη Εποχή.

οι Annunaki!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η πόλη Ur κατακτήθηκε από τους Ελαμίτες - έναν γειτονικό πολεμικό λαό - γύρω στο 2000 π.Χ., από τους οποίους και λεηλατήθηκε.

Όμως κάποιοι ειδικοί υποψιάζονται, πως οι αρχαίοι Σουμέριοι δεν είχαν επαφή μόνο με ανθρώπινους λαούς.

Οι γραφές που ανακαλύφθηκαν, αναφέρονται σε υπερφυσικά όντα, τα οποία ονομάζουν Annunaki - αυτά, που κατάγονται από Θείο αίμα. Οι Σουμέριοι πίστευαν μάλιστα, πως τα όντα αυτά κατέβηκαν από τον ουρανό.

Οι κάτοικοι της Μεσοποταμίας ήταν πολυθεϊστές. Λάτρευαν πολλούς και διαφορετικούς θεούς. Αρσενικούς και θηλυκούς, τους οποίους συχνά απεικόνιζαν ως ανθρώπινα όντα.

Οι θεοί αυτοί, είχαν ξεχωριστές προσωπικότητες και ζούσαν σε μια ιεραρχική δομή, παρόμοια με το πολιτικό σύστημα της Μεσοποταμίας.


οι Annunaki!

Υπήρχαν οι υψηλόβαθμοι ουράνιοι θεοί, και οι κατώτεροι - που ζούσαν στη γη και στον κάτω κόσμο. Σύμφωνα με τα γραπτά των Σουμερίων, οι ουράνιοι Annunaki ήταν οι υπέρτατοι θεοί.

William Henry, συγγραφέας του "The Judgement Day Device": Οι Annunaki είναι από τα πιο αινιγματικά και ισχυρά όντα της ανθρώπινης μυθολογίας. Οι Σουμέριοι τους περιγράφουν ως ασώματα, πνευματικά όντα - ικανά να μεταμορφωθούν ακόμη και σε ανθρώπους. Ήρθαν στη Γη για να μεταδώσουν τη σοφία τους και να καρπωθούν τους πόρους του πλανήτη αυτού.

Οι Annunaki περιγράφονται με μεγάλη λεπτομέρεια στους σφηνοειδείς πίνακες. Λέγεται, ότι έζησαν στη γη για εκατοντάδες χρόνια, και πως είχαν τεράστια γνώση και μεγάλη δύναμη. Γνώριζαν τα πάντα.

Ήταν εξοικειωμένοι με κάθε μορφή επιστήμης και τέχνης. Από πού πήραν όμως αυτή τη γνώση - και από πού προήλθαν - είναι ένα μυστήριο για όλους τους αρχαιολόγους. Κι εδώ θα πρέπει να αναρωτηθούμε: μήπως ήταν εξωγήινοι;

Υπήρξαν πράγματι αυτοί οι θεοί, που περιγράφονται στους σφηνοειδείς πίνακες; Και αν ναι, είναι δυνατόν να ήταν εξωγήινοι; Οι ερευνητές της προ-αστροναυτικής περιόδου, είναι πεπεισμένοι γι' αυτό. Και αναφέρουν ως απόδειξη, έναν παλιό μύθο, ο οποίος επίσης απαθανατίστηκε σε πήλινους πίνακες. Και σύμφωνα με αυτόν τον μύθο, ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από όντα, τα οποία κατέβηκαν από τον ουρανό.


οι Annunaki!

Nineveh, Ιράκ 1849:

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν την έννοια ενός αρχαίου σφηνοειδούς κειμένου.

Και το κείμενο αυτό, περιέχει λεπτομέρειες γύρω από το σχηματισμό της γης, του ανθρώπου και της ζωής των θεών.

Dr. Robert Mullins, αρχαιολόγος: Το 1849 ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος Austen Henry Layard ταξίδεψε στη βιβλική πόλη της Νινευής (Nineveh). Κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε ένα λόφο, βρήκε το παλάτι του Σενναχερίμ (Sennacherib) - τον οποίο επίσης γνωρίζουμε από τη Βίβλο.

Η ανακάλυψη αυτή, προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο. Τρία χρόνια αργότερα, ο βοηθός του, βρήκε και το παλάτι του διαδόχου του Σενναχερίμ, Ασουρμπανιπάλ (Assurbanipal) στην άλλη πλευρά του λόφου. Στο σημείο εκείνο αποκάλυψαν αρχεία από 20.000 έως 30.000 πήλινες πλάκες.

οι Annunaki!

Σε επτά από αυτές τις πήλινες πλάκες, είναι γραμμένος ο μύθος της βαβυλωνιακής δημιουργίας Enūma eliš.

Dr. Robert Mullins, αρχαιολόγος: ο Enūma eliš πιστεύεται πως δημιουργήθηκε τον 11ο αιώνα π.Χ., αλλά η προέλευση της ιστορίας αυτής, βρίσκεται πολύ πιο πίσω.

Τα κείμενα μιλούν για τον θεό Marduk, ο οποίος ανακάτεψε το αίμα του θεού Kingu με πηλό, και έτσι δημιούργησε από αυτόν, τον πρώτο άνθρωπο.

