Πληρωμή των υπηρεσιών μας μέσω PayPal.

Δημιουργία λογαριασμού και τρόπος πληρωμής.


  • Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπτεμβρίου 2023
  • Χρόνος ανάγνωσης: περίπου 10-15 λεπτά

Τρόποι πληρωμής των υπηρεσιών μας μέσω PayPal, και τρόπος δημιουργίας λογαριασμού αν δεν διαθέτετε ήδη έναν.

Τι είναι το PayPal

Το PayPal είναι κάτι σαν ένας ενδιάμεσος λογαριασμός, μέσω του οποίου μπορείτε να πληρώνετε σε ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες έχοντας την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για τις συναλλαγές σας. Ο λογαριασμός του PayPal τροφοδοτείται από εσάς με το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε, και μόνο όταν εσείς το αποφασίσετε, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, ή ακόμη και τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Η χρήση του PayPal σε κάποια πληρωμή ή συναλλαγή απαιτεί από τον χρήστη μόνο την εισαγωγή των στοιχείων που δηλώθηκαν κατά την εγγραφή του, δηλαδή το eMail και τον κωδικό πρόσβασης στο PayPal. Από εκεί και πέρα, η ολοκλήρωση της συναλλαγής σας γίνεται χωρίς την δημοσιοποίηση κανενός επιπλέον προσωπικού σας στοιχείου (ονόματος, πιστωτικής κάρτας, κλπ.) στον παραλήπτη των χρημάτων, ακριβώς σαν να πληρώνει το PayPal για εσάς!

Η ασφάλεια του PayPal

Η ολοκλήρωση των συναλλαγών μέσω του PayPal είναι υψηλότατων προδιαγραφών και συνώνυμες της διαδικτυακής ασφάλειας. Οι συναλλαγές μέσω PayPal γίνονται σε πλήρως ασφαλές περιβάλλον με συνεχή χρήση πρωτοκόλλων ασφαλείας SSL και κρυπτογράφησης AES-256bit.

Όλες οι σελίδες του PayPal, από την εγγραφή ή σύνδεση του χρήστη μέχρι και τα απλούστερα μηνύματα επιβεβαίωσης, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ασφαλών και κρυπτογραφημένων συνδέσεων και οποιαδήποτε μετάδοση δεδομένων είναι πρακτικά αδύνατον να υποκλαπεί σε πραγματικό χρόνο.

Το PayPal - σαν ενδιάμεση πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών - διαθέτει μηχανισμούς παρακολούθησης κάθε συναλλαγής για διάστημα αρκετών μηνών από την έναρξή τους. Αυτό σημαίνει, πως ο χρήστης του πέρα απο το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών, έχει στην διάθεσή του και την δυνατότητα της επικοινωνίας με το προσωπικό υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος, δυνατότητα αμφισβήτησης κάποιας χρέωσης ή ακόμη και επιστροφής χρημάτων.

Τα πλεονεκτήματα του PayPal

To PayPal υπερτερεί σε πολλά σημεία έναντι των περισσότερων τρόπων πληρωμών και συναλλαγών:

  • Οι πληροφορίες για την πιστωτική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό είναι αποθηκευμένες ασφαλώς στους servers του PayPal και ΔΕΝ δημοσιοποιούνται στον πωλητή, τον οποίο - επειδή δεν γνωρίζετε - παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα για την αγορά σας, χωρίς ποτέ να μαθαίνει κάτι περισσότερο γύρω από εσάς.

  • Όλες οι σελίδες του PayPal είναι ισχυρά κρυπτογραφημένες, χωρίς το ενδεχόμενο υποκλοπής των προσωπικών ή οικονομικών σας στοιχείων.

  • Το PayPal επιλέγει και αξιολογεί συνεχώς την συνεργασία του με κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, μπλοκάροντας από τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών σε όσους δεν συμμορφώνονται και δεν τηρούν αυστηρά τους όρους του. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνει παράλληλα και την αξιοπιστία του ως ασφαλής πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών.

  • Η χρήση του PayPal στις συναλλαγές σας, σας γλιτώνει από την επαναλαμβανόμενη πληκτρολόγηση των στοιχείων σας, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να πατήσετε στην ολοκλήρωση της πληρωμής.

  • Το PayPal διαθέτει ειδικευμένο προσωπικό για την προστασία σας από απάτες ή κακόβουλες χρεώσεις. Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτούς για την δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων στον λογαριασμό σας.

Το GreekNET24 προτείνει τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal ως κύριο τρόπο πληρωμής των υπηρεσιών του, λόγω της μεγάλης ασφάλειας που προσφέρει - τόσο για εσάς ως πελάτη, όσο και για εμάς ώς πάροχο των υπηρεσιών. Παρακάτω, θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά, πως μπορείτε να πληρώσετε τις υπηρεσίες που σας παρέχουμε με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, και αν δεν διαθέτετε ακόμη έναν λογαριασμό PayPal, πως μπορείτε πολύ εύκολα να αποκτήσετε έναν μέσα σε λίγα λεπτά.

