1ο άρθρο της σειράς Ancient Aliens:

Οι Εξωγήινοι και ο Λευκός Οίκος!


  • Τελευταία ενημέρωση: 15 Ιανουαρίου 2022

Οι Εξωγήινοι και ο Λευκός Οίκος

Νομίζω πως δεν υπήρξε μέχρι στιγμής κάποιο άρθρο, το οποίο θα επιθυμούσα να δημοσιεύσω στον χώρο αυτόν, και το οποίο να με έκανε να σκεφτώ περισσότερο, από ότι έκανα αυτή την φορά. Επειδή, πραγματικά πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο θέμα, και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν όλοι οι αναγνώστες μου είναι έτοιμοι για να λάβουν όλες αυτές τις πληροφορίες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, δεν πρόκειται απλά να αναφερθώ σε κάτι, για το οποίο ενημερώθηκα κάπου, αλλά πρόκειται ένα πλήρες και ολοκληρωμένο άρθρο – το οποίο χρειάστηκε περισσότερους από 12 μήνες προετοιμασίας – και με το οποίο θα σας αποκαλύψω κάποια πράγματα, τα οποία ορισμένες γνωστές υπηρεσίες αυτού του πλανήτη έχουν κατατάξει ως άκρως απόρρητα.

Όλες οι πληροφορίες και τα γεγονότα στα οποία θα αναφερθώ, είναι αληθή, και όπως θα παρατηρήσετε στη συνέχεια του άρθρου μου, θα δείτε πως αναφέρομαι σε συγκεκριμένα συμβάντα, με συγκεκριμένες ημερομηνίες, τα οποία θα αφορούν επίσης συγκεκριμένα άτομα – και τα οποία μάλιστα δεν σας είναι εντελώς άγνωστα, επειδή πρόκειται για Προέδρους ή Γερουσιαστές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Και με κάτι τέτοιο - πιστέψτε με - δεν “παίζει” κανείς, αν δεν ισχύουν όλα αυτά στα οποία αναφέρεται ώστε να μην διακινδυνέψει να φάει το κεφάλι του.

Σε κάποια σημεία του άρθρου, θα κοινοποιήσω ένα μέρος από τα απόρρητα αυτά έγγραφα που πέρασαν από τα χέρια μου σε μορφή scans - όχι ολόκληρα, για λόγους που μπορείτε να κατανοήσετε. Μόνο από το μαγνητοσκοπημένο γνήσιο υλικό που μου έχει παραχωρηθεί, θα σας παρουσιάσω μερικές εικόνες και όχι ολόκληρα τα βίντεο, επειδή η δημοσίευση τους έχει απαγορευτεί, και κάτι τέτοιο εκ μέρους μου, θα είχε ως συνέπεια να μπλοκάρουν τα server του GreekNET24.

Πριν συνεχίσω με το άρθρο μου, θέλω να δηλώσω υπεύθυνα, πως όλο αυτό το υλικό που θα δημοσιεύσω στο σημείο αυτό, επεξεργάστηκε σε τρίτους υπολογιστές και όχι τους εταιρικούς του GreekNET24, στους οποίους δεν υπάρχει αποθηκευμένο το παραμικρό ίχνος των στοιχείων αυτών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο του άρθρου αυτού (τον οποίο θα βρείτε και ως κοινοποίηση στα προφίλ του GreekNET24 στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) για να κοινοποιήσετε κι εσείς στους φίλους σας. Απαγορεύεται όμως αυστηρά η αναδημοσίευση μέρους του κειμένου ή του φωτογραφικού υλικού σε άλλες επαγγελματικές ιστοσελίδες ή προφίλ των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρξει η ανάλογη ποινική και αστική δίωξη, από την παγκόσμια ομάδα που επεξεργάστηκε όλα αυτά τα στοιχεία - και στην οποία ανήκω κι εγώ.

Και για να ξεκινήσω το άρθρο μου, θα αναφερθώ αρχικά σε ένα γεγονός της εποχής μας, που αφορά τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump. Από εκεί, θα σας οδηγήσω στην αρχή των γεγονότων αυτών, και μάλιστα στην περίοδο γύρω στο 1800, και από εκεί θα κατευθύνομαι και πάλι προς το παρόν, για να καταλήξω πάλι στον ίδιο Πρόεδρο – με τη μόνη διαφορά, πως αυτή τη φορά θα δείτε πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα γύρω από όσα είχε αναφέρει δημόσια στην αρχή του άρθρου μου. Πάμε να δούμε λοιπόν...


Donald Trump και Tucker Carlson

Osaka, Ιαπωνία, 7 Ιανουαρίου 2019:

Ο παρουσιαστής του Fox News Tucker Carlson, ρωτά τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump σε συνέντευξή του, για τη γνώμη που έχει σχετικά με τα UFO: "Είπατε ότι έγινε Briefing σχετικά με τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Υπάρχουν πραγματικά;"

Ο Donald Trump απάντησε: "Εγώ προσωπικά, το αμφιβάλλω. Αλλά κάποιοι λένε ότι έχουν δει κάποια άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Δεν πιστεύω σε κάτι τέτοιο, όμως είμαι ανοιχτός σε οτιδήποτε."

Η απάντηση του Αμερικανού προέδρου, οδηγεί τους ειδικούς των UFO σε ένα βασικό ερώτημα: Εάν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν γνώση για εξωγήινους επισκέπτες, ενημερώνουν πάντα σχετικά με αυτό και τον Αμερικανό πρόεδρο;

Αυτή είναι και η ερώτηση που θέτει ο Nick Pope - πρώην ερευνητής για UFO στο Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου - στον παρουσιαστή του Fox News Tucker Carlson.

Nick Pope: "Πιστεύετε πως γνωρίζει περισσότερα από όσα παραδέχεται, ή μήπως δεν είναι ενημερωμένος γύρω από αυτό το θέμα από τις αρμόδιες υπηρεσίες;"

Ο Tucker Carlson απαντάει: "Νομίζω, πως ο πρόεδρος Donald Trump γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα αναφέρει. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όλοι οι Αμερικανοί πρόεδροι έχουν μείνει σιωπηλοί (αναγκάστηκαν !!!) σε ότι αφορά αυτό το συγκεκριμένο θέμα, ειδικά μετά τις εκλογές! Κι αυτό σημαίνει, πως είναι πολύ πιθανό να γνωρίζουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία δεν θέλουν (δεν επιτρέπεται/δεν μπορούν) να μοιραστούν δημόσια. Δεν ξέρω τι ακριβώς γνωρίζουν, όμως ίσως υπάρχουν σοβαροί λόγοι, για τους οποίους σιωπούν και κρατούν τον κόσμο στο σκοτάδι. Όμως, το αμφιβάλλω πως δεν γνωρίζει περισσότερα από όσα παραδέχεται!"

Λίγους μήνες αργότερα, κι ενώ το εκλογικό έτος 2020 άρχισε σιγά σιγά να ξεκινάει, ρώτησε ο γνωστός παρουσιαστής Damen Stirr από το New Hampshire σε δημόσιο debate τους υποψήφιους μελλοντικούς Αμερικανούς προέδρους, ποια είναι η θέση τους γύρω από τα UFO και τη γνώμη τους σχετικά με την απόλυτη μυστικότητα που κρατά η κυβέρνηση γύρω από αυτό το θέμα. Οι απαντήσεις που έλαβε από τρεις υποψήφιους προέδρους, ήταν:

Damen Stirr και debate

"...θα ήταν εντελώς απίθανο, να υπάρχουμε μόνο εμείς σε αυτόν τον κόσμο."

"...ως μελλοντική πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα μπορούσα να παρατηρήσω το διάστημα ίσως με λίγο μεγαλύτερη προσοχή. Και θα έπρεπε να λάβω υπόψιν μου, όσα αναφέρουν οι ειδικοί επιστήμονες και ο στρατός."

"...θα πρέπει να εξετάσει κανείς με μεγάλη προσοχή, αν ισχύουν όλα αυτά."

Ακούγεται λίγο περίεργο και μας εκπλήσσει όταν το ακούμε, όμως το 36% των Αμερικανών προέδρων, είχαν προσωπικές επαφές με UFO ή κάποια άλλα ανεξήγητα φαινόμενα. Σύμφωνα μάλιστα με μια πρόσφατη μελέτη, ο αριθμός αυτός είναι κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερος από τον μέσο όρο του συνολικού αμερικανικού πληθυσμού!