Erik Poltorak, ειδικός επάνω στην ιστορία των Σουμερίων: Ο πρώτος άνθρωπος που δημιουργήθηκε από τους Annunaki, εμφανίζεται ακόμη και στη Βίβλο - ο Αδάμ.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Βίβλος άφησε όμως έξω τις πιο σημαντικές πληροφορίες. Οι πινακίδες της Μεσοποταμίας αντίθετα, αφηγούνται την ιστορία με πολύ περισσότερες λεπτομέρειες.

οι Annunaki!

Οι περισσότεροι μελετητές θεωρούν, πως η ιστορία του Enūma eliš είναι απλά ένας μύθος.

Ωστόσο, οι ερευνητές της προ-αστροναυτικής περιόδου είναι πεπεισμένοι, πως η ιστορία είναι αληθινή.

Jason Martell, συγγραφέας του "Knowledge Apocalypse": Annunaki σημαίνει επίσης "αυτοί που ήρθαν στη γη από τον ουρανό". Οι ιστορίες που βρέθηκαν στη Νινευή, αφορούν έναν πολιτισμό που εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά από το πουθενά.

Πολλά από τα κείμενα περιγράφουν με μεγάλη ακρίβεια, πώς σκέφτονταν και ενεργούσαν οι Annunaki. Και αναφέρουν επίσης, πως ήταν από σάρκα και οστά, ακριβώς όπως κι εμείς.

Οι Annunaki ήταν υπαρκτά όντα, που ήρθαν στη Γη με τεράστια διαστημόπλοια. Οι πρόγονοί μας τα παρερμήνευσαν ως θεϊκές οπτασίες. Η αλήθεια όμως είναι, πως οι πρόγονοί μας - και ειδικά οι Σουμέριοι - έλαβαν σε πολλά πράγματα μεγάλη βοήθεια, και μάλιστα ...από ψηλά.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της προ-αστροναυτικής περιόδου, ο Enūma eliš δεν περιγράφει κάποιες μυθικές θεότητες, αλλά εξωγήινα όντα, τα οποία ήταν μάλιστα πολύ εξοικειωμένα με την ανθρώπινη γενετική.

οι Annunaki!

Dr. M.J. Evans, συγγραφέας του "The Legacy Of Zecharia Sitchin": Οι Annunaki ήθελαν να δημιουργήσουν πρόθυμους εργάτες, τους οποίους θα χρησιμοποιούσαν για τον σκοπό που ήρθαν στον πλανήτη.

Μελέτησαν το γονιδίωμα των ανθρώπινων γυναικών και βρήκαν έναν τρόπο, ώστε να συνδυάσουν τα γονίδια αυτά για να δημιουργήσουν τον τέλειο άνθρωπο.

Και οι πίνακες που βρέθηκαν και αναφέρονται επάνω σε αυτό, δεν μιλούν για τίποτα άλλο, από τη γενετική μετάλλαξη των ανθρώπων. Την αλλαγή του ανθρώπινου DNA.

Κάτι πρέπει να έχει συμβεί - κάτι, που μας μετέτρεψε σε ιδιοφυΐες με απίστευτες νοητικές ικανότητες από τη μια μέρα στην άλλη. Αλλιώς, πως είναι δυνατό κάτι τέτοιο;

Σύμφωνα με τους ερευνητές της προ-αστροναυτικής περιόδου, οι πρόγονοί μας απέκτησαν ξαφνικά την υψηλή νοημοσύνη τους, αφού μεταλλάχθηκε το DNA τους. Και αυτό συνέβη, από εξωγήινους επισκέπτες, που ήρθαν στην Γη πριν από χιλιάδες χρόνια.


οι Annunaki!

Είναι δυνατόν οι Annunaki να δημιούργησαν τον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας το δικό τους DNA;

Οι επιστήμονες επισημαίνουν εκπληκτικούς παραλληλισμούς, μεταξύ των ιστοριών των αρχαίων Βαβυλωνίων και της Βίβλου.

Τα πιο πειστικά στοιχεία τα βλέπουν όμως, στη λεγόμενη "Λίστα των Σουμερίων Βασιλέων".

- Philos vom Berg -

Η "Λίστα των Σουμερίων Βασιλέων" βρέθηκε σε μια πήλινη πλάκα της Μεσοποταμίας. Χρονολογείται από το 2100 π.Χ., και αναφέρει τα ονόματα 140 ηγεμόνων. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι, πως οι βασιλιάδες αυτοί, βασίλεψαν για ένα εξαιρετικά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα - ένας από αυτούς μάλιστα, για πάνω από 36.000 χρόνια.

Κι εδώ αναρωτιέται κανείς, πώς μπορούσαν οι άνθρωποι να ζήσουν για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Ακόμη και στη Βίβλο, παρατηρούμε το ίδιο πράγμα: Ο Μαθουσάλα (Methuselah) και ο Νώε (Noah), λέγεται ότι έζησαν πάνω από 900 χρόνια. Και όλο αυτό, ακούγεται τόσο απίστευτο.

William Henry, συγγραφέας του "The Judgement Day Device": Μία πιθανή εξήγηση για τη μακρά ζωή του Μαθουσάλα (Methuselah) και του Νώε (Noah) είναι, ότι έφεραν μέσα τους τους υπεράνθρωπους σπόρους των Annunaki - εξωγήινα γονίδια, τα οποία επέκτειναν τη ζωή τους.

