Πληρωμή των υπηρεσιών μας

μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.


  • Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπτεμβρίου 2023
  • Χρόνος ανάγνωσης: περίπου 5 λεπτά

Τρόποι πληρωμής των υπηρεσιών μας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής τραπεζικής κάρτας.

Τι είναι το Oxygen Payments

Το Oxygen Payments είναι η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών που χρησιμοποιεί το GreekNET24, για να σας δώσει τη δυνατότητα να πληρώσετε τις υπηρεσίες μας, χρησιμοποιώντας την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη τραπεζική σας κάρτα.

Η χρήση του Oxygen Payments σε κάποια πληρωμή ή συναλλαγή απαιτεί από τον χρήστη μόνο την εισαγωγή των στοιχείων τις τραπεζικής του κάρτας, με την οποία επιθυμεί να ολοκληρώσει την συναλλαγή.

Η ασφάλεια του Oxygen Payments

Η ολοκλήρωση των συναλλαγών μέσω του Oxygen Payments είναι υψηλότατων προδιαγραφών και συνώνυμες της διαδικτυακής ασφάλειας. Οι συναλλαγές γίνονται σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL και κρυπτογράφησης AES-256bit.

Τα πλεονεκτήματα του Oxygen Payments

To Oxygen Payments υπερτερεί σε πολλά σημεία έναντι των περισσότερων τρόπων πληρωμών και συναλλαγών:

  • Οι πληροφορίες για την πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό ΔΕΝ δημοσιοποιούνται στον πωλητή, ο οποίος παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα για την αγορά σας, χωρίς ποτέ να μαθαίνει κάτι περισσότερο γύρω από εσάς.

  • Σε αντίθεση με την πληρωμή των υπηρεσιών μας μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με την Oxygen Payments δεν έχει σημασία με ποια τράπεζα συνεργάζεστε εσείς και με ποια εμείς, ώστε να μπορείτε να κάνετε την μεταφορά των χρημάτων στον δικό μας λογαριασμό. Η υπηρεσία Oxygen Payments δέχεται όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, χωρίς την παραμικρή χρέωση για εσάς.

Το GreekNET24 προτείνει αυτόν τον τρόπο πληρωμής, για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό στο PayPal και ούτε ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν.

Πως μπορείτε να πληρώσετε τις υπηρεσίες μας, μέσω του Oxygen Payments

Ο τρόπος πληρωμής των υπηρεσιών μας μέσω του Oxygen Payments PayPal είναι πολύ απλός, και ολοκληρώνεται με ένα απλό βήμα.

Oxygen Payments

Για ιδιώτες και επαγγελματίες πελάτες με μια παραγγελία:

Αφού παραγγείλετε κάποια από τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το GreekNET24, θα λάβετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει κατα την παραγγελία σας, ένα μήνυμα από εμάς.

Σε αυτό το μηνύμα θα περιέχεται ως επισυναπτώμενο έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή η πιστοποίηση της παραγγελίας που έχετε κάνει. Παράλληλα, θα λάβετε και ένα επιπλέον μήνυμα, το οποίο θα σας ενημερώνει για την συναλλαγή που έχετε να ολοκληρώσετε, και αν κάνετε κλικ στο "Πληρωμή" θα σας οδηγήσει απευθείας στο προφίλ του GreekNET24 του Oxygen Payments, όπου θα μπορέσετε σε ασφαλές περιβάλον να ολοκληρώσετε αυτή την πληρωμή.

Όπως θα δείτε και στην απεικόνιση αριστερά, στη σελίδα αυτή αναφέρονται το ονοματεπώνυμό σας, ο αριθμός της παραγγελίας για τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, και το ποσό της παραγγελίας αυτής. Εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας, με την οποία επιθυμείτε να ολοκληρώστε αυτή την συναλλαγή και στη συνέχεια να κάνετε κλικ επάνω στο "Πληρωμή".

Αυτό ήταν - η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί.

Oxygen Payments

Για επαγγελματίες πελάτες με περισσότερες παράλληλα ενεργές παραγγελίες:

Αφού παραγγείλετε κάποιες από τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το GreekNET24, θα λάβετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει κατα την παραγγελία σας, ξεχωριστά για κάθε παραγγελία σας ένα μήνυμα από εμάς.

Σε αυτά τα μηνύματα θα περιέχεται ως επισυναπτώμενο έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή η πιστοποίηση της κάθε παραγγελίας που έχετε κάνει. Επίσης, στο κάτω μέρος του κάθε μηνύματος, θα σας κοινοποιηθεί ο σύνδεσμος που θα σας οδηγήσει απευθείας στο προφίλ του GreekNET24 του Oxygen Payments για μαζικές πληρωμές περισσότερων παραγγελιών.

Όπως θα δείτε και στην απεικόνιση αριστερά, στη σελίδα αυτή θα πρέπει να συμπληρώσετε το συνολικό ποσό που επιθυμείτε να πληρώσετε, και στα σχόλια τους αριθμούς αυτών των παραγγελίων για τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, μαζί με το ονοματεπώνυμο ή την ονομασία της επιχείρησης σας, όπως αυτή αναγράφεται στα παραστατικά που έχετε λάβει. Κάνοντας κλικ στο "Πληρωμή", θα οδηγηθείτε στην επόμενη σελίδα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας, με την οποία επιθυμείτε να ολοκληρώστε αυτή την μαζική συναλλαγή και στη συνέχεια να κάνετε κλικ επάνω στο "Πληρωμή".

Αυτό ήταν - η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ερωτήσεις ή απορίες σας γύρω από τον τρόπο πληρωμής μέσω τραπεζικής κάρτας


ΟΧΙ. Για την πληρωμή σας με την χρήση της τραπεζικής σας κάρτας, δεν θα χρεωθείτε εσείς κάποια έξοδα.

Τα έξοδα για αυτή την συναλλαγή σας, τα αναλαμβάνει το GreekNET24.

Εάν δεν διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό και επιθυμείτε να πληρώσετε με αυτό τον τρόπο, κι αυτό είναι δυνατό.

Πριν την πληρωμή σας, θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα τραπεζικό κατάστημα της περιοχής σας, και να προμηθευτείτε μια προπληρωμένη κάρτα Visa ή Mastercard. Αφού φορτίσετε την κάρτα σας με το ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, μπορείτε να προχωρήσετε ακριβώς όπως έχουμε περιγράψει πιο επάνω.

Έχετε απορείες;

τεστ προϊοντων

Επικοινωνήστε με το τμήμα
εξυπηρέτησης πελατών.

+30 231 2311367
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top