Σε δημόσια συνέντευξή του μάλιστα, ο Nick Pope (Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας 1985-2006) αναφέρει χαρακτηριστικά, αφήνοντας όλους στο στούντιο άφωνους: "Πρόκειται για εξαιρετικά ασυνήθιστα γεγονότα. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός των Αμερικανών προέδρων, έχει δει προσωπικά ένα UFO, έχει μιλήσει σχετικά με ένα UFO, ή ήταν παρόν σε ένα σοβαρό περιστατικό με ένα UFO!"

Ο Martin Morgan - συγγραφέας και ιστορικός - αναφέρει επίσης σε μια δημόσια συνέντευξή του: "Αυτό που παρατηρείται, δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτά και άλλα παρόμοια περιστατικά μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε χρονικά ήδη από το 1800 ή και ακόμη πιο πριν. Όπως έχω πει, δεν είναι ένα νέο φαινόμενο. Οι Αμερικανοί πρόεδροι είχαν πάντα τέτοιου είδους επαφές - και μάλιστα από την αρχή της ιστορίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής."

Θέλουν κάποιοι εξωγήινοι πολιτισμοί να οδηγήσουν κάπου συγκεκριμένα την πορεία των Ηνωμένων Πολιτειών, επηρεάζοντας προσωπικά τους Αμερικανούς προέδρους;

- Philos vom Berg -

Ίσως να μπορέσει να ρίξει λίγο φως επάνω σε αυτή την ερώτηση, η πρώτη δημόσια αναφορά ενός προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών την Αμερικής που έχει καταγραφεί.


Ο George Washington στο Valley Forge

Valley Forge, Πενσιλβανία, Χειμώνας του 1777:

Χαμηλές και παγωμένες θερμοκρασίες, ασθένειες και σοβαρές ελλείψεις τροφίμων, ρουχισμού και εξοπλισμού, θέτουν σε δοκιμασία τον Ηπειρωτικό Στρατό (Continental Army) του στρατηγού George Washington.

Σύμφωνα με τον ιστορικό Martin Morgan, στα τέλη του 1777 ο στρατηγός George Washington βρισκόταν στο πιο χαμηλό του σημείο. Ο Ηπειρωτικός Στρατός του είχε εκδιωχθεί από την πρωτεύουσα Philadelphia στον χειμερινό καταυλισμό Valley Forge. Ενώ ήθελαν να ανακαταλάβουν την Philadelphia από τους Βρετανούς, τον Δεκέμβριο του 1777 στο Valley Forge είχε απομείνει ελάχιστη από αυτήν την αισιοδοξία.

Αρκετά χρόνια αργότερα, ένας έμπιστος του στρατηγού George Washington, διηγήθηκε τι είχε συμβεί στη συνέχεια...

Ο ιστορικός Bill Birnes (συγγραφέας του βιβλίου "UFOs and the White House") έχοντας στην κατοχή του τα στοιχεία εκείνα, αναφέρει: "Ο George Washington πήγε κάποια στιγμή στα δάση του Valley Forge για να προσευχηθεί. Εκεί είδε ξαφνικά μπροστά του κάτι σαν ένα φωτεινό πνεύμα ντυμένο στα λευκά, το οποίο του προφήτευσε πως θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο. Και του περιέγραψε την μελλοντική ιστορία της χώρας, η οποία επρόκειτο να γίνει οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής."

Αναφερόμενος στο ίδιο περιστατικό, και ο David Childress (συγγραφέας του βιβλίου Technology of the Gods) συμπληρώνει: "Μετά από αυτή την επαφή στα δάση του Valley Forge, ο στρατηγός George Washington επέστρεψε στον καταυλισμό με υψωμένο το ηθικό του. Μόλις έχει συνειδητοποιήσει, πως η ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι θεϊκή πρόνοια. Το μόνο που έπρεπε να καταφέρει, ήταν να νικήσει τους Βρετανούς. Και το κατάφερε!"

Μήπως αυτό που είχε συναντήσει ο στρατηγός George Washington τον παγωμένο εκείνο χειμώνα του 1777 μέσα στα δάση του Valley Forge, ήταν ένας απόκοσμος επισκέπτης, ο οποίος προσπάθησε να επηρεάσει για κάποιον λόγο με αυτόν τον τρόπο την μελλοντική ιστορία; Αν ναι, ο George Washington δεν θα ήταν ο μόνος μεταξύ των ιδρυτών των Ηνωμένων Πολιτειών που έζησε κάτι τέτοιο, όπως θα σας δείξω στη συνέχεια...

- Philos vom Berg -

Το Baton Rouge και ο Thomas Jefferson

Το 1801 ο Thomas Jefferson συνέταξε μια από τις πρώτες επίσημες αναφορές της Αμερικής σχετικά με UFO, αφού ο αστρονόμος William Dunbar του μίλησε για ένα ανεξήγητο ουράνιο φαινόμενο κοντά στο Baton Rouge της Louisiana.

Σε αυτή την αναφορά, ο Jefferson περιγράφει ένα γρήγορο και φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο μήκους άνω των 20 μέτρων, το οποίο πετούσε σε ύψος περίπου 180 μέτρων από το έδαφος. Κάποια στιγμή, εξαφανίστηκε πίσω από τον ορίζοντα, και - σύμφωνα πάντα με την ίδια αναφορά - ονομαζόμενοι αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τον εκκωφαντικό θόρυβο μιας βίαιης πρόσκρουσης σε ένα κοντινό δάσος. Όταν έφτασαν επι τόπου, βρήκαν ένα τεράστιο σημείο συντριβής, όπου τα πάντα ήταν καμένα και βυθισμένα βαθιά μέσα στο έδαφος.

Nick Pope: "Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη αναφορά σχετικά με την εμφάνιση ενός UFO στο Baton Rouge από την περίοδο που ο Thomas Jefferson ήταν ακόμη Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, και την οποία έστειλε στην American Philosophical Society. Και παράλληλα, ήταν και η πρώτη επίσημη αναφορά σε UFO από έναν μελλοντικό πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών."


Ο Benjamin Franklin ήταν ο ιδρυτής της Αμερικανικής Φιλοσοφικής Εταιρείας (American Philosophical Society), και ακριβώς όπως ο Thomas Jefferson πίστευε, πως υπάρχει ευφυής εξωγήινη ζωή.

Η ιδέα για την ύπαρξη πολιτισμών σε άλλους κόσμους, ταιριάζει καλά με την κοσμοθεωρία των ιδρυτών της Φιλοσοφικής Εταιρείας. Βασίζεται στην ιδέα, πως η δημιουργική δύναμη του Θεού δεν περιορίζεται μόνο στον δικό μας κόσμο. Και σύμφωνα με την φιλοσοφία τους, υπάρχουν κόσμοι και πέρα ​​από τον δικό μας, οι οποίοι μάλιστα είναι κατοικημένοι από ευφυή εξωγήινα όντα.

Γνώριζαν οι ιδρυτές της Αμερικανικής Φιλοσοφικής Εταιρείας για μια εξωγήινη παρουσία στον πλανήτη μας, η οποία ήθελε να εξασφαλίσει την επιτυχία του μεγάλου αυτού "πειράματος" της ίδρυσης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής; Οι ειδικοί ερευνητές του τομέα αυτού το πιστεύουν, και πιστεύουν μάλιστα πως το ίδιο ίσχυε επίσης για έναν άλλο άνθρωπο, ο οποίος ήταν Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε μια πολύ σημαντική στιγμή της ιστορίας της: τον Abraham Lincoln...

William Henry (συγγραφέας και ερευνητής σε θέματα μυθολογίας): Στις 14 Απριλίου του 1865 - λίγο πριν τη δολοφονία του - ο Πρόεδρος της Αμερικής Abraham Lincoln, εμπιστεύτηκε στον στρατηγό Ulysses S. Grant ένα μυστικό. Ο Lincoln είχε συναντηθεί με τον Grant, ο οποίος περίμενε νέα από τον στρατηγό Sherman σχετικά με το αποτέλεσμα μιας μάχης. Ο Lincoln τον διαβεβαίωσε, πως τα νέα που περίμενε, θα ήταν καλά νέα. Του αποκάλυψε μάλιστα, πως πριν από κάθε μεγάλη μάχη (μάχες των Antietam, Gettysburg, Bull Run) είχε πάντα το ίδιο όνειρο: ότι βρίσκεται σε ένα παράξενο πλοίο το οποίο πλέει πάνω από το νερό με αστραπιαία ταχύτητα, ακριβώς όπως ένα βέλος. Από αυτό το όνειρο συμπεραίνει, πως ο αγώνας για την Ένωση θα τελειώσει θετικά και πως η Συνομοσπονδία θα ήταν καταδικασμένη να καταστραφεί.