Πως μπορείτε να πληρώσετε τις υπηρεσίες μας, μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal.

Ο τρόπος πληρωμής των υπηρεσιών μας μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal είναι πολύ απλός, και θα σας τον εξηγήσουμε σε απλά βήματα. Αν δεν έχετε ακόμη δικό σας λογαριασμό στο PayPal, πιο κάτω θα σας δείξουμε πως μπορείτε να ανοίξετε έναν, μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά.

PayPal

Βήμα 1ο

Αφού παραγγείλετε κάποια από τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το GreekNET24, θα λάβετε στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει κατα την παραγγελία σας, ένα μήνυμα από εμάς.

Σε αυτό το μηνύμα θα περιέχεται ως επισυναπτώμενο έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή η πιστοποίηση της παραγγελίας που έχετε κάνει. Επίσης, στο κάτω μέρος του ίδιου μηνύματος, θα σας κοινοποιηθεί ο σύνδεσμος PayPal.Me που θα σας οδηγήσει απευθείας στο προφίλ του GreekNET24 στο PayPal.

Όπως θα δείτε και στην απεικόνιση αριστερά, θα πρέπει να κάνετε κλικ επάνω στο "Αποστολή" (για την αποστολή χρημάτων), ώστε να ξεκινήσετε την διαδικασία της πληρωμής του παραστατικού που έχετε λάβει από εμάς.

PayPal

Βήμα 2ο

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να συμπληρώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας του PayPal.

Συμπληρώστε από κάτω και τον κωδικό πρόσβασης, και πατήστε στο "Σύνδεση".

Σε περίπτωση που έχετε στη συσκευή σας ενεργοποιημένη την εφαρμογή του PayPal, το πιο πιθανό είναι να μην δείτε αυτή την εικόνα, αλλά να μεταβείτε μέσω της εφαρμογής σας απευθείας στο επόμενο βήμα.

PayPal

Βήμα 3ο

Στο βήμα αυτό, θα πρέπει να αναγράψετε το συνολικό ποσό που θέλετε να πληρώσετε. Αυτό θα το βρείτε στο κάτω μέρος της πιστοποίησης παραγγελίας που έχετε λάβει.

Στο σημείο "Αιτιολογία", θα πρέπει να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας και τον εξαψήφιο αριθμό της παραγγελίας σας, τον οποίο θα βρείτε στο επάνω δεξί μέρος του παραστατικού που έχετε λάβει.

Αφού ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των στοιχείων αυτών, πατήστε στο "Επόμενο" για να συνεχίσετε.

PayPal

Βήμα 4ο

Στο τελευταίο βήμα της πληρωμής σας, βλέπετε ήδη στο επάνω μέρος το ποσό που έχετε επιλέξει να πληρώσετε.

Ακριβώς από κάτω, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό της κάρτας (σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει στον λογαριασμό σας περισσότερες από μία κάρτες) μέσω της οποίας επιθυμείτε να γίνει η πληρωμή.

Στη δική μας περίπτωση επιλέγετε πιο κάτω το "Αγαθά και υπηρεσίες", και στο σημείο της διεύθυνσης επιλέγετε το "δεν απαιτείται διεύθυνση", επειδή πρόκειται για παροχές υπηρεσιών, τις οποίες λαμβάνετε ηλεκτρονικά και όχι μέσω αποστολής ως δέμα.

Πιο κάτω βλέπετε για έλεγχο όλα τα οικονομικά στοιχεία, και αφού είισαστε σύμφωνοι με αυτά, πατάτε στο "Αποστολή" και η συναλλαγή σας έχει ολοκληρωθεί.

Με την πιστοποίηση της εισόδου των χρημάτων σας στον δικό μας λογαριασμό, θα λάβετε από το λογιστήριο μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών (αν είσαστε επαγγελματίας) ή την Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών (αν είσαστε ιδιώτης) και την απόδειξη πληρωμής του ποσού αυτού.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο PayPal, αλλά επιθυμείτε να ανοίξετε έναν, ώστε να πληρώνετε με ασφάλεια και σε άλλες εταιρείες ή ηλεκτρονικά καταστήματα για τις αγορές που έχετε σκοπό να κάνετε, θα ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα:

PayPal

Βήμα 1ο

Στο 2ο βήμα που είχαμε ακολουθήσει για την πληρωμή των υπηρεσιών μας μέσω PayPal, δεν θα πατήσετε στο "Σύνδεση" αφού δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, αλλά στο "Εγγραφή".

PayPal

Βήμα 2ο

Στο σημείο της διαμόρφωσης του νέου σας προφίλ στο PayPal, θα πρέπει να καταχωρήσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, μέσω της οποίας θα γίνεται και η επικοινωνίας σας με το PayPal.