Philip Coppens, συγγραφέας του "The Lost Civilization Enigma": Έχουμε την επιλογή: είτε απορρίπτουμε όλες αυτές τις αναφορές ως μύθους - σε αυτή την περίπτωση ακόμη και τη Βίβλο - είτε λαμβάνουμε την κληρονομιά των προγόνων μας σοβαρά και με την πραγματική της αξία. Μόνο που στην δεύτερη περίπτωση, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέσα στον εαυτό μας την σκέψη, πως όλοι αυτοί ήταν εξωγήινα όντα, τα οποία είχαν πολύ μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής από ότι εμείς οι άνθρωποι σε αυτήν την Γη.

Είναι δυνατόν, οι Σουμέριοι βασιλιάδες να βασίλεψαν για εκατοντάδες - ή ακόμη και χιλιάδες - χρόνια;

Και αν ναι, θα μπορούσαν να είναι αυτοί, οι εξωγήινοι πρόγονοί μας που χρησιμοποιούσαν το δικό τους DNA για να μας δημιουργήσουν;

Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν, πως αυτή η ερώτηση απαντήθηκε πριν από 35 χρόνια.

- Philos vom Berg -


οι Annunaki!

Νέα Υόρκη, 1976:

Ο συγγραφέας Zecharia Sitchin παρουσιάζει το βιβλίο του "The 12th Planet - Book 1 of the Earth Chronicles".

Σε αυτό, ερμηνεύει τη ζωή των βασιλιάδων Annunaki με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Αφού μελέτησε σφηνοειδείς πίνακες για περισσότερα από 30 χρόνια, είναι βέβαιος, ότι εξωγήινα όντα προσγειώθηκαν στη Μεσοποταμία πριν από περισσότερα από 450.000 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Sitchin, οι Annunaki δημιούργησαν για πρώτη φορά την ανθρωπότητα, αλλά λίγο αργότερα σχεδόν την εξαφάνισαν με μια καταρρακτώδη πλημμύρα. Γιατί το έκαναν αυτό; Ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψής τους; Και τι είχαν σκοπό να κάνουν με τους ανθρώπους που δημιούργησαν;

Nick Redfern, συγγραφέας του "The real men in black": Ο Zecharia Sitchin είχε γράψει αρκετά επιτυχημένα βιβλία σχετικά με τους Annunaki. Στήριξε τη θεωρία, πως προέρχονταν από τον Nibiru - τον 12ο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Λέγεται μάλιστα, πως είχαν τροποποιήσει γενετικά τους ανθρώπους, και τους χρησιμοποιούσαν ως σκλάβους.

Η ερμηνεία του Sitchin σχετικά με τα σφηνοειδή γραπτά λέει, ότι η ατμόσφαιρα του Nibiru άρχισε σιγά-σιγά να εξασθενεί, και πως οι Annunaki ταξίδεψαν στη Γη για να εξορύξουν χρυσό και άλλα υλικά, τα οποία χρειάζονταν για κάποιους σοβαρούς λόγους.

Οι Annunaki είχαν καταστρέψει τη δική τους ατμόσφαιρα και σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να κλείσουν τις τρύπες με υλικά από τον πλανήτη μας. Έτσι ήρθαν στη Γη για να εξορύξουν όλα αυτά που χρειάζονταν. Όταν κατάλαβαν πόσο δύσκολη ήταν αυτή η διαδικασία, δημιούργησαν τον άνθρωπο ως φυλή σκλάβων.

Όμως οι θεωρίες του Zecharia Sitchin σχετικά με την απληστία των Annunaki, για την εξόρυξη των πολύτιμων μετάλλων και τη δημιουργία ανθρώπου από αυτούς, δίχασαν τους ειδικούς και βρήκε μικρή υποστήριξη από αξιοσέβαστους επιστήμονες. Ωστόσο, οι ειδικοί της προ-αστροναυτικής περιόδου, θεωρούν την ερμηνεία του Sitchin σχετικά με τους σφηνοειδείς πίνακες ως απόδειξη, πως πραγματικά οι Annunaki ήταν εκείνοι που μας δημιούργησαν.


οι Annunaki!

Linda Moulton-Howe, Ερευνητική Δημοσιογράφος: Τι θα λέγαμε, αν η ιστορία των Annunaki είναι η ιστορία μιας μη ανθρώπινης φυλής, η οποία ήρθε στη Γη για να μεταλλάξει τα γονίδιά μας;

Δεν ήρθαν μόνο για τα πολύτιμα μέταλλα. Η Γη ήταν μια σπουδαία πλανητική βάση για αυτούς.

Οι Annunaki ήρθαν από τον Nibiru - ο οποίος ήταν πιθανώς ένα αστέρι, μια πύλη, ή μια διαστρική διασταύρωση. Κι έτσι θα ήταν πολύ πιθανό, να ταξίδευαν μέσω του διαστήματος με τη βοήθεια αστροπυλών και σκουληκότρυπων.

Αποδεικνύουν όλες εκείνες οι περιγραφές σχετικά με τον Nibiru, πως οι Annunaki ήταν όντα που ήρθαν από το διάστημα;

Και αν ναι, υπάρχει κάποια άλλη απόδειξη ότι μια προηγμένη φυλή επισκέφτηκε τη Γη στο παρελθόν;

Ίσως να μπορέσουμε να βρούμε την απάντηση, στα μυστηριώδη λείψανα μιας Σουμερίας βασίλισσας.

- Philos vom Berg -


οι Annunaki!