Nick Pope: "Είναι σχεδόν ολοφάνερο, πως σε όλα τα κρίσιμα σημεία καμπής της αμερικανικής ιστορίας, ο Πρόεδρος έπαιρνε από κάπου τις ανάλογες πληροφορίες, για τον τρόπο που θα μπορούσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να θριαμβεύσουν. Κι αυτό είναι κάτι, σαν μια γαλαξιακής προέλευσης πρόβλεψη."

Για πολλούς ανθρώπους, οι θεάσεις UFO και οι επαφές με τους προέδρους των ΗΠΑ, δεν είναι τίποτα άλλο από διασκεδαστικά ανέκδοτα. Μήπως όμως, θα μπορούσαν αυτά τα γεγονότα να μας δείξουν, πως η μοίρα μας ως ανθρωπότητα κατευθύνεται από ένα (για εμάς τουλάχιστον έως σήμερα) αόρατο χέρι; Κι αν ναι, με ποιον σκοπό;

- Philos vom Berg -


Theodore Roosevelt

Oyster Bay - Long Island, 01 Αυγούστου 1907:

Πάνω από το κτήμα του Theodore Roosevelt - του 26ου Προέδρου των ΗΠΑ - γείτονες παρατηρούν μια τεράστια μπάλα φωτός, η οποία αιωρούνταν ακίνητη στον ουρανό για σχεδόν δύο ώρες.

Nick Pope: Το 1907 υπήρξε μια θεαματική θέαση UFO πάνω από τον λόφο Sagamore Hill, ένα από τα σπίτια του προέδρου Teddy Roosevelt. Ο Roosevelt εργαζόταν εκείνη την περίοδο επάνω σε μια πολύ σημαντική πολιτική ομιλία. Με αυτή την ομιλία, ήθελε να παρουσιάσει μια στρατηγική, για το πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να γίνουν παγκόσμια δύναμη δημιουργώντας ένα σύγχρονο πολεμικό ναυτικό. Και μέρος αυτού του σχεδίου ήταν η ανάπτυξη της ναυτικής βάσης του Pearl Harbor.

Χωρίς το όραμα του Roosevelt για το μέλλον της χώρας, δεν θα ήταν η αμερικανική επέμβαση στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο τόσο σημαντική.

Τα UFO - με την μορφή της τεράστιας μπάλας φωτός πάνω από το λόφο Sagamore Hill, παρουσιάστηκαν ακριβώς την ίδια στιγμή, που ο Theodor Roosevelt ανέπτυξε την ιδέα του στο World Consortium of Nations. Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ αυτών των δύο συμβάντων;

Κάποιοι επίσημοι ερευνητές επάνω σε αυτόν τον τομέα, θεωρούν αυτό το περιστατικό ιδιαίτερα αξιοσημείωτο. Όχι μόνο επειδή συμπίπτει με έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ σε συνδυασμό με ένα πολύ σημαντικό σημείο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αλλά και επειδή οι αναφορές για θεάσεις UFO ήταν εξαιρετικά σπάνιες εκείνη την εποχή. Και αυτό, επρόκειτο να αλλάξει μόνο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο - και μάλιστα κατά τη διάρκεια της θητείας του 33ου Προέδρου των ΗΠΑ Harry S. Truman..

- Philos vom Berg -


Η κυβερνητική περίοδος του Προέδρου Truman, ήταν η χρυσή εποχή για τα φαινόμενα που αφορούσαν τους ιπτάμενους δίσκους - όπως αποκαλούσαν τότε τις επαφές με άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Larry Holcombe (συγγραφέας του βιβλίου "The Presidents And Ufos): Την περίοδο εκείνη υπήρξε η επαφή του Kenneth Arnold και του Roswell. Το πιο διάσημο περιστατικό όμως ήταν το Mary Go Round, κατά το οποίο η πρωτεύουσα Washington DC δέχτηκε επίσκεψη από περίεργα αντικείμενα για δυο ολόκληρα και συνεχόμενα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου 1952, και τα οποία μάλιστα καταγράφηκαν, τόσο από τους σταθμούς των ραντάρ των National Airports όσο και από την Andrews AirForce Base.

Ο David Brinkley στο Washington National Airport

Απόσπασμα από την Live τηλεοπτική μετάδοση:

"Σας ομιλεί ο David Brinkley από το κέντρο ελέγχου των ραντάρ του Washington National Airport. Στις οθόνες που βλέπετε πίσω μου, το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκαν κάποια παράξενα και ομολογουμένως ανεξήγητα ιπτάμενα αντικείμενα. Και δεν ήταν ούτε αεροπλάνα, όμως ούτε και σύννεφα ή κάποια άλλα καιρικά φαινόμενα. Κανείς δεν ξέρει τι ήταν."

Larry Holcombe: Κατά την εμφάνιση των Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων το δεύτερο Σαββατοκύριακο, δόθηκε εντολή να σηκωθούν μαχητικά αεροσκάφη. Κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκοπημένης επικοινωνίας με τα μαχητικά αεροσκάφη, ακούγεται ένας από τους πιλότους να ρωτάει: "τι πρέπει να κάνω;" Και φυσικά εννοούσε: "πρέπει να του ρίξω;" Ξαφνικά - σαν να παρακολουθούσαν τα ιπτάμενα αυτά αντικείμενα την επικοινωνία των μαχητικών αεροσκαφών με το κέντρο επιχειρήσεων - αποσύρθηκαν από το σημείο εκείνο και εξαφανίστηκαν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Όταν ρωτήθηκε για τα περιστατικά αυτά με τα UFO στην Ουάσιγκτον ο Πρόεδρος Truman, δεν ήθελε να αποκλείσει την ύπαρξη αυτών των ιπτάμενων αντικειμένων.

Harry S. Truman, αποσπασμα απο την μαγνητοσκοπημενη συνεντευξη τυπου στον Λευκο Οικο το 1950

Harry S. Truman (απόσπασμα από την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο το 1950):

"Το έχουμε συζητήσει σε κάθε στρατιωτική διάσκεψη που είχαμε έως τώρα, όμως ποτέ δεν καταφέραμε να έχουμε μια ξεκάθαρη αναφορά. Και κάτι τέτοιο με ιπτάμενους δίσκους συμβαίνει τώρα τελευταία πολύ συχνά."

Ορισμένοι ερευνητές επισημαίνουν, ότι στην αρχή του Ψυχρού Πολέμου, ο Τρούμαν θέσπισε μια πολιτική κυβερνητικού απορρήτου, που έγινε γνωστή και ως Νόμος της Εθνικής Ασφάλειας του Κράτους.

Ο Πρόεδρος Truman καθόρισε την πορεία για την σύγχρονη κρατική ασφάλεια με τον Νόμο Εθνικής Ασφάλειας του 1947. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την δημιουργία της National Security Council και της γνωστής μας Central Intelligence Agency. Με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται να αντέδρασε στην έναρξη του ψυχρού πολέμου - μια σύγκρουση, η οποία θα κυριαρχήσει στις παγκόσμιες πολιτικές υποθέσεις για τα επόμενα 50 χρόνια. Όμως, όποιο κι αν ήταν το κίνητρο του Προέδρου Truman για αυτήν την αυξημένη μυστικότητα, το θέμα των UFO ήταν πάντα μέσα σε κάθε συζήτηση.


Την περίοδο εκείνη, υπήρχαν συνεχείς παρατηρήσεις UFO. Και όταν οι δραστηριότητες αυτές άρχισαν να κορυφώνονται, δημιουργείται η σύγχρονη Κρατική Ασφάλεια.

Stephen Bassett (διευθυντής του Paradigm Research Group) : "Και αυτή ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία - ο Truman παίρνει μια μοιραία απόφαση, χωρίς την οποία πολλά πράγματα θα είχαν συμβεί εντελώς διαφορετικά τον 20ο αιώνα."

