Αρχική σελίδα | Με λίγα λόγια


Τι είναι το greekNET24 και πώς λειτουργεί;

Ποιές είναι οι υπηρεσίες που μου προσφέρει;

Πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα αναζήτησης;


Το greekNET24 είναι ένας χώρος στο διαδίκτυο φιλικός για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο οποίος τον ενημερώνει, τον εξυπηρετεί και τον βοηθάει να βρεί εύκολα αυτό που ψάχνει στις πολλές και διάφορες κατηγορίες αναζήτησης που του προσφέρει.


Η πρώτη κατηγορία αναζήτησης είναι η αναζήτηση καταστημάτων, στην οποία έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το γεωγραφικό διαμέρισμα (π.χ. κεντρική Μακεδονία) και στη συνέχεια τον Νομό (π.χ. νομός Θεσσαλονίκης) στον οποίο επιθυμεί να βρεί κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα.

Στη συνέχεια θα του δοθεί η ευκαιρία να επιλέξει την κατηγορία του καταστήματος που αναζητεί (π.χ. εμπορικά, υποδήματα) και να μελετήσει τα αποτελέσματα της αναζήτησης αυτής. Εάν υπάρχουν περισσότερα καταστήματα που ανήκουν στην κατηγορία αυτή, μπορεί να επιλέξει κάποιο από αυτά, για να μεταβεί στο site που έχει το κατάστημα της επιλογής του στο χώρο του greekNET24.

Εάν το κατάστημα αυτό διαθέτει μάλιστα προσωπικό subdomain (π.χ. http://yourstore.greeknet24.com) θα μπορεί να μεταβεί πολύ πιο γρήγορα στη σελίδα αυτή χωρίς να χρειαστεί να ακολουθήσει την προηγούμενη διαδικασία αναζήτησης, δίνοντας απλά στον browser του το domain αυτό.

Το site των καταστημάτων που προσφέρει το greekNET24 στα μέλη του, είναι μια προσωπική ιστοσελίδα για κάθε κατάστημα, στην οποία μπορούν να δημοσιευθούν τα εξής στοιχεία:


 • Λογότυπο του καταστήματος, το οποίο θα μας παραχωρηθεί σε ηλεκτρονική μορφή
 • Κείμενο και στοιχεία του καταστήματος, τα οποία θα μας παραχωρηθούν σε ηλεκτρονική μορφή
 • Φωτογραφικό υλικό άψογης ποιότητας, το οποίο θα μας παραχωρηθεί σε ηλεκτρονική μορφή
 • Μετασύνδεση στο προσωπικό προφίλ που διαθέτει το κατάστημα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (κατώπιν επιθυμίας του πελάτη)
 • Χαρτοδιάγραμμα Google-Maps (κατώπιν επιθυμίας του πελάτη)

 • Όλα τα παραπάνω στοιχεία που θα μας παραχωρήσει το κατάστημα δεν θα πρέπει να πληγώνουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων και θα πρέπει να είναι ιδιοκτησία του καταστήματος αυτού.


  Η επόμενη κατηγορία αναζήτησης, είναι η αναζήτηση προσφορών, η οποία λειτουργεί παρόμοια με την αναζήτηση καταστημάτων και στην οποία ο επισκέπτης του greekNET24 θα μπορεί να βρεί σε online μορφή τα flyer προσφορών των καταστημάτων που τον ενδιαφέρουν. Εξοικονομήστε χρήματα κάνοντας έξυπνες αγορές - σε καταστήματα που προσφέρουν τα αγαπημένα σας προϊόντα σε τιμές ευκαιρίας.


  Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γίνεται η αναζήτηση και στην επόμενη κατηγορία, την κατηγορία των διοργανώσεων. Εκεί μπορείτε να βρείτε τις διοργανώσεις κάποιας περιοχής (νομού) έτσι ώστε να μπορείτε έγκαιρα να οργανώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.


  Εάν μάλιστα ο ελεύθερος χρόνος που έχετε στη διάθεσή σας είναι λίγο περισσότερος, επισκευτείτε το τμήμα της αναζήτησης εκδρομών. Εκεί μπορείτε να βρείτε οργανωμένες εκδρομές και ταξίδια σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές για ένα ή περισσότερα άτομα που προσφέρουν τα διάφορα γραφεία ταξιδιών που συνεργάζονται μαζί μας ή κάποιοι τοπικοί σύλλογοι.


  Μήπως έχετε κάποια αντικείμενα στη διάθεσή σας τα οποία δεν χρειάζεστε άλλο ή αναζητείτε να βρείτε κάποια μεταχειρισμένα; Έχετε κάποιο ακίνητο που θέλετε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε, ή μήπως αναζητείτε κάποιο; Θέλετε να αλλάξετε θέση εργασίας ή έχετε να προσφέρετε κάποια; Το ίδιο ισχύει ακόμη και για οχήματα, σκάφη αναψυχής και πολλά άλλα;

  Το τμήμα αγγελιών του greekNET24 είναι ο κατάλληλος χώρος για όλες αυτές τις περιπτώσεις! Δημοσιεύστε την αγγελία σας χρησιμοποιώντας όχι μόνο κάποιο κείμενο, αλλά κατόπιν επιθυμίας και φωτογραφικό υλικό (έως 10 φωτογραφίες) όπως και video. Με αυτό τον τρόπο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πάρουν μια ακριβή εικόνα σχετικά με το θέμα της αγγελίας σας!


  Στο τμήμα ενημέρωσης του greekNET24 μπορείτε να μελετήσετε τα διάφορα άρθρα που δημοσιεύουμε και αφορούν τον καταναλωτή και την προστασία του ή να βρείτε τα ποιοτικά καλύτερα και πιο οικονομικά προϊόντα στα διάφορα τέστ προϊόντων που θα ξεκινήσουμε σύντομα.


  Και τέλος στο τμήμα εξυπηρέτησης του greekNET24 θα βρείτε όλα τα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν να σας είναι χρήσιμα.


  Εάν είστε επαγγελματίας ή επιθυμείτε να δημοσιεύσετε κάποια αγγελία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θα βρείτε στο τμήμα "Επικοινωνία".