Ur, Νοτιοανατολικό Ιράκ, 1927:

Κατά τη διάρκεια μιας ανασκαφής στην πόλη Ur της Μεσοποταμίας, ο Βρετανός αρχαιολόγος Leonard Woolley αποκάλυψε τα λείψανα της Σουμερίας βασίλισσας Puabi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρανίο της είναι εξαιρετικά μεγάλο - τόσο μεγάλο όσο αυτό ορισμένων αιγυπτιακών και περουβιανών μούμιων.

Για τους ειδικούς της προ-αστροναυτικής περιόδου, το εύρημα αυτό παρέχει ακόμη μια ένδειξη για την εξωγήινη προέλευσή μας.

Erik Poltorak, ειδικός γύρω από την ιστορία των Σουμερίων: Η περιγραφή αυτή, ακουγόταν εκπληκτική. Λέγεται μάλιστα, πως είχε πραγματικά ένα τεράστιο κεφάλι. Σίγουρα, δεν ήταν ένας κανονικός άνθρωπος - όμως ούτε και ένας Annunaki. Ίσως να ήταν ένα υβρίδιο.

οι Annunaki!

Dr. M.J. Evans, συγγραφέας του "The Legacy of Zecharia Sitchin": Η ανάλυση του DNA των οστών της, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Πολλά χαρακτηριστικά παραπέμπουν σε γένη των Annunaki.

Υποθέτουμε, ότι μπορεί να είναι τα γεγονότα πραγματικά κάπως έτσι.

Και αυτό υποδηλώνει, πως η βασίλισσα Puabi ήταν ένας Annunaki - ή τουλάχιστον ένα υβρίδιο εξωγήινου-ανθρώπου, σε καμία περίπτωση όμως ένας "καθαρός" άνθρωπος.

Ήταν η πρώτη βασίλισσα και η ιέρεια της δυναστείας. Αυτό σημαίνει, πως βρισκόταν πολύ κοντά στον κυβερνώντα Annunaki - κάτι που την κάνει τόσο ιδιαίτερη. Η ολοκλήρωση της ανάλυσης του DNA της θα μπορούσε να απαντήσει στο ερώτημα, εάν οι Annunaki υπήρχαν στην πραγματικότητα - και αν πραγματικά διασταύρωσαν το γονιδίωμά τους με αυτό των ανθρώπων.

οι Annunaki!

Αν τα κρανία που βρέθηκαν στη Μεσοποταμία - και αλλού - αποδεικνύουν, πως οι Annunaki κυβέρνησαν στη γη, αληθεύουν τότε και οι θρύλοι της καταγωγής τους από τον ουρανό;

Και αν ναι, ισχύει αυτό και για μια άλλη φυλή υπερανθρώπινων όντων, των οποίων η παρουσία και δράση, περιγράφεται σε αρχαίες γραφές σε όλο τον κόσμο - τους αγγέλους;

- Philos vom Berg -


Στο Χριστιανισμό, τους συναντούμε ως φτερωτά όντα που κατεβαίνουν από τον ουρανό. Σε θρύλους της Κεντρικής Αμερικής, τους βρίσκουμε ως ιπτάμενα φίδια. Οι Anasazi τους περιγράφουν ως ανθρώπους των αστέρων. Η σκέψη, πως κάποια υπερφυσικά όντα κατεβαίνουν από τον ουρανό στη γη, είναι ευρέως διαδεδομένη σε πολλές μυθολογίες και διαφορετικές θρησκείες. Μήπως κρύβουν μέσα τους οι ιστορίες αυτές, έναν πυρήνα αλήθειας;

οι Annunaki!

Διαβάζοντας τα κείμενα της αρχαιότητας ανακαλύπτουμε πολλούς παραλληλισμούς. Όλοι - σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται - μιλούν για υπεράνθρωπες θεότητες που κατεβαίνουν από τον ουρανό.

Αν ασχοληθεί κανείς με παλιές μυθολογίες, με τις ιστορίες για τους ανθρώπους των αστέρων, με τις αναφορές για τους Annunaki, τότε θα παρατηρήσει πως ουσιαστικά είναι παρόμοιες στον πυρήνα τους.

Κάτι πρέπει να ξύπνησε μέσα στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, το ίδιο όνειρο και την ίδια ιδέα - πως, η ζωή προέρχεται από τα αστέρια.

William Henry, συγγραφέας του "The Judgement Day Device": Σε όλο τον κόσμο, βρίσκουμε θρύλους υπερφυσικών όντων που ήρθαν στη γη και επηρέασαν την ανθρωπότητα. Το ερώτημα είναι, οι διαφορετικοί πολιτισμοί διαμορφώθηκαν από διαφορετικά όντα, ή είναι δυνατόν, να πρόκειται σε όλες τις περιπτώσεις για την ίδια φυλή; Τους Annunaki, και ότι η ιστορία τους διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο;

οι Annunaki!

Επιτρέπουν οι διάφοροι θρύλοι να βγει το συμπέρασμα, ότι οι άνθρωποι εκείνη την εποχή είχαν επαφές με εξωγήινους;

Και, αποδεικνύουν τελικά οι θρησκευτικές γραφές, οι οποίες αναφέρονται σε υπερφυσικά όντα που ζευγαρώνουν με ανθρώπους, ότι οι αναφορές σχετικά με τους Annunaki, βασίζονται σε ιστορικά πραγματικά γεγονότα;

- Philos vom Berg -

Οι βιβλικές αναφορές των Νεφιλείμ, θα μπορούσαν να δώσουν την απάντηση επάνω σε αυτό.