Nick Pope (Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας 1985-2006): "Αν παρατηρήσουμε τα περιστατικά μεταξύ των προέδρων των ΗΠΑ και των UFO, αυτά εμπίπτουν σε δύο κατηγορίες: τις ιστορικές επαφές - δηλαδή αυτές του Washington, του Lincoln, και του Teddy Roosevelt - όπου μιλάμε για ένα απλό στοιχείο επαφής, επειδή οι πρόεδροι φαίνεται να υποστηρίζονται και να καθοδηγούνται μέσω αυτών των επαφών. Όμως αυτό αλλάζει εντελώς ξαφνικά, μετά από την ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων."

Dwight D. Eisenhower μετα την επανεμφανιση του

Palm Springs, Καλιφόρνια, 20 Φεβρουαρίου 1954:

Ο Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower - ο διάδοχος του προέδρου Truman - βρίσκεται σε διακοπές παίζοντας γκολφ, χωρίς όμως να εμφανιστεί σε ένα πολύ βασικό δημόσιο δείπνο. Τα ΜΜΕ δεν λαμβάνουν καμία απολύτως εξήγηση για τον λόγο της απουσίας του, μέχρι να εμφανιστεί ξανά ο πρόεδρος την επόμενη μέρα. Λέγεται, πως είχε επειγόντως ραντεβού με τον οδοντίατρο του λόγω ενός σπασμένου δοντιού. Παραδόξως όμως, αυτό το ραντεβού δεν εμφανίζεται πουθενά στα ιατρικά αρχεία και τα πρωτόκολλα με τις κινήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ.

Με λίγα λόγια, Ο Eisenhower πηγαίνει στο Palm Springs και εκεί - έτσι απλά - εξαφανίζεται. Τα πρωτόκολλα το αποδεικνύουν αυτό, πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.

Bill Birnes (συγγραφέας "UFOs and the White House"): "είναι μια πολύ περίεργη ιστορία. Οδηγείται κρυφά - ακόμη και από τα δικά του άτομα - σε μια AirForce Base, όπου συναντιέται με τους εξωγήινους. Μαζί τους διαπραγματεύεται μια σύμβαση, η οποία τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, να παρατηρούν και να μελετούν ότι επιθυμούν, με αντάλλαγμα να λάβουν οι ΗΠΑ ένα μέρος από την τεχνολογία τους και να κρατήσουν μυστική την ύπαρξη τους."

Όμως, γιατί; Ειδικά όταν το 1952 ήταν οι ίδιοι οι εξωγήινοι, αυτοί που έκαναν δημόσια την παρουσία τους επάνω από την Washington; Και γιατί, πρέπει τόσο επειγόντως να υπογράψει ξαφνικά ο Eisenhower αυτή την σύμβαση μαζί τους;

Επιστολη των πληροφοριοδοτων

Αργότερα, κάποιοι πληροφοριοδότες που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, αναφέρουν ότι ο Eisenhower δεν είχε συναντηθεί με τα συγκεκριμένα εξωγήινα όντα μία φορά, αλλά τρεις! Άνθρωποι - όπως η δισέγγονη του - που εξέτασαν αυτά τα γεγονότα αναλυτικά λόγω της κοντινής τους σχέσης, είναι πεπεισμένοι ότι αυτό το συμβόλαιο έχει υπογραφεί.

Laura Eisenhower (δισέγγονη του Προέδρου των ΗΠΑ Dwight D. Eisenhower): Νομίζω ότι γεννήθηκα σε αυτή την οικογένεια, για να δώσω μια φωνή στην υπόθεση αυτή και να την διαδώσω. Είναι απίστευτο, πόσο συχνά υπήρχε επαφή με εξωγήινους κατά τη διάρκεια της προεδρείας του. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με αυτό, που δεν μπορούν να το αρνηθούν πια.

Είναι δυνατόν, εξωγήινοι επισκέπτες να είχαν απευθείας επικοινωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ειδικά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά από την ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων; Και ίσως μάλιστα ακόμη και με τους Προέδρους Truman και Eisenhower;

- Philos vom Berg -

Οι ερευνητές γύρω από τα UFO, το πιστεύουν. Και πιστεύουν μάλιστα, πως περαιτέρω στοιχεία τέτοιου είδους επικοινωνίας ανάμεσα σε εξωγήινους με τον Λευκό Οίκο μπορούν να βρεθούν σε ένα πολύ περίεργο περιστατικό, που αφορά τον Richard Nixon και το πτώμα ενός εξωγήινου...


Lauderhill, Florida, Ιανουάριος 1973: Ο 37ος Πρόεδρος των ΗΠΑ Richard Nixon, που πρόκειται να εισέλθει στο 5ο έτος της θητείας του, είναι εμπλεκόμενος σε μια ατελείωτη στρατιωτική σύγκρουση στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Martin Morgan (συγγραφέας και ιστορικός): το 1973 ο Nixon βρισκόταν σε μεγάλη πίεση. Εκλέχθηκε στον Λευκό Οίκο για να σώσει τους Αμερικανούς από τον πόλεμο του Βιετνάμ. Υποσχέθηκε στους ανθρώπους "θα σας φέρω πάλι πίσω από εκεί".

Απόσπασμα από Live μετάδοση: "Σας υπόσχομαι ειρήνη στο εξωτερικό - και ειρήνη, πρόοδο και δικαιοσύνη μέσα στη χώρα μας".

Τελικά, τι κάνει μετά την εκλογή του; Φροντίζει για την επέκταση των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Βιετνάμ. Και για να ξεφύγει από τα προβλήματα που ήταν αποτέλεσμα της προεδρίας του, ο Nixon παίζει γκολφ με τον Jackie Gleason, έναν ηθοποιό που έγινε διάσημος τη δεκαετία του 1950 για τη σειρά «The Honeymooners».

Ο Nixon ήταν πολύ στενός φίλος με τον Jackie Gleason. Έπαιζαν πολύ συχνά γκολφ μαζί, συνήθως στη Florida. Και ο Nixon γνώριζε επίσης πως ο Gleason ήταν πραγματικός "ειδικός" στα UFO. Για εκείνη την εποχή, είχε ίσως τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη του κόσμου γύρω από από το θέμα.

Laura Eisenhower (Δισέγγονη του Προέδρου Dwight D. Eisenhower): "Η έπαυλη και ο ξενώνας του υποτίθεται ότι έμοιαζαν με UFO. Ζήτησε να μάθει πάρα πολλά από τον Nixon. Και ο Nixon του εμπιστεύτηκε πολλά από αυτά που γνώριζε ο ίδιος."

Αρθρο της Beverly Gleason

Η τότε σύζυγος του Jackie - Beverly Gleason - είχε γράψει σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε σε μια μεγάλη εφημερίδα, πως μια παρτίδα γκολφ με τον Nixon οδήγησε τον σύζυγό της σε μια παράξενη εμπειρία: κάποιες ώρες μετά την επιστροφή του Gleason στο σπίτι, σταμάτησε μπροστά από την πόρτα τους μια λιμουζίνα. Και ποιος βρισκόταν μέσα σε αυτήν;

Ο Πρόεδρος Richard Nixon, ο οποίος ήρθε μάλιστα χωρίς το Secret Service, το οποίο ήταν υπεύθυνο για την προσωπική του ασφάλεια. Κατεβάζει το παράθυρο και λέει στον Gleason: "μπες μέσα, το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα."

Οδηγήθηκαν σε μια AirForce Base στην Florida. Και εκεί, τι δείχνει στον Gleason; Εξωγήινα αντικείμενα, συντρίμμια από UFO - και έναν νεκρό εξωγήινο σε έναν ψυκτικό χώρο!

Αρθρο με δηλωσεις του Jackie Gleason

David Childress (συγγραφέας του βιβλίου "Technology of the Gods"): "Μόλις επέστρεψε και πάλι στο σπίτι, διηγήθηκε ο Gleason στη σύζυγό του, όλα όσα είχε δει. Όλη τη διαδρομή με τον Nixon. Και το διηγήθηκε και σε άλλα άτομα."

Grant Cameron (συγγραφέας του βιβλίου "Presidents and UFOs": "Ήμουν αυτός που πήρε την συνέντευξη από την Beverly Gleason. Όταν τη ρωτήσαμε για το συμβάν αυτό που μάθαμε από άλλες πηγές, το επιβεβαίωσε. Ο Jackie ήταν σοκαρισμένος όταν επέστρεψε στο σπίτι, αφού είδε προηγουμένως στην τηλεόραση αυτή την συνέντευξη της συζύγου του. Εξοργίστηκε τη στιγμή που η Beverly μίλησε πλέον δημόσια για τα εξωγήινα πτώματα."

Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή αποδεικνύει σχεδόν με μεγάλη σιγουριά, πως ο Nixon ήταν πλήρως ενημερωμένος σχετικά με τους εξωγήινους. Εάν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θέλει να δει ένα εξωγήινο πτώμα, η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί. Τώρα, αν είναι σωστό να βρίσκεται και ο Jackie Gleason μαζί του εκείνη τη στιγμή; Μάλλον, θα είναι από οτι φαίνεται!...

Όταν η πρώην σύζυγος του Gleason δημοσίευσε την ιστορία αυτή το 1983, ο τότε 67χρονος Jackie Gleason σιωπούσε γύρω από αυτό το θέμα - ακριβώς όπως έκανε και ο Richard Nixon.


Αναφορα του Jimmy Carter

Leary, Georgia, Οκτώβριος 1969:

Οι συμμετέχοντες σε μια συνάντηση της Λέσχης Lions-Club, παρατηρούν στον νυχτερινό ουρανό ένα περίεργο αντικείμενο. Ανάμεσα στους αυτόπτες μάρτυρες, είναι και ο μελλοντικός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής - ο Jimmy Carter.

Larry Holcombe (συγγραφέας του βιβλίου "The Presidents and UFOs"): Ο Jimmy Carter στεκόταν έξω από τη λέσχη με μια ομάδα άλλων ανδρών όταν ξαφνικά είδαν μια τεράστια λαμπερή σφαίρα στον ουρανό. Άλλαζε συνεχώς το χρώμα της από πορτοκαλί σε μπλε και πάλι πορτοκαλί. Και γινόταν όλο και μεγαλύτερη σε μέγεθος.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Carter εξακολουθεί να είναι τόσο εντυπωσιασμένος από εκείνη την εμπειρία του, που υποβάλλει μια επίσημη αναφορά στην Εθνική Επιτροπή Ερευνών για τα Εναέρια Φαινόμενα - την National Investigations Committee On Aerial Phenomena (NICAP).

Κατά τη διάρκεια της υποψηφιότητάς του για την προεδρία των ΗΠΑ, ο Jimmy Carter υποσχέθηκε, πως αν γίνει Πρόεδρος, θα δημοσιοποιούσε όλα τα απόρρητα έγγραφα σχετικά με τα UFO. Και τι έγινε; Εξελέγη Πρόεδρος και έκανε επίσης την "πάπια" ξεχνώντας την υπόσχεση που είχε δώσει.

Nick Pope: Το μόνο που ανέφερε, μασώντας τα λόγια του ήταν: "ίσως υπάρχουν μερικές εμφανίσεις UFO που αφορούν και την εθνική μας ασφάλεια, αλλά δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε όλα όσα γνωρίζουμε". Το ερώτημα είναι, τι ρόλο έπαιζαν οι Πρόεδροι των ΗΠΑ γύρω από αυτό το εμπάργκο της αλήθειας; Και, εξαρτάται αυτό σε μεγάλο βαθμό από το αν ήταν πλήρως ενημερωμένοι ή όχι;

Επειδή, ο Truman γνώριζε τα πάντα γύρω από εξωγήινες δραστηριότητες, όπως αυτήν στο Rosewell. Ο Eisenhower, γνώριζε επίσης σχετικά πολλά γύρω από αυτό το θέμα. Ο Kennedy, μάλλον όχι. Ο Nick Nixon, προφανώς ναι. Ο Carter είχε μπλοκαριστεί από τέτοιου είδους πληροφορίες, κ.ο.κ.

Ανάμεσα στους ερευνητές γύρω από τα UFO, αρχίζουν να αυξάνονται οι γνώμες, πως οι Δημοκρατικοί δεν ενημερώνονται σχετικά με αυτό το θέμα, επειδή οι σχέσεις τους με τον στρατό και τις υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για αυτού του είδους τα φαινόμενα, είναι χειρότερες από αυτές των Ρεπουμπλικανών - και οι οποίοι είναι πάντα πολύ καλύτερα ενημερωμένοι. Έτσι, και στους πιο πρόσφατους Προέδρους των ΗΠΑ, ο Carter και ο Clinton δεν είχαν ενημερωθεί - ενώ ο Ford, ο Reagan και ο Bush γνώριζαν τα πάντα.

Εξαρτάται τελικά από τις κομματικές σχέσεις, για το αν οι νέοι Πρόεδροι των ΗΠΑ θα ενημερωθούν στην αρχή της θητείας τους αναλυτικά, σχετικά με τα φαινόμενα των UFO; Ή μήπως αρνήθηκαν να ενημερώσουν στην αρχή της θητείας του τον Jimmy Carter, επειδή ο ίδιος είχε υποσχεθεί στον αμερικανικό λαό πως θα "ανοίξει" όλα αυτά τα αρχεία;

Ίσως βρούμε περισσότερες ενδείξεις γύρω από αυτό, αν παρατηρήσουμε αυτό που συνέβη σε έναν άλλο υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος μίλησε δημόσια σχετικά με ένα UFO.

- Philos vom Berg -


Προκριματικη συζητηση των Δημοκρατικων στο Drexel Univercity

Philadelphia, Pennsylvania, 21 Οκτωβρίου 2007: Είδατε ένα UFO;

Στην προκριματική συζήτηση των Δημοκρατικών στο Drexel Univercity, ο κορυφαίος παρουσιαστής Tim Rasat απευθύνεται στον Dennis Kucinich: "Γερουσιαστή Kucinich, θα σας κάνω μια πολύ σοβαρή ερώτηση: Η κυρία Shirley McLaine αναφέρει στο βιβλίο της, ότι όταν βρισκόσασταν στο σπίτι της στο Washington State, είχατε δει ένα UFO. Αυτή η επαφή που είχατε προσωπικά, σας είχε εντυπωσιάσει βαθιά. Πείτε μας λοιπόν, είχατε δει τελικά ένα UFO;"

Dennis Kucinich: "Λοιπόν, ναι." Και ξαφνικά αρχίζουν τα γέλια μέσα στο στούντιο όπου γινόταν η Live αναμετάδοση. "Μια στιγμή, σας παρακαλώ. Αυτό που είδα, ήταν ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο. Εντάξει; Άγνωστης Ταυτότητας. Είδα απλά κάτι. Και ο Jimmy Carter είδε επίσης ένα UFO. Και πιθανότατα υπάρχουν σε αυτή την χώρα περισσότεροι άνθρωποι που έχουν δει ένα UFO, από όσους οπαδούς έχει ο George Bush."

Αυτό το συγκεκριμένο απόσπασμα από το Debate, είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε ολόκληρη την χώρα. Ορισμένοι ειδικοί σε θέματα πολιτικής πιστεύουν μάλιστα, πως αυτές οι δηλώσεις του Kucinich έβλαψαν τελικά την εκλογική του εκστρατεία, άσχετα αν μετά τις πρώτες δυο λέξεις του, προσπάθησε να το διορθώσει έστω και με ένα κωμικό σχόλιο.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν, πως η συζήτηση και μόνο γύρω από ένα εξωγήινο θέμα, μπορεί να τερματίσει άμεσα μια πολιτική καριέρα.

John Podesta (Προϊστάμενος του Λευκού Οίκου 1998-2001): Είναι πολύ εύκολο να θεωρηθείς παράξενος, αν δείξεις δημόσια πως λαμβάνεις σοβαρά τα φαινόμενα των UFO.

Τι είχε βιώσει όμως πραγματικά εκείνη τη στιγμή ο Γερουσιαστής Dennis Kucinich;

Nick Pope και Dennis Kucinich

Seattle, Washington, Φεβρουάριος 2020:

Ο Nick Pope - πρώην UFO-Ερευνητής του Βρετανικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας - πηγαίνει με τον Dennis Kucinich στο σημείο εκείνο, στο οποίο είχε το 1982 την επαφή με το UFO - στην πρώην βίλα της γνωστής ηθοποιού Shirley MacLaine. Από τη βίλα αυτήν, έχει κανείς ελεύθερη ορατότητα προς το όρος Mount Rainier, όπου συνέβη και το περιστατικό με τον Kenneth Arnold, ο οποίος πυροδότησε το 1947 την μανία με τα UFO.