Αναγράφετε επίσης το όνομα και το επώνυμο σας, και έναν κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο PayPal. Ο κωδικός αυτός θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 8 ψηφία, και να περιέχει οπωσδήποτε τα εξής: Κεφαλαία και μικρά γράμματα, τουλάχιστον έναν αριθμό και τουλάχιστον ένα σύμβολο πχ θαυμαστικό.

Στη συνέχεια πατάτε στο "Επόμενο" για να συνεχίσετε.

PayPal

Βήμα 3ο και 4ο

Στα βήματα αυτά, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία του κινητού σας τηλεφώνου και της διεύθυνσης κατοικίας σας, και να συμφωνήσετε με τους δυο όρους που σας θέτει το PayPal.

Αφού ολοκληρώσετε αυτή την διαδικασία, πατάτε στο "Αποδοχή και δημιουργία λογαριασμού".

Στο ενδιάμεσο, δείτε αν σας έχει έρθει eMail από το PayPal, με το οποίο σας ζητάει να κάνετε κλικ επάνω στον σύνδεσμο που πιστοποιεί την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Επίσης, πιθανότατα σας έχει έρθει ένα μήνυμα και στο κινητό σας τηλέφωνο, το οποίο περιέχει έναν εξαψήφιο κωδικό. Στην οθόνη της συσκευής σας θα ανοίξει μια σελίδα, στην οποία θα χρειαστεί να καταχωρήσετε τον κωδικό αυτόν, ώστε να ολοκληρωθεί και η πιστοποίηση της τηλεφωνικής σας συσκευής.

Η δημιουργία του λογαριασμού σας έχει ολοκληρωθεί.

PayPal

Βήμα 5ο

Το μόνο που μένει ακόμη να ολοκληρώσετε, είναι η προσθήκη τουλάχιστον μιας τραπεζικής κάρτας, από την οποία θα γίνονται οι πληρωμές σας μέσω PayPal.

Αφού κάνετε αυτή την φορά σύνδεση στον λογαριασμό σας, πηγαίνετε στο σημείο "Ψηφιακό πορτοφόλι" και αμέσως μετά στο "Σύνδεση κάρτας".

PayPal

Βήμα 6ο

Σε αυτό το σημείο, συμπληρώνετε τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας, εάν δεν το κάνει αυτόματα - επιλέγετε τον τύπο της κάρτας (Visa, Mastercard), την ημερομηνία λήξης, τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας που θα βρείτε συνήθως στο πίσω μέρος της κάρτας σας, και την διεύθυνση χρέωσης - η οποία συνήθως είναι η διεύθυνση της κατοικίας σας.

Πατάτε στο "Σύνδεση κάρτας" και τελειώσατε.

Σε αυτό το σημείο, η PayPal πιθανότατα θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει μια συναλλαγή με 0,00€ ως ποσό μέσω της κάρτας σας, την οποία θα πρέπει μέσω της τραπεζικής σας εφαρμογής να επιβεβαιώσετε εντός λίγων λεπτών.

Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η προσθήκη ενός τραπεζικού λογαριασμού, ο οποίος βέβαια είναι αναγκαίος μόνον εάν λαμβάνετε χρήματα από κάποιους άλλους. Για τις δικές σας πληρωμές δεν απαιτείται, και σε μια τέτοια περίπτωση μπορείτε να τον αφήσετε κενό.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ερωτήσεις ή απορίες σας γύρω από τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal


ΟΧΙ. Για την πληρωμή σας μέσω του PayPal δεν θα χρεωθείτε εσείς κάποια έξοδα.

Τα έξοδα για αυτή την συναλλαγή σας, τα αναλαμβάνει το GreekNET24.

Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal και επιθυμείτε να πληρώσετε με αυτό τον τρόπο, κι αυτό είναι δυνατό. Η πληρωμή όμως, ολοκληρώνεται με έναν διαφορετικό τρόπο:

Αφού μας ενημερώσετε σχετικά με αυτή την επιθυμία σας, μπορούμε να σας στείλουμε μέσω eMail μια εντολή πληρωμής μέσω PayPal, η οποία ονομάζεται "Τιμολόγιο PayPal."

Μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο που θα περιέχει, θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα, όπου θα επιλέξετε να πληρώσετε ως επισκέπτης. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στο "Πληρωμή" και να συνεχίσετε χωρίς λογαριασμό, όπου θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας για την ολοκλήρωση της συναλλαγής αυτής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ως επισκέπτης, μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνο έως 3 συναλλαγές. Εφόσον εξαντληθεί αυτό το περιθώριο, δεν θα μπορείτε να λάβετε άλλους συνδέσμους πληρωμής.

Έχετε απορείες;

τεστ προϊοντων

Επικοινωνήστε με το τμήμα
εξυπηρέτησης πελατών.

+30 231 2311367
greeknet24.team@gmail.com

Scroll to Top