Prof. Dr. William Fulco, φιλόλογος & αρχαιολόγος, Loyola Marymount University: Εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Βιβλίο της Γένεσης - Κεφάλαιο 6. «Οι γιοι των θεών ζευγαρώνουν με τις κόρες των ανθρώπων». Έτσι γεννιέται ένας υπεράνθρωπος λαός.

οι Annunaki!

Scott Roberts, συγγραφέας του "The rise and fall of the Nephilim": Οι Νεφιλείμ συχνά περιγράφονται ως γίγαντες.
Οι ιστορίες των Annunaki και των Νεφιλείμ, μπορεί να προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς, όμως είναι παρόμοιες.

Οι Annunaki ήταν θεοί, που δημιούργησαν μια φυλή ανθρώπων σκλάβων.
Οι Νεφιλείμ ήταν απόγονοι ουράνιων όντων, που είχαν ζευγαρώσει με ανθρώπους.

Οι Νεφιλείμ δεν ήταν μόνο τεράστιοι, αλλά διέθεταν και εξαιρετικές γνώσεις - τις οποίες μοιράζονταν με την ανθρωπότητα.

Στην ελληνική μυθολογία λέγεται, ότι ο Δίας - ο ισχυρότερος από τους θεούς - απέκτησε δύο μικτούς γιους. Τον Ηρακλή και τον Περσέα. Οι μητέρες τους ήταν άνθρωποι.

οι Annunaki!

Όμως, και το Βιβλίο του Ενώχ, μιλά επίσης για ουράνιους φύλακες που έπεσαν από τον ουρανό και ζευγάρωσαν με ανθρώπους.

Είναι μήπως και οι ιστορίες αυτές, εμπνευσμένες από τους Annunaki;

- Philos vom Berg -

Jason Martell, συγγραφέας του "Knowledge Apocalypse": Οι ιστορίες για τους Annunaki, ακούγονται σαν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Όμως, τις συναντούμε παντού: μεταξύ των Ινδουιστών, των Ελλήνων, των Αιγυπτίων, των Μάγια - κάθε πολιτισμός σε αυτόν τον κόσμο περιγράφει όντα που κατέβηκαν από τον ουρανό - και τους απογόνους τους, που ήταν μισοί άνθρωποι και μισοί θεϊκοί.

Εάν όλοι αυτοί οι θρύλοι γύρω από θεούς, αγγέλους και γίγαντες που ζευγαρώνουν με ανθρώπινα θηλυκά είναι αληθινοί, υπάρχουν αποδείξεις για αυτό; Οι ειδικοί ερευνητές της προ αστροναυτικής περιόδου πιστεύουν, πως η απάντηση βρίσκεται στις πολλές διαφορετικές απεικονίσεις των Annunaki που βρέθηκαν γύρω από την αρχαία Μεσοποταμία.


οι Annunaki!

Οι αρχαίες πέτρινες πλάκες και οι κυλινδρικές σφραγίδες, δείχνουν εικόνες των Annunaki.

Εκεί απεικονίζονται με φτερά. Μερικές φορές όμως, απεικονίζονται ακόμη και με κεφάλια ή ράμφη πουλιών.

Ταυτόχρονα, έχουν μια πολύ ανθρώπινη μορφή – με μυώδη σώματα και κοσμήματα που θυμίζουν ρολόγια χειρός. Έμοιαζαν οι Annunaki πραγματικά έτσι;

Ο πολιτισμός των Σουμερίων έχει αφήσει τόσες πολλές αποδείξεις. Τοιχογραφίες, έργα τέχνης, κείμενα χαραγμένα με σφηνοειδή γραφή σε πίνακες. Οι άνθρωποι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, ώστε να αποτυπώσουν αυτό που είχαν βιώσει. Γι΄αυτό κι εμείς δεν πρέπει να απορρίψουμε αυτήν την κληρονομιά, απλά ως μυθολογία.

Philip Coppens, συγγραφέας του "The Lost Civilization Enigma": Στην ιστορία των Σουμερίων, οι Annunaki περιγράφονται ως ιδιαίτερα όντα. Το προσδόκιμο ζωής τους ξεπερνούσε κατά πολύ αυτό των κανονικών ανθρώπων. Αν τελικά εξαφανίστηκαν ή εξακολούθησαν να παραμένουν στη Γη για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι αμφίβολο.

Βασίζονται οι πολλές παραδόσεις, σχετικά με θεότητες που ήρθαν στη γη για να κυριαρχήσουν στον άνθρωπο, επάνω σε αληθινά γεγονότα;

Και, αποδεικνύουν ότι οι Annunaki ήταν επισκέπτες από κάποιον άλλο πλανήτη; Αν ναι, γιατί οι Annunaki δεν άφησαν κανένα ίχνος τους στη Γη; Γιατί έχουν ξεχαστεί;

- Philos vom Berg -

Οι ερευνητές της προ αστροναυτικής περιόδου πιστεύουν, πως υπεύθυνος για αυτό, ήταν ο βιβλικός κατακλυσμός.


οι Annunaki!