Η τωρινή ιδιοκτήτης της βίλας, επέτρεψε στον Nick και τον Dennis, να εισέλθουν και να ρίξουν πάλι μια ματιά στον χώρο εκείνον.

Nick Pope: Wow, υπέροχη θέα, πραγματικά μοναδική. Σε αυτό το σημείο είχατε τότε την επαφή με το UFO. Μπορείτε να μου πείτε κάτι γύρω από αυτήν;

Dennis Kucinich: Καθόμασταν στο τραπέζι για φαγητό με δυο φίλους, όταν παρατήρησα εκείνο το περίεργο φως από μακριά. Κάποια στιγμή βρέθηκε επάνω στον λόφο, και πέταξε προς το σπίτι. Θα σας δείξω... Βρισκόμουν ακριβώς σε αυτό το σημείο εδώ έξω, και το τηλεσκόπιο ήταν επίσης ακριβώς εδώ. Το γύρισα προς εκείνη την κατεύθυνση για να παρατηρήσω ακόμη καλύτερα το περίεργο φως. Και παρατήρησα, πως δεν ήταν μόνο ένα φως, αλλά περισσότερα - τα οποία βρίσκονταν σε συστοιχία το ένα επάνω από το άλλο. Στην αρχή τρόμαξα, και έκανα λίγο πίσω. Μετά ξανακοίταξα μέσα από το τηλεσκόπιο, και παρατήρησα κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο. Τα φώτα εκείνα είχαν αρχίσει να απλώνονται και πέταξαν προς την κατεύθυνσή μας. Εκείνη την στιγμή έμεινα κοκαλωμένος στο σημείο που στεκόμουν εδώ μπροστά, και κοιτούσα προς τους λόφους. Τότε ξεχώρισα τα τρία ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία είχαν ήδη αρχίσει να πετούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Nick Pope: Δηλαδή, ήρθαν από εκείνη την κατεύθυνση, και πέταξαν ακριβώς πάνω από το σπίτι;

Dennis Kucinich: Ακριβώς. Από τους λόφους εκεί πίσω, σε μια ευθεία γραμμή. Η πορεία τους πέρασε από εκεί, και μετά ακριβώς πάνω από της έπαυλη. Και μετά, επιτάχυναν αστραπιαία και εξαφανίστηκαν. Αυτό ήταν.

Nick Pope: Και μετά δεν είδατε τίποτε άλλο;

Dennis Kucinich: Όχι, δεν είδα τίποτε άλλο.

Την επόμενη ημέρα του συμβάντος, ο Kucinich περιέγραψε στη Shirley MacLaine την εμπειρία που είχε. Και γύρω από αυτήν την εμπειρία δεν μίλησε για τα επόμενα 26 χρόνια. Ως υποψήφιος για την Προεδρία του Δημοκρατικού Κόμματος το 2008, η παρατήρηση που είχε κάνει με το φαινόμενο του UFO γίνεται δημόσιο γεγονός - με απρόβλεπτες πολιτικές συνέπειες για την καριέρα του.

Nick Pope: Όταν σας έκαναν την ερώτηση κατά τη διάρκεια εκείνου του Debate, έγινε λόγος για συναισθηματική σύνδεση με τη στιγμή του συμβάντος. Όχι ακριβώς κυριολεκτικά, αλλά παρόλα αυτά με έντονα συναισθήματα.

Dennis Kucinich: Δεν ξέρω αν το έχω ήδη αναφέρει ακριβώς έτσι, αλλά ήταν πραγματικά εντελώς ασυνήθιστο. Ήταν, συναρπαστικό. Πώς όμως δεν θα μπορούσε να είναι; Ο κάθε ένας, που έχει καταφέρει να δει κάτι παρόμοιο, θα ήταν ενθουσιασμένος με αυτό που είδε. Το ίδιο ισχύει και για εμένα.


Μετά το Debate, αναρωτήθηκε ο Chris Matthews αν η παραδοχή του Kucinich τον έβλαψε στην υποψηφιότητα για την προεδρία. Και, έμεινε έκπληκτος από την απάντηση ενός άλλου υποψηφίου - του Bill Richardson, του Governor του New Mexico.

Chris Matthews και Bill Richardson

Παρουσιαστής: Αποκλείεται ένας υποψήφιος από τις εκλογές, εάν πει ότι είδε ένα UFO;

Bill Richardson: Ξέρετε, εγώ δεν έχω δει ποτέ μου ένα. Κι όμως, το Roswell του New Mexico είναι ένα Hotspot για UFO. Στην περιοχή εκείνη αναπτύσσεται ο τουρισμός. Όμως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έκανε ποτέ μια σαφή δήλωση γύρω από αυτό το θέμα. Που θα έπρεπε. Αλλά όχι... (ξαφνικά γίνεται αναταραχή μέσα στο στούντιο)

Παρουσιαστής: Μια στιγμή κύριε Governor, αναφέρατε μόλις αυτή την στιγμή, πως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συγκαλύπτει τις εμφανίσεις των UFO στην πολιτεία σας; Επειδή, μόλις μας είπατε, πως δεν έχει μιλήσει ποτέ κανείς από αυτούς ξεκάθαρα. Τι μας κρύβουν;

Bill Richardson: Δεν υπάρχουν κάποια επίσημα έγγραφα τα οποία έχουν κοινοποιηθεί δημόσια. Ενώ θα έπρεπε να κάνουν τα πάντα δημόσια. Κι έχουν υπάρξει ήδη κάποια πολύ σοβαρά επεισόδια τέτοιου είδους. Αν τα έγγραφα αυτά ήταν δημόσια... Δεν πιστεύω στα UFO, όμως και η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει σωστά αυτό το θέμα.

Τρεις μήνες μετά την παραδοχή του, ο Kucinich απέσυρε την υποψηφιότητά του από την Προεδρία των ΗΠΑ. Συνεχίζει όμως να αγωνίζεται για την αποκάλυψη όλων αυτών των στοιχείων.

Dennis Kucinich: "Όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι ελεύθερα διαθέσιμες, ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς τι κάνει η κυβέρνησή μας. Πείτε επιτέλους στους ανθρώπους την αλήθεια για όλα εκείνα τα ανεξήγητα ουράνια φαινόμενα."

Άν πραγματικά υπάρχει ένας εξωγήινος πολιτισμός, ο οποίος ελέγχει της Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από την εποχή του Georg Washington - και ίσως μάλιστα τις έχει επηρεάσει ενεργά - ποιος θα μπορούσε να είναι στόχος του; Ίσως να βρούμε την απάντηση επάνω σε αυτή την ερώτηση, σε εκείνον τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος μιλούσε συνεχώς για μια πιθανή εξωγήινη εισβολή στον πλανήτη μας: τον Ronald Reagan.

- Philos vom Berg -


Merced, California, 19. Σεπτεμβρίου 1974: Ο κυβερνήτης της California Governor Ronald Reagan, βρίσκεται στον αέρα πετώντας με τους σωματοφύλακες του σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Bakers Field. Κάποια στιγμή, παρατηρεί σε ένα υψόμετρο 10.000 μέτρων μια μυστηριώδη μπάλα φωτός, η οποία φαίνεται να συνοδεύει το αεροπλάνο του.

Martin Morgan (συγγραφέας και ιστορικός): Βρισκόταν στο υπηρεσιακό του αεροπλάνο, και είχε μια στενή επαφή με ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο.

California Governor Ronald Reagan

Bill Birnes (συγγραφέας του βιβλίου "UFOs and the White House"):

Ζήτησε από τους πιλότους του αεροσκάφους, να ακολουθήσουν αυτή την μυστηριώδη μπάλα φωτός, κάτι που έκαναν. Ο Reagan ήταν απόλυτα ενθουσιασμένος. Μετά την προσγείωση, είπε στον κόσμο που τον περίμενε στο αεροδρόμιο: "Μόλις είδα από κοντά ένα UFO". Και το είπε, χωρίς να μιλάει μπερδεμένα, ήξερε ακριβώς τι ήταν αυτό που μόλις είχε δει.

Κυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν ο AirForce Colonel Bill Painter, ο οποίος επιβεβαίωσε αυτό που είχε δει ο Πρόεδρος Reagan. Και σύμφωνα με αυτόν, το UFO άρχισε κάποια στιγμή να αυξάνει το μήκος του, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με μια ξαφνική εκτόξευση προς επάνω.

Larry Holcombe: "Μερικά χρόνια αργότερα, ο κυβερνήτης του υπηρεσιακού εκείνου αεροσκάφους ρωτήθηκε, αν πιστεύει ο Ronald Reagan πραγματικά στα UFO, και απάντησε: μετά από αυτό που είδαμε εκείνη τη στιγμή, πώς θα μπορούσε κανείς να μην πιστέψει σε αυτά;"

Μερικοί ειδικοί πιστεύουν, πως αυτό το περιστατικό ήταν η αφορμή, για το τεράστιο ενδιαφέρον και την πίστη του Ronald Reagan σχετικά με τα UFO, κάτι που διήρκησε για το υπόλοιπο της ζωής του. Κάποιοι άλλοι πολιτικοί, σε παρόμοιες περιπτώσεις γελοιοποιούνταν μετά από τέτοιου είδους δημόσιες δηλώσεις. Ο Reagan όμως όχι, και μάλιστα για έναν πολύ απλό λόγο: οι σύμβουλοι του τον προέτρεψαν να σταματήσει να αναφέρεται μελλοντικά δημόσια επάνω σε αυτό το συμβάν, και να αποφεύγει να αναφέρεται στο πιστεύω του σχετικά με τους εξωγήινους.

Οι προσωπικοί σύμβουλοι του Reagan έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν υπό έλεγχο επάνω σε αυτό το θέμα. Γνώριζαν πολύ καλά το τεράστιο ενδιαφέρον που είχε, και πόσο θα επιθυμούσε να το σχολιάσει δημόσια. Σε κάθε περίπτωση όμως, προσπαθούσαν να τον απομονώσουν από τέτοιου είδους σκέψεις, πριν αυτές γίνουν πράξεις.

Briefing Ronald Reagan

Είχε αυτό το περιστατικό κάποια επιρροή επάνω στην πολιτική του Reagan, μετά την εκλογή του ως ο 40ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής;

Αν ναι, μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως μετά την εκλογή του ως Πρόεδρος έλαβε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσία των εξωγήινων στον πλανήτη μας; Οι ερευνητές των UFO το πιστεύουν, και παρουσιάζουν ως απόδειξη ένα μυστηριώδες έγγραφο, το οποίο αποκαλύφθηκε το 2005.

Linda Moulton και απορρητο εγγραφο

Linda Moulton Howe (Δημοσιογράφος του "Earthfiles"):

Έχω δει ένα πολύ σημαντικό απόρρητο έγγραφο. Σύμφωνα με αυτό, ο τότε νέος Πρόεδρος Reagan μεταφέρθηκε από τον νέο CIA-Director William Casey από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου 1981 στο Camp David, οι οποίοι συνοδεύτηκαν από τους αναλυστές της CIA, της NSA και της DIA. Στη μυστική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εκεί, ενημέρωσαν τον Ronald Reagan σχετικά με τα εξωγήινα species. Μεταξύ άλλων, ο William Casey είχε ξεκινήσει την συζήτηση με την πρόταση "κύριε Πρόεδρε, πρέπει να γνωρίζετε πως δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον πλανήτη".

ο Προεδρος Reagan στον ΟΗΕ

Κατά έναν περίεργο τρόπο, ο Πρόεδρος Reagan αναφέρθηκε πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, στην περίπτωση μιας εξωγήινης εισβολής. Όπως έκανε και το 1987, όταν ήταν ομιλητής σε μια συνάντηση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη: "Ίσως να χρειαζόμαστε μια εξωτερική απειλή για να αναγνωρίσουμε τη συνδεσιμότητα μεταξύ μας. Αναρωτιέμαι, πόσο γρήγορα θα εξασθενούσαν όλες οι παγκόσμιες διαφορές μας, αν είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν εξωγήινο εχθρό, και σας ρωτάω: είσαστε σίγουροι δεν βρίσκονται ήδη ξένες δυνάμεις ανάμεσά μας;"

Nick Pope: ο Reagan ήταν ο πρώτος που τόλμησε να πει δημόσια, ότι "μια εξωγήινη απειλή θα μπορούσε να ενώσει ολόκληρο τον πλανήτη". Κι εδώ γεννιέται η περίεργη ερώτηση: μήπως γνώριζε κάτι περισσότερο γύρω από αυτό το θέμα; Ακόμη και σε μια προσωπική συνάντηση που είχε με τον τότε πρωθυπουργό της Σοβιετικής Ένωσης κύριο Mikhail Gorbachev, αναφέρθηκε ο Reagan στους εξωγήινους. Και όπως ανέφερε αργότερα ο Gorbachev, ήταν πολύ μπερδεμένος, όταν ξαφνικά ο Reagan τη στιγμή που βρίσκονταν μεταξύ τους σε μια πολύ σοβαρή συζήτηση, η οποία αφορούσε τον πυρηνικό αφοπλισμό, οδηγήθηκε ξαφνικά το θέμα της συζήτησης από πλευράς του Προέδρου των ΗΠΑ γύρω από τους εξωγήινους.

ο Προεδρος Reagan και ο Προεδρος Gorbatschow

Κάποια χρόνια αργότερα, ο Πρόεδρος Gorbachev αναφέρθηκε στο περιστατικό της συζήτησης στη Νέα Υόρκη. Live: "ο Πρόεδρος Reagan με ρώτησε εντελώς ξαφνικά, τι θα κάναμε αν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δέχονταν επίθεση από το διάστημα. Με ρώτησε, αν θα τις βοηθούσαμε. Και του απάντησα, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Και αυτός μου απάντησε, πως και οι ΗΠΑ θα μας βοηθούσαν αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε εμάς. Και αυτή η συζήτηση - αν και περίεργη - ήταν πολύ ενδιαφέρουσα."

Γνώρισε ο Ronald Reagan όλη την αλήθεια, γύρω από τις εξωγήινες δραστηριότητες στον πλανήτη μας; Και, μήπως κράτησε όλες αυτές τις πληροφορίες μυστικές, για να μην προκαλέσει έναν παγκόσμιο πανικό; Μερικοί ερευνητές είναι βέβαιοι, πως υπάρχουν κάποια σοβαρά στοιχεία που μπορούμε να βρούμε γύρω από αυτό το θέμα, στην πιο διάσημη - όσο και αμφιλεγόμενη - πρωτοβουλία του Προέδρου Reagan: το StarWars.

- Philos vom Berg -

Στις 23 Μαρτίου 1983, ο Πρόεδρος Reagan ξεκίνησε την Πρωτοβουλία της Στρατηγικής Άμυνας - επίσης γνωστή ως StarWars. Υποτίθεται, ότι αυτή θα ήταν σε θέση να αποκρούσει τις σοβιετικές επιθέσεις μεσω αμυντικών όπλων που βρίσκονται σε τροχιά στο διάστημα.

Ronald Reagan: "Ενέκρινα ένα ερευνητικό πρόγραμμα, για τη δημιουργία μιας αμυντικής ασπίδας, η οποία θα κατέστρεφε τους πυρηνικούς πυραύλους πριν αυτοί βρουν τον στόχο τους."

Το πιο ενδιαφέρον είναι, πως ένας άνθρωπος ο οποίος το 1974 συναντήθηκε με ένα UFO, δέκα χρόνια αργότερα δημιουργεί το στρατηγικό αμυντικό πρόγραμμα StarWars.

Ronald Reagan: "Αν μου επιτρέπετε να αναφέρω, η ισχύς ας είναι μαζί μας."

Όμως, η άμυνα ενάντια στα σοβιετικά πυρηνικά όπλα, ήταν πραγματικά το μόνο κίνητρο του Προέδρου Reagan;

Nick Pope: κάποιοι γνώστες των πραγμάτων πιστεύουν, πως ο πραγματικός λόγος για την πρωτοβουλία του StarWars ήταν η καταπολέμηση των εξωγήινων. Ο πλανήτης Γη έχει οπλιστεί, σε περίπτωση που η εξωγήινη παρουσία γίνει ξαφνικά εχθρική απέναντί μας. Και για μια τέτοια περίπτωση, έχουμε ήδη έτοιμα αμυντικά όπλα σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας.

Το πρόγραμμα StarWars του Ronald Reagan, "φαίνεται" πως σταμάτησε το 1993. Ορισμένοι ερευνητές θεωρούν, πως αυτό είναι απλά ένα σημαντικό βήμα, για να οργανώσουμε καλύτερα την επαφή μας με άλλα species.