Šuruppak, Κεντρικό Ιράκ, 1931:

Κατά τη διάρκεια μιας ανασκαφής, οι αρχαιολόγοι αποκαλύπτουν κοιτάσματα ιζημάτων, τα οποία θα μπορούσε να επισημάνουν πως χρονολογούνται από την περίοδο μιας καταστροφικής πλημμύρας το 2900 π.Χ.

Σύμφωνα με τον Κατάλογο των Μεγάλων Βασιλέων, ο βασιλιάς των Σουμερίων Ziusudra ήταν ο τελευταίος ηγεμόνας πριν από μια μεγάλη πλημμύρα.

David Wilcock, συγγραφέας του "The Source Field Investigations": Οι ανασκαφές στην πόλη Šuruppak ξεκίνησαν το 1931. Με τη βοήθεια των ευρημάτων, ολοκληρώθηκε η ιστορία του βασιλιά Ziusudra. Στα ερείπια βρέθηκαν και ίχνη από μια πλημμύρα, που έπληξε το 2900 π.Χ. όλη τη χώρα. Το εύρημα αυτό είναι η απόδειξη, για το γεγονός ότι ο βιβλικός κατακλυσμός συνέβη πραγματικά. Ίσως μάλιστα, να μπορέσουμε τώρα μάλιστα να το αποδείξουμε.

Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί έχουν έναν ανάλογο μύθο κατακλυσμού. Δεν με εκπλήσσει όμως, που οι Μεσοποτάμιοι μίλησαν για μια τέτοια πλημμύρα. Επειδή, η ιστορία της χώρας είναι σημαδεμένη από προσπάθειες φραγής των ποταμών Ευφράτη και Τίγρη. Και μέχρι να εφεύρουν το σύστημα των καναλιών, υπήρχαν τακτικές πλημμύρες που κατέστρεφαν ολόκληρες πόλεις.

Ίσως όμως, η ιστορία της Κιβωτού του Νώε να μην είναι αρχικά εβραϊκή. Στα σουμέρια γραπτά που έχουν βρεθεί, έχουμε στα χέρια μας μια πολύ παλαιότερη ιστορία του βασιλιά Ziusudra, ο οποίος χρησιμοποιεί μια κιβωτό για να σώσει τον εαυτό του και μέρος της οικογένειάς του. Είναι σύμπτωση αυτό; Ή μήπως, βασίζεται τελικά η βιβλική αφήγηση επάνω στη σουμεριακή;

Οι ομοιότητες όμως αυτών των δυο μεταξύ τους, υποδηλώνουν ότι η βιβλική αφήγηση βασίζεται στη μεσοποτάμια παράδοση και όχι αντίθετα.

Dr. Robert Mullins, αρχαιολόγος: Υποψιάζομαι, ότι οι συγγραφείς της Βίβλου αντέγραψαν την ιστορία για διάφορους δικούς τους λόγους. Η Βίβλος αναφέρει την ανθρώπινη αμαρτωλότητα ως την αιτία του κατακλυσμού. Έτσι οι βιβλικοί συγγραφείς το έχουν παρουσιάσει έτσι, σαν να ήταν ο κατακλυσμός το αποτέλεσμα της ανθρώπινης αδικίας.

οι Annunaki!

Σύμφωνα με τις ιστορίες των Σουμερίων, ο Κατακλυσμός δεν ήταν ένα φυσικό γεγονός. Τον έλεγχε ο θεός Enlil, ο οποίος είχε βαρεθεί τη γκρίνια των (σκλάβων) ανθρώπων.

Dr. M.J. Evans, συγγραφέας του "The Legacy of Zecharia Sitchin": Οι Annunaki είχαν δύο ηγέτες: τον Enlil, τον γιο του Anu - τον βασιλιά του πλανήτη Nibiru - και τον μεγαλύτερο ετεροθαλή αδελφό του, τον Enki. Αυτοί, έπρεπε να διατηρήσουν τον αριθμό των ανθρώπων εντός κάποιων ορίων.

Όμως, η αναπαραγωγή τους, ξέφυγε από τον έλεγχο. Αυτό εξόργισε τον Enlil, κι έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει έναν κατακλυσμό, ώστε να εξαφανίσει την ανθρωπότητα.

Linda Moulton-Howe, Ερευνητική Δημοσιογράφος: Ο Enlil ήθελε να ξεφορτωθεί τους ανθρώπους γιατί τον ενοχλούσαν. Ο Enki όμως από την άλλη, - ακριβώς όπως και ο Προμηθέας με τους Έλληνες - πήρε το μέρος των ανθρώπων. Ήθελε να τους προστατέψει.

Σύμφωνα με τον θρύλο, ο Enki προειδοποίησε τον βασιλιά Ziusudra και τον συμβούλεψε να φτιάξει μια κιβωτό - ακριβώς όπως έκανε αργότερα και ο Νώε στη Βίβλο. Μπορούν αυτές οι δύο ιστορίες να τεκμηριωθούν ιστορικά;

οι Annunaki!

Dr. Robert Schoch, συγγραφέας του "Forgotten Civilization": Στην πόλη Ur - όπως και σε άλλες πόλεις - υπάρχουν ενδείξεις για μεγάλες πλημμύρες.

Τέτοιες καταστροφές συνδέονταν πάντα με τον θρύλο του Κατακλυσμού.

Στο ενδιάμεσο, τέτοιοι θρύλοι και μύθοι αμφισβητούνται τώρα όλο και περισσότερο, όμως όσο περισσότερο ερευνούμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε πως μέσα τους κρύβουν έναν πυρήνα αλήθειας.

Είναι αυτές οι ομοιότητες, καθαρή σύμπτωση;

Ή μήπως αναφέρεται η ιστορία του Νώε στον εξοργισμό ενός "θεού" Annunaki, ο οποίος ήθελε να εξαφανίσει την ανθρώπινη-θεϊκή υβριδική φυλή που είχε δημιουργήσει;

- Philos vom Berg -

οι Annunaki!

David Childress, συγγραφέας του "Technology of the Gods": Ο θεός Enki προειδοποίησε τον βασιλιά των Σουμερίων Ziusudra για τον κατακλυσμό που θα ερχόταν. Ακριβώς τον ίδιο κατακλυσμό, που συμβαίνει και στη Βίβλο.

Τον συμβούλεψε, να κατασκευάσει ένα όχημα - υποθέτουμε ότι εννοούσε ένα σκάφος, και πως του πρόσφερε μάλιστα και βοήθεια σχετικά με την κατασκευή.

Μάλιστα, είναι επίσης πολύ πιθανό, πως αυτό το σκάφος ήταν ένα διαστημόπλοιο με το οποίο βγήκε στο διάστημα, όπου και παρέμεινε γύρω από τη γη μέχρι να τελειώσει η καταστροφική πλημμύρα.

Nick Redfern, συγγραφέας του "The real men in black": Αν υπάρχει κάτι που έχουν κοινό πολιτισμοί σε όλο τον κόσμο, αυτό είναι οι μύθοι των πλημμυρών. Λέγεται, ότι τεράστιες μάζες νερού κατέκλυσαν τον πλανήτη και εξαφάνισαν ολόκληρους πολιτισμούς. Και τις περισσότερες φορές, η καταστροφή οφείλεται σε έναν ή περισσότερους θεούς. Σήμερα, πολλοί πιστεύουν πως έχει να κάνει με εξωγήινους. Για κάποιους άλλους, είναι μέρος θρησκευτικών αφηγήσεων. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν όμως, ότι τα βιβλικά κείμενα βασίζονται στην επαφή με εξωγήινους.

Philip Coppens, συγγραφέας του "The Lost Civilization Enigma": Η Βίβλος - και ειδικά οι παλιές αναφορές των Σουμερίων, καθιστούν σαφές ότι οι θεοί ήταν υπεύθυνοι για τις πλημμύρες. Τις είχαν προκαλέσει. Οι αρχαίες μαρτυρίες αποκαλύπτουν, πως υπήρχε μια αλληλεπίδραση μεταξύ των Annunaki και των προγόνων μας. Μερικοί από τους θεούς ήθελαν να μας εξαφανίσουν, κάποιοι άλλοι όμως, μας προειδοποίησαν εγκαίρως.

Είναι δυνατόν, οι Annunaki να δημιούργησαν τον Κατακλυσμό;

Και, κατέστρεψε η πλημμύρα όλα τα στοιχεία της παραμονής τους στη γη;

Ίσως να μπορέσουμε να βρούμε την απάντηση αυτή, σε απόσταση μεγαλύτερη από 230 εκατομμύρια χιλιόμετρα - σε έναν άλλο πλανήτη.

- Philos vom Berg -


Κρατήρας Gale στον πλανήτη Άρη, Αύγουστος 2012:

Το ρόβερ Curiosity της NASA προσγειώθηκε στον κόκκινο πλανήτη και αρχίζει να εξερευνά την επιφάνεια και την ατμόσφαιρά του. Το βάρους ενός τόνου ρομπότ, βρίσκει ίχνη νερού - μια από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για την ύπαρξη ζωής.

οι Annunaki!

Dr. Michael Dennin, φυσικός, University of California, Irvine: Από καθαρά βιολογική άποψη, βρίσκω μια πτυχή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα: ας υποθέσουμε, ότι για ένα διάστημα ο Άρης ήταν τόσο παρόμοιος με τη Γη, που αναπτύχθηκε ζωή και εκεί. Πόσο είχε καταφέρει να αναπτυχθεί; Τι έγινε μετά; Και, πότε έχασε ο Άρης την ατμόσφαιρά του;

Θα μπορούσαμε να μάθουμε πολλά για τις διεργασίες στη Γη, συγκρίνοντάς τες με αυτές στον Άρη. Πόσο μακριά έφτασε η ζωή εκεί και γιατί απέτυχε;

Είναι σωστή η θέση των ερευνητών της προ-αστροναυτικής περιόδου;

Θα μπορούσε η αποστολή της NASA να παράσχει στοιχεία, πως οι Annunaki κάποτε ζούσαν (επίσης) στον Άρη;

- Philos vom Berg -

Η θεωρία του Zecharia Sitchin αναφέρει, πως οι Annunaki προήλθαν από τον πλανήτη Nibiru. Και ότι χρησιμοποίησαν όμως τον Άρη - στο δρόμο τους προς τη Γη - ως ένα είδος ενδιάμεσου σταθμού.

οι Annunaki!

David Childress, συγγραφέας του "Technology of the Gods": Αν ισχύει αυτό, θα μπορούσαμε να βρούμε ίχνη του πολιτισμού τους στον Άρη.