Space Force

Washington D.C., 24 Ιανουαρίου 2020:

Ο Πρόεδρος Donald Trump, αποκαλύπτει το επίσημο έμβλημα για μια νέα ένοπλη δύναμη των ΗΠΑ: τη διαστημική δύναμη Space Force.

Donald Trump: Με την υπογραφή μου, θα είστε μάρτυρες της δημιουργίας της διαστημικής δύναμης Space Force. Και αυτή θα είναι πλέον επίσημα ο 6ος κλάδος των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό είναι κάτι απίστευτο.

Η USSF - ένα παρακλάδι της πολεμικής αεροπορίας Airforce των ΗΠΑ - ιδρύθηκε για να διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις πέρα ​​από την ατμόσφαιρα του πλανήτη Γη.

Nick Pope: Η Space Force είναι μια από τις πιο διάσημες πρωτοβουλίες του Προέδρου Trump. Η διεθνής κοινότητα των ερευνητών γύρω από τα UFO πιστεύει, ότι ιδρύθηκε αποκλειστικά και μόνο για την προστασία μας από τους εξωγήινους.

Η Space Force είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο με αυτό που έκανε ο Reagan με το StarWars κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας. Οι ανακοινώσεις του Trump, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα δημιουργήσουν διαστημική στρατιωτική δύναμη, λένε πολλά σχετικά με τις γνώσεις που έχει ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Και από τότε που ο Trump έγινε πρόεδρος, υπήρξαν ενδείξεις πως η πραγματική κατεύθυνση της διαστημικής δύναμης Space Force εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Donald Trump: "Το διάστημα. Θα συμβούν τόσα πολλά πράγματα εκεί. Επειδή, το διάστημα θα είναι η νέα αρένα πολέμου για τον δικό μας κόσμο."

Η τελευταία αφορμή για την ίδρυση της Space Force, ήρθε μόλις λίγους μήνες μετά τη δημοσίευση στο διαδίκτυο τριών στρατιωτικών βίντεο με άκρως επιθετικά Αγνώστων Στοιχείων Ιπτάμενα Αντικείμενα τα οποία μαγνητοσκοπήθηκαν ζωντανά από μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και κατα κάποιο τρόπο κατάφεραν να διαρεύσουν.

GoFast, Gammle και TicTac

Nick Pope (Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας 1985-2006):

Το πολεμικό ναυτικό US-Navy των ΗΠΑ έδειξε στον Trump τα τρία αυτά βίντεο, τα GoFast, Gammle και TicTac (CodeNames) και του παραχώρησε αυτό το υλικό για να το αναλύσουν οι ειδικοί. Και τί νομίζετε πως ρώτησε ο Trump; "Τι είναι αυτά;" Με τους ανώτατους αξιωματικούς να του απαντούν: "Δεν γνωρίζουμε κύριε Πρόεδρε. Ακόμη προσπαθούμε να τα εξηγήσουμε. Το μόνο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, είναι πως είναι αυθεντικά".

Θα μπορούσε το γεγονός της ίδρυσης της διαστημικής δύναμης Space Force να σημαίνει, πως ένας Αμερικανός πρόεδρος αποκαλύπτει επιτέλους δημόσια, ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται ήδη ανάμεσά μας;

Stephen Bassett (διευθυντής του Paradigm Research Group): Η αυξημένη και επιθετική παρουσία των UFO τελευταία, έχει προσελκύσει την παγκόσμια προσοχή. Και η διαδικασία αυτή συνεχίζεται προς την κατεύθυνση της επίσημης ανακοίνωσης της από την κυβέρνηση. Αυτό το ονομάζω "αποκάλυψη". Ο βασικός στόχος της σύγχρονης εποχής μας είναι, να φτάσει επιτέλους στο σημείο όπου επιβεβαιώνεται η εξωγήινη παρουσία στον πλανήτη μας. Μόλις ο κόσμος το συνηθίσει αυτό, η ανοιχτή επαφή μεταξύ μας δεν θα είναι πλέον τόσο δραματική.

Linda Moulton Howe (δημοσιογράφος του "Earthfiles"): Πιστεύω, πως μετά το 2020 δεν θα υπάρξουν άλλες αποκαλύψεις, παρά μόνο επιβεβαιώσεις. Ο Donald Trump - ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής- παραδέχτηκε τελικά πως κάποιοι από τους πιλότους μας είχαν επαφές με UFO στον αέρα. Και πως ο Λευκός Οίκος - όπως και το Υπουργείο Άμυνας - παρακολουθούν πλέον στενά αυτές τις αναφορές πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού.

William Henry: Η ανθρώπινη φυλή είναι πλέον έτοιμη να δεχτεί, ότι η εξωγήινη επιρροή στους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια είναι πραγματική. Και πιστεύω, πως αυτό είναι το τέλος του εξωγήινου σχεδίου. Βρίσκονται εδώ, για να μας καθοδηγήσουν και να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα νέο μέλλον για την ανθρωπότητα.

Ο Georg Washington, στον οποίο εμφανίστηκε μια φιγούρα φωτός, ο Ronald Reagan που είδε μια μπάλα φωτός μέσα από το εν πτήση υπηρεσιακό του αεροπλάνο - είναι πιθανό, οι Αμερικανοί πρόεδροι να γνώρίζαν την ατζέντα των εξωγήινων εδώ και αιώνες και να μας το κρατούσαν μυστικό; Αν ναι, μήπως βρισκόμαστε επιτέλους κοντά σε μια αποκάλυψη - όχι μόνο της πραγματικής ιστορίας των ΗΠΑ, αλλά και όλων εκείνων των κρυμμένων στοιχείων σχετικά με την εξωγήινη παρουσία - εδώ, επάνω σε αυτόν τον πλανήτη, την δική μας Γη;

- Philos vom Berg -

Φίλοι μου, αυτά είχα να σας αναφέρω στο 1ο άρθρο μου αυτής νέα σειράς των 70+ επεισοδίων (και μάλιστα χωρίς το παραμικρό ενοχλητικό διαφημιστικό μύνημα). Ξεκίνησα το άρθρο αυτό, αναφερώμενος στον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump και τα όσα ανάφερε δημόσια γύρω από την ύπαρξη των UFO, και το έκλεισα επίσης αναφερώμενος στον ίδιο Αμερικανό Πρόεδρο, ώστε να αποκαλύψω τι ισχύει πραγματικά. Στο ενδιάμεσο, σας παρουσίασα πάρα πολλά στοιχεία, τα οποία έχουν πρωτοκολληθεί και υπο προϋποθέσεις είναι ανιχνέυσιμα - άσχετα αν τα περισσότερα από αυτά έχουν το status του "άκρως απόρρητου" και δεν είναι διαθέσιμα δημόσια. Και όπως επίσης θα είδατε, αναφέρομαι σε συγκεκριμένα άτομα ονομαστικά, και σε συγκεκριμένα γεγονότα και ημερομηνίες. Κάτι παρόμοιο και τόσο αναλυτικό γύρω από αυτό το τόσο δύσκολο θέμα, δεν υπάρχει - όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και σε καμμία άλλη γλώσσα!

Το 2ο άρθρο της σειράς, βρίσκεται ήδη σε επεξεργασία - και θα είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον. Αν δεν θέλετε να το χάσετε και θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα το διαβάσουν μετά την κοινοποίηση του τις επόμενες εβδομάδες, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (τους συνδέσμους θα τους βρείτε στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου) ώστε να ενημερωθείτε άμεσα για την δημοσίευσή του.


Κείμενο: Philos vom Berg

Αν σας έχει αρέσει αυτό το άρθρο, επισκευτείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κοινοποιήστε το ώστε να το διαβάσουν και οι φίλοι σας.

Και, πολύ ευχαρίστως να αφήσετε και το σχόλιο σας!

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Philos vom Berg, μπορείτε να το κάνετε σύμφωνα με τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω:

  • greeknet24.team@gmail.com
  • +30 231 231 1367
  • +30 6994 426971 (δωρεάν μέσω Viber messenger)
  • Philos Vom Berg
  • philosvomberg

Έχετε απορείες;

Philos vom Berg

Επικοινωνήστε με τον Philos vom Berg
μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών.

+30 2312 311367
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top