Θα ανακαλύψουμε πυραμίδες και άλλα κτήρια; Ή ακόμη και υπερμεγέθη κατασκευές όπως τις ξέρουμε από τη Γη; Νομίζω πως ναι.

Αν βρούμε πραγματικά ίχνη μιας εξωγήινης φυλής στον Άρη, θα έπρεπε τότε να επανεξετάσουμε ριζικά τις πεποιθήσεις που έχουμε γύρω από την προέλευσή μας;

- Philos vom Berg -

Σύμφωνα με τον συγγραφέα Zecharia Sitchin, ο πλανήτης Nibiru περιφέρεται σε μια ελλειπτική τροχιά που διασχίζει την τροχιά μας κάθε 3600 χρόνια. Ο ίδιος προβλέπει την επόμενη επίσκεψη του Nibiru για το έτος 2900.

οι Annunaki!

Erik Poltorak, ειδικός για την ιστορία των Σουμερίων: Στο βιβλίο του "The End Of Days", ο Sitchin γράφει για την επιστροφή των Annunaki. Αν ο Nibiru έρθει ξανά κοντά στη γη, θα το κάνουν και αυτοί.

Μερικοί από αυτούς σίγουρα θα είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη που είχαμε.

Κάποιοι άλλοι όμως, από την άλλη θα απογοητευτούν για την κατάληξη μας. Επειδή, ίσως ξεπεράσαμε κάποια όρια. Κι έτσι, θα μας κρίνουν - και αυτό μπορεί να είναι καλό ή άσχημο για εμάς.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν σε μια διμερή μεταθανάτια ζωή, το Duat - ο Nibiru, ήταν το αντίστοιχο των Σουμερίων, ο οποίος υπάρχει και σε αυτή τη διάσταση αλλά και σε μια άλλη. Και αυτή η "άλλη" διάσταση, είναι μια γέφυρα, μέσω της οποίας μπορούν να περάσουν οι άνθρωποι από τη γη στο βασίλειο των θεών.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ερμηνεία των Σουμερίων κειμένων από τον Sitchin, ο Nibiru έπαιξε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό της γης και της ζώνης των αστεροειδών - η οποία βρίσκεται μεταξύ του Άρη και του Δία. Μήπως θα επιφέρει η επόμενη συνάντηση με τους Annunaki παρόμοιες ανατροπές;

William Henry, συγγραφέας του "The Judgement Day Device": Αν ξανασυναντήσουν τον άνθρωπο, σίγουρα θα κάνουν το ίδιο όπως και στην πρώτη τους επίσκεψη. Δηλαδή, θα προσπαθήσουν να προωθήσουν την ανθρώπινη εξέλιξη. Όταν οι Annunaki πρωτοήρθαν στη Γη, διεύρυναν τη συνείδησή μας με σοφία, γνώση και τεχνολογία. Είμαι σίγουρος, πως μπορούμε να περιμένουμε το ίδιο και στην επόμενη επίσκεψή τους - θα φυτέψουν μέσα μας νέα τεχνολογία, νέα σοφία και νέα γνώση.

οι Annunaki!

Jason Martell, συγγραφέας του "Knowledge Apocalypse": Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, πως η ιστορία των Annunaki και η εμπλοκή τους στον πολιτισμό των Σουμερίων, είναι μια σημαντική κληρονομιά που μπορεί να μας δείξει - από πού καταγόμαστε.

Όλες οι ιστορίες γύρω από εξωγήινες επισκέψεις στη Γη, έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την υπόσχεση, πως θα επιστρέψουν ξανά. Όμως, πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για εκείνη την στιγμή;

Πολύ απλό: πρώτον, πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτό το σύμπαν - και δεύτερον, βρίσκονταν εδώ, θα επιστρέψουν και πάλι εδώ - και αυτό το βρίσκω απολύτως εντάξει.

Είναι δυνατόν, να είναι σωστές οι θεωρίες της προ-αστροναυτικής περιόδου; Είχαν παίξει κάποιον ενεργό ρόλο οι εξωγήινοι στην ανθρώπινη εξέλιξη; Είμαστε - ίσως - το προϊόν μιας γενετικής μετάλλαξης;

Θα μπορούσαν κάποια τα εξωγήινα όντα, να συμπληρώσουν το κομμάτι του παζλ που λείπει από τη θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου;

Και, θα έλυνε η γνώση της καταγωγής μας, τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ της θρησκείας και της επιστήμης;

Ίσως αυτός να ήταν και ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο λεηλατήθηκαν τα μουσεία στο Ιράκ. Επειδή, η αλήθεια είναι πολύ ενοχλητική - ώστε να ασχοληθείς μαζί της!

- Philos vom Berg -


Κείμενο: Philos vom Berg

Αν σας έχει αρέσει αυτό το άρθρο, επισκευτείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κοινοποιήστε το ώστε να το διαβάσουν και οι φίλοι σας.

Και, πολύ ευχαρίστως να αφήσετε και το σχόλιο σας!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Philos vom Berg, μπορείτε να το κάνετε σύμφωνα με τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω:

  • greeknet24.team@gmail.com
  • +30 231 231 1367
  • +30 6994 426971 (δωρεάν μέσω Viber messenger)
  • Philos Vom Berg
  • philosvomberg

Έχετε απορείες;

Philos vom Berg

Επικοινωνήστε με τον Philos vom Berg
μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

+30 2312 311